facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Totaal Reiniging Didam

Info

Reinigen met STOOM interieur/exterieur
Droogijsreiniging totale reiniging zonder demontage weer als nieuw !

Ook op lokatie!
www.autototaalreiniging.nl

Geschiedenis

Auto Totaal Reiniging



"Specialist op het gebied van reiniging, detailing, cosmetische renovatie .Met de nieuwste technieken en producten Stomen ,droog-ijs stralen en glascoating ."
Adres: Broekhuizerstraat 20F, 7031GZ Wehl
Telefoonnummer: 0653256766
Stad: Wehl
Route: Broekhuizerstraat 20F
Postcode: 7031GZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ronald ten Kleij Didam, Auto reinigen Didam, Onderkant auto laten reinigen, Auto wassen binnen en buiten prijs, Prijslijst auto poetsen, Koudijs reinigen, IJsstralen auto, Dieptereiniging auto prijs
Recensies
Super bedrijf!! Heeft mijn BMW X4 grondig schoongemaakt en voorzien van een keramische laag. Had op één plekje iets te enthousiast gepolijst waardoor de lak te ver was weggepoetst. Heeft plekje professioneel laten repareren en je ziet er niets meer van. Dit alles zonder gedoe :-!! Kortom auto weer als nieuw en een zeer tevreden klant!!! Super bedankt Ronald.
Heb vandaag 11 april ons roze gebakje daar laten polijsten en van binnen schoon laten maken, het resultaat overtrof mijn verwachtingen, of we voor de tweede keer een andere auto kregen. Geweldig werk afgeleverd.
Mijn recent aangeschafte Saab 9-5 Aero uit 2002 was volgens mij nog nooit fatsoenlijk gepoetst. Ik heb 'm naar dit bedrijf gebracht voor een complete polijst-wax- watalniet-sessie. Ook de koplampen zijn weer helemaal helder, de binnenkant is schoongemaakt en er zijn kasjes en deukjes weggewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat! De Saab is echt enorm opgeknapt! Ook de service er omheen was prima.
Ik was best wel verbaasd over hoe mijn mini eruit zag. Vooral dat mijn dak helemaal weer zwart was. Geen weervlekken meer erin. Wauw!! Super service ook nog. Ik werd opgehaald en weggebracht. Vriendelijke mensen!
Uitstekende service. Als je je auto weer als nieuw wilt hebben is dit adres zeker aan aanrader. Auto wordt voor je deur van binnen en van buiten helemaal gereinigd. Ook een goede investering als je overweegt een andere auto aan te schaffen. Na de reiniging wil je hem niet meer kwijt :-
Het geld waard! Via Social deal kwam ik op een aanbieding om m'n auto te wassen! Ben enorm blij met het resultaat. Bij aankomst persoonlijke benadering met koffie en een leuk gesprek. Tijdens de wasbeurt een klein stukje door de omgeving gewandeld. Goede plek om weer verliefd te worden op je auto! Je auto verdient dit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid