facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf B ten Oever

Autobedrijf B ten Oever

Info

Bent u op zoek naar een betrouwbare, scherp geprijsde occasion? Dan bent u bij Autobedrijf B ten Oever aan het juiste adres.

Adres: Peelbaan 8-10, 5121 DB Rijen
Telefoonnummer: 0628357146
Stad: Rijen
Route: Peelbaan 8-10
Postcode: 5121 DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coxx Mobile Systems Coxx Mobile Systems 443 meter Asociaal rijgedrag ! Hard rijden bij scholen en bumperkleven. Geen goede reclame. Mel...
AJ de Beer Auto's AJ de Beer Auto's 1 km Auto gekocht hij moest nog nagekeken worden dit duurde ongeveer een weekje langer mon...
Recensies
Auto met garantie gekocht bij dit bedrijf. Na twee weken begonnen olie problemen. Auto toen voor reparatie enkele weken kwijt geweest voor kleppendekselpakking te laten vervangen. Enkele weken later weer storing en toen bleek de kleppendeksel kapot te zijn. Gedurende het jaar heeft de auto vaker bij de garage gestaan dan ik er gebruik van heb kunnen maken. Auto in een jaar minimaal 7 keer bij de garage geweest met een reparatie duur van tussen de twee en zes weken per reparatie. Voor sommige reparaties auto geruime zes weken kwijt geweest om hem vervolgens weer met storingen op te halen. Koop hier niks meer. Als je dit leest ben gewaarschuwd want ze schepen je af en voeren de reparaties pas uit als het niet anders gaat.
Super goede ervaring bij dit autobedrijf! Deze week een hele nette Volkswagen Golf 5 bij ze gekocht, na een zoektocht bij een heel aantal autobedrijven in Brabant staken zij er met kop en schouders boven uit. Nette zaak, goede communicatie en uitstekende service. De auto is afgeleverd met een gratis grote beurt en nieuwe APK, en een nieuw reservewiel. De automatten waren door gebruik flink versleten, en zonder dat hier over gesproken is, lagen er nieuwere matten in de auto bij het ophalen. Dat is topservice! Ook krijg je standaard 3 maanden garantie op de motor en de versnellingsbak. Ook nog eens aardige mensen, zeker een aanrader!
Vorige week een Citroën C3 uit 2010 gekocht. Tijdens de proefrit bleek dat hij bij het optrekken naar rechts trok. Aangezien er nog een nieuwe apk opkwam zou hier ook gelijk naar gekeken worden. Tijdens de apk bleek dat er een kapotte veer op zat en nog wat kleine dingen. Dit is allemaal gerepareerd. Nadat ik hem gehaald had bleken er nog wat dingetjes aan te mankeren die mij tijdens de proefrit niet opgevallen waren zoals, een schurend geluid bij het remmen, de automatische airco bleef op volle kracht blazen, geen zonneklep aan de bestuurders kant, een kapot deurrubber aan de bestuurders kant. Dus ik de volgende dag terug. Reparatie was geen probleem, 2 dagen later de Citroën teruggebracht en er stond een leen auto klaar. S'middags telefoon dat de auto klaar was. Deze gaan halen en alle punten waren gerepareerd/vervangen. Vanwege het schuurende geluid bij het remmen zijn er nieuwe remblokken opgezet. Sindsdien heb ik ongeveer 1000 kilometer gereden met deze auto en geen andere problemen ontdekt! Tot nu toe kan ik niets anders zeggen dan dat ik over de geboden service helemaal tevreden ben!!
Voor mijn ouders een gebruikte Renault Modus gekocht. Bijna 10 jaar oud en 54000 Km. gereden. Nette auto die uit België geïmporteerd was. Tijdens de verkoop kwamen wij er achter dat het service boekje niet correct was ingevuld wat betreft de distributieriem vervanging. Ook bij controle bij de Renault dealer gaf men aan dat er wel een distributieriem vervangen was, maar voor het laatst in 2012. Aangezien Renault aangeeft om de 5 jaar of na 120.000 Km. was de auto hier weer aan toe. Nadat dit helder was gaf dhr ten Oever aan dat dat geen probleem was en hij de distributieriem en waterpomp zou gaan vervangen, aangezien hij zelf ook geen risico wilde lopen. Bij aflevering zijn alle gemaakte afspraken nagekomen. De auto was zeer netjes gepoetst, de onderdelen nieuwe voorbanden, ruitenwisserbladen en distributieriem set zoals afgesproken vervangen en zelfs wat parkeerdeukjes waren er netjes uit gehaald. Kortom een zeer nette occasion afgeleverd zoals het hoort. Na drie weken in bezit bleek de accu van de auto defect. Op basis van garantie heeft dhr. ten Oever keurig een nieuwe accu opgestuurd we wonen op drie uur rijden die we er in overleg zelf hebben ingezet. Probleem ook weer verholpen. Al met al ben ik zeer positief over dit autobedrijf. Ze komen hun afspraken tot nu toe na en leveren goed werk. F. Schuiling Gasselternijveen
Helemaal in het laatste bochtje van het industrieterrein zit dit autobedrijf. Zowel binnen als buiten staan gebruikte auto's. In allerlei prijsklassen. De verkoper die ik gesproken heb is eerlijk en oprecht. Er valt best te onderhandelen over de prijs. De eventuele inruilprijs die zij bieden is reëel. Hou altijd in je achterhoofd de gedachte vast dat het bedrijf draaiende gehouden moet worden. En toch zijn het dan scherpe prijzen. Verkijk je niet op de enkele afgereden bakken die er voor het hek geparkeerd staan.
Vorige maand een opel astra gtc gekocht. In verband met mijn werk kon ik alleen savonds komen kijken. Dit was geen probleem. Ook de auto savonds ophalen was geen probleem. Auto was keurig netjes schoongemaakt bij aflevering en tot dus ver nog geen enkel probleem gehad.
Wat een eigenaar zeg. Hij weet precies waar hij het over heeft. Wij hebben een MINI aangeschaft en aflevering alsof deze uit de showroom kwam. Geweldig werk geleverd! Volgende keer komen wij terug bij Barry!
Leuke Fiat Punto overgenomen. Wenste een nieuwe APK en kleine beurt en dat was geen enkel probleem. Erg klantvriendelijk en komt afspraken na. Kortom, een aanrader!
Gisteren een auto gekocht. Kwamen alle afspraken na. Zeer klantvriendelijk. Scherpe prijzen. Deskundige uitleg. En zonder problemen twee proefritjes gemaakt voor aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid