facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Ard Butter BV

Autobedrijf Ard Butter BV

Info

Autobedrijf Ard Butter is gespecialiseerd in scherpe dealer occasions.

Geschiedenis

Autobedrijf Ard Butter aan de Appelmarkt 2 in Zwaagdijk op industrieterrein WFO is gespecialiseerd in scherpe dealer occasions. Wanneer u op de button occasions klikt, treft u een uiteenlopende collectie aan van betrouwbare auto's. Ons bedrijf heeft wat betreft aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden en wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan.Het is daarom dat onze klantenkring steeds blijft groeien. Wij proberen via het internet een nog breder publiek van dienst te zijn. Mocht u na het bezoeken van onze site een keer langs willen komen of heeft u bij ons de auto gevonden waarna u op zoek bent, dan kunt u altijd bij ons langs komen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken met één van de verkopers zelf, deze zal u desgevraagd willen informeren over de auto die u op het oog heeft. Voor overige vragen of opmerkingen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Adres: Appelmarkt 2, 1681 PE Zwaagdijk-Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-563222
ln.rettubdra@ofni
Stad: Zwaagdijk-Oost
Route: Appelmarkt 2
Postcode: 1681 PE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ard butter slecht, ard butter recensie, ard butter klachten, ard butter saab, ard butter ervaringen, auto royal, ard butter occasions zwaagdijk, autobedrijf ard butter review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dekker Motorsport Dekker Motorsport 172 meter Specialist in het tunen van Renault (Sport) modellen
R&B Autoschade Bv R&B Autoschade Bv 345 meter hersteld nieuwe en oude auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, landbouwvoertuigen en zel...
Recensies
Via auto scout zag ik mijn droom auto staan bij ard butter. Ik heb meteen gebeld en gevraagd wat de staat van de auto is. Er werdt mijn via de telefoon elk klein krasje eerlijk verteld. Toch maar besloten om er heen te gaan, ruim 2 uur rijden. Bij aankomst stond de auto al klaar. Wat direct een goed gevoel gaf. Goed gesprek met de verkoper gehad. En na de proefrit was ik meteen verkocht, en mocht ik de auto meteen mee nemen... Nooit verwacht dat ik direct een auto zou kopen. Maar de vertrouwen zat goed bij de verkoper en bij de auto !!! En heb al mooie kilometers mogen maken. Ard butter bedankt !
We zijn zeer vriendelijk ontvangen en Patrick heeft de tijd voor ons genomen met de verkoop en inruil. we hebben onze nieuwe auto nu ruim een week en zijn er zeer tevreden over. Ik raad Garage Ard Butter dan ook van harte aan.
Erg fijn geholpen door Stijn Butter. Wij zijn blij met de auto die wij bij hen hebben gekocht. Vanuit Tilburg bij hen terecht gekomen en meteen een vertrouwd gevoel gekregen bij de familie Butter. Wij komen hier zeker terug wanneer wij wederom op zoek zijn naar een andere betrouwbare auto. Nogmaals bedankt.
Vanaf het eerste moment mailcontact uiterst vriendelijk en correct behandeld door dhr Butter. Vandaag in levende lijve kennis gemaakt en het ontvangst was uiterst vriendelijk en zeer gastvrij. Zeer open, duidelijk en eerlijk gesprek gehad en de Opel Insignia gekocht. Super mooie en nette auto’s voor zeer scherpe prijzen. Ik wil autobedrijf Butter, Ard en zijn team dan ook van harte aanbevelen bij iedereen. Beloofd om hem te zijner tijd wederom te raadplegen voor een zoekopdracht. Ard: nogmaals bedankt voor alles en superfijne kennismaking.
Heeft mooie auto’s staan. Adverteert ook op marktplaats, reageert helaas niet op berichten.
Top service! Correct, netjes en snel geholpen bij het kopen van een VW Transporter! Bijzonder mooie, bijna nieuwe bus voor een prijs ver beneden de werkelijke dagwaarde! Wat mij betreft: een 10+ en voor iedereen het aanbevelen waard om toch eens te gaan kijken voor een jonge auto voor een betaalbare prijs! Dank je wel, Dennis en Ard voor jullie service! Ik kom zeker terug en hou jullie website in de gaten.
Ik ben al enige jaren klant van Butter met het onderhoud van m’n auto tot volle tevredenheid moet ik zeggen! De mensen die er werken denken met je mee en das fijn Voorts wil ik opmerken dat het Ard siert dat wanneer er een negatieve recensie wordt geschreven hij persoonlijk daarop feedback geeft Daarom is hij waarschijnlijk al zo lang actief met z’n bedrijf.
Recent een Megane Estate en Peugeot 208 gekocht. Vriendelijk personeel bleef ook na sluitingstijd nog even aanwezig om alles netjes af te ronden. Prijzen zijn scherp en begrijpelijk. Prijs voor garantie en onderhoud is wel hoog, maar daar kun je ook vanaf zien je hebt immers altijd wettelijke garantie. Met de service heb ik geen ervaring maar wat mij betreft is dit bedrijf een aanrader.
Onlangs auto gekocht bij ard butter. Alles perfect geregeld zowel aan koop als inruil. Onlangs garantie reparatie perfect gerepareerd met gratis leenauto. Kortom...top garage
Mijn moeder en zusje waren hier al, zo ben ik dan ook bij ard butter terecht gekomen, ben zelf geen grote fan van de receptioniste, geen idee waarom niet, klikte gewoon niet denk ik. Maar de monteur die ik sprak na de reparatie was een fijn persoon die veel ervaring leek te hebben, nog maar 1 keer geweest voor banden zover, zal binnen kort nog langs gaan voor onderhoudsbeurt en apk moet ook in die tijd, zal nog wel zien of mijn ervaring zo positief zijn. Het krijgen van een leenauto was heel fijn, heb gehoord dat ze binnenkort nieuwere leen auto's hebben. Update, Begin deze week mijn versnellingsbak laten vervangen na een korte diagnose. Had last van een knarsje onder m'n gaspedaal, dure reparatie, maar mijn auto is weer in tip top conditie, voor mij was het t waard, ook was mijn ervaring met de receptioniste beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid