facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Veugen B.V. - Uw Mercedes Partner

Auto Veugen B.V. -  Uw Mercedes Partner

Info

UW AUTO ONZE ZORG!
Ruim 60 Mercedes occasions in onze showroom
Voordelige Carmeleon Autoverzekeringen
Compleet ingerichte werkplaats en Schadeherstel

Geschiedenis

Sinds ruim 45 jaar is ons familiebedrijf gevestigd in Ospel-Nederweert.
Onze showroom biedt een indrukwekkende keuze aan top-occassions. De personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s zijn afkomstig uit onze eigen klantenkring. Dat betekent dat wij de rij- en onderhoudshistorie van de auto kennen .

Onderhoud, reparaties en schadeherstel worden door ons uitsluitend uitgevoerd met originele onderdelen en afgeleverd met volledige BOVAG-garantie.
Wij beschikken bovendien over diverse modellen democars van verschillende klassen. Uiteraard met volledige fabrieksgarantie en tegen superscherpe prijzen. Een bezoek aan onze showroom én onze geavanceerde werkplaats is altijd méér dan de moeite waard. Bijzondere auto’s verdienen uitzonderlijke service!

En … de koffie staat bij ons altijd voor U klaar. Hartelijk welkom!

Adres: Lochtstraat 41-45, 6035 BM Ospel
Telefoonnummer: 0495-641203
Stad: Ospel
Route: Lochtstraat 41-45
Postcode: 6035 BM



op zoek naar gerelateerd: Occasions Limburg, Mercedes Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf H.Spitters Autobedrijf H.Spitters 1 km Hele vriendelijke ontvangst, eerlijke manier van werken, snel zaken kunnen doen, top ...
Autobedrijf Leon de Wit Autobedrijf Leon de Wit 2 km Goede service, tevreden met me trekhaak
Viparts nl Viparts nl 2 km
Recensies
+- 1,5 jaar geleden een prachtige Mercedes S klasse 320 CDI hier weg gehaald met toen 290.000 op de teller. Vandaag mogen verkopen met maarliefst 430600 op de teller. En al deze tijd ZONDER enige gebreken of teleurstellingen gereden. Er werd mij een goede auto beloofd en die heb ik ook zeker weten gekregen! Zeker een aanrader om een betrouwbare auto weg te halen!
Deze week mijn nieuwe e200 estate opgehaald. Auto Veugen heeft gezorgd dat de auto op tijd klaar was om er nog met het gezin mee op vakantie te gaan. Prettige communicatie en geen raar gedoe met rijklaar kosten of aflever paketten. Prijs gewoon inclusief garantie. Ik dit familiebedrijf van harte aanbevelen!
1 maand geleden een prachtige nette S-klasse gekocht… 5 uur in totaal voor moeten rijden maar was het meer dan waard! Bij aankomst stond De auto te stralen in de rij voor de zaak. We werden warm ontvangen met koffie en er werd alle tijd voor ons genomen. Al met al super! Geen mankementen aan de auto en had netjes een beurt gehad en nieuwe APK 5/5 voor de auto! 5/5 voor de eigenaar!
Helaas geen positieve ervaringen met deze Mercedesdealer. We zijn nu al ruim 3 jaar bezig dat hij zijn belofte nakomt omtrent een mankement. Diverse mailwisselingen gehad, geen resultaat. Vandaag gebeld en meneer breekt telefoontje gewoon af. Overige service na aankoop, zoals afwikkelen garantie, laat ook te wensen over.
In een tijd waar de persoonlijke benadering een zeldzaamheid aan het worden is kan ik Auto Veugen als uitzondering op deze regel aanbevelen. Kennis van zaken, afspraak is afspraak, zonder verrassingen en altijd welkom met een kopje koffie. Ik heb veel auto's gekocht, in veel steden in Nederland maar ik ga terug naar Auto Veugen wanneer ik toe ben aan een andere auto of uitgekeken ben op mijn mooie Mercedes CLK cabrio.
Verschrikkelijke service... Auto met garantie gekocht maar garantie was ver te zoeken! Noemt zich Mercedes partner,... de naam Mercedes dealer krijgen ze niet van Mercedes Nederland dat is ook niet voor niks, afspraken worden niet nageleefd, 7 leenautos gehad maar nooit de auto die beloofd werd etcetera etcetera. nóóit meer Veugen!
Al jaren tevreden klant, vandaag de 5de Mercedes opgehaald!! Dit zegt voldoende over auto Luc Veugen.
Een licht in het duisternis voor ieder die passie heeft voor auto's in het bijzonder Mercedes-Benz. Zelden een dealer tegengekomen die zowel zakelijk als privé meedenkend/meelevend is.
Goede ervaring met Auto Veugen. Houd zich aan zijn afspraken en is vriendelijk en betrouwbaar!
Goede ontvangst, duidelijke informatie over de vragen die wij hadden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid