facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Witjes

Auto Witjes

Info

Auto Witjes is een in 2009 opgericht autobedrijf en gevestigd in Elst (gld). Wij richten ons voornamelijk op de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s in een prijsklasse tot circa 10.000 euro.

Geschiedenis

Onze leveranciers zijn hoofdzakelijk merkdealers en particulieren. De afnemers zijn hoofdzakelijk universele autobedrijven en particulieren. Door gericht voertuigen in te kopen en juist niet in grote aantallen kunnen we kwaliteit bieden omdat elke auto individueel wordt nagekeken en ingekocht.

Auto Witjes is aangesloten bij verschillende organisaties te weten;

RDW:
Deze landelijke instantie controleert en ziet erop toe dat de ‘RDW erkende’ autobedrijven hun werk en daarbij behorende administratie uitvoeren volgens en eisen die de RDW hieraan stelt.

NAP:
Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Auto Witjes controleert voor inkoop iedere auto op kilometerstand. Zo bent u dus zeker van een auto met een correcte KM-stand.

Bovemij:
Bovemij is de verzekeraar in de mobiliteitsbranche. Hier zijn de risico’s gedekt.

VWE:
Dit is een onafhankelijke, toonaangevende zakelijke dienstverlener, die met gebruiksvriendelijke producten en diensten transparantie en waarde toevoegt aan de processen tussen betrokken partijen binnen de voertuigbranche.

Contactgegevens;
Auto Witjes
Marithaime 6a
6662 WD Elst (gld)
[email protected]
0481-350450
06-41352866
_______________________________________________

Onderdeel van Auto Witjes is www.koopnumijnauto.nl.

Koopnumijnauto.nl is een betrouwbaar adres voor de inkoop van uw auto. Het inkopen en ophalen van auto’s doen wij door heel Nederland. Als u snel uw auto wilt verkopen kunt u kosteloos en geheel vrijblijvend op www.koopnumijnauto.nl het online auto inkoop formulier invullen samen met uw contactgegevens. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Aan de hand van de door u opgegeven omschrijving van de auto ontvangt u een bieding op uw auto. Indien u dit bod accepteert wordt met u een afspraak gemaakt wanneer de auto wordt opgehaald of door u wordt gebracht. Tevens wordt afgesproken hoe de betaling wordt voldaan, contant of per bank. En u ontvangt direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Heeft u vragen over het verkopen van uw auto? Neem gerust contact met ons op of lees de veel gestelde vragen op onze website.

Uw auto online verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!



"Auto Witjes is sinds 2009 gevestigd in Elst Overbetuwe. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en zijn specialist in de verkoop van jong gebruikte auto’s met fabrieks- of BOVAG garantie. Levering en service is gelijkwaardig aan merkdealer kwaliteit, maar door onze lage overheadkosten en juiste inkoopkanalen kunnen de auto’s tegen zeer scherpe tarieven worden aangeboden.Dat is dus uw voordeel!De herkomst van de auto wordt met u gecommuniceerd waardoor u een duidelijk inzicht krijgt in de historie van de betreffende auto. Heeft u vragen over een auto, neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!"
Adres: Marithaime 6a, 6662 WD Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481-350450
Stad: Elst
Route: Marithaime 6a
Postcode: 6662 WD



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Elst, Edel Automotive Elst, Citroen Elst, Autobedrijf Bemmel, Witte Garage Elst, APK Elst, Polman Elst, Autobedrijf valburgseweg Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Stuart Elst by Junior Auto Stuart Elst by Junior 361 meter Al jaren elders klant voor het onderhoud echter nadat ik vorige jaar 3x terug moest v...
Elmu Automaterialen Elmu Automaterialen 849 meter Snel geholpen.Vriendelijk personeel Ik kon wachten en na korte tijd kon ik t product ...
Recensies
Top aankoop gedaan van een auto en wat een service! Wij hebben een grijze Renault Mégane Estate bij Teun gekocht we zijn hier erg tevreden mee! De service die Teun ons verleende was top en konden de auto snel meenemen! Wij raden dit bedrijf zeker aan!Services: Auto-onderhoud
Tijdens mijn aankoop ervaarde ik de eigenaar van autobedrijf Witjes als laagdrempelige en eerlijke man met een open boek. Erg fijne ervaring voor het kopen van mijn eerste auto.
Auto aangeschaft met 12 maanden bovag garantie. Goed gesprek en bovenal een hele goede auto kunnen aanschaffen. Prima service an hartstikke vriendelijk
Zeer goede service, auto ingeruild. Op de nieuwe auto zijn adviespunten voor onderhoud gegeven en is moeite gedaan om dit te realiseren, heel open en eerlijke wijze van zaken doen. Aanrader.
Perfecte service en 'n uiterst schappelijke huurprijs voor 'n autootje van m'n keuze.
Fijne autoverkoop. Eerlijke verkoop met goede prijzen. Aanschaf van auto en inruil is allemaal goed verlopen. Ook geen lege tank bij aflevering en alle kleine gebreken zoals versleten ruitenwissers batterij afstandbediening kostenloos en op initiatief van de verkoper hersteld. Helemaal super. Gelukkig nog geen ervaring hoe ze omgaan met verborgen gebreken, maar verwacht hierin net zo'n goede instelling als met aflevering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid