facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Theunissen

Auto Theunissen
"Allround autobedrijf"
Adres: Apeldoornseweg 166 , Otterlo 6731 SC, NL
Telefoonnummer: 0318 591 276
Stad: Otterlo
Route: Apeldoornseweg 166
Postcode: 6731 SC


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: Theunissen Automobielen, Theunissen Automobielen review, Autobedrijf Theunissen Apeldoorn, Auto theunissen lease, Autobedrijf Theunissen ugchelen, Autobedrijf Ede, Autobedrijf Lunteren, Theunissen Wekerom
Recensies
Auto gekocht. Na 5000km liep de volledige motor in de soep, gevolg tienduizenden euro's schade. Dit heeft autobedrijf Theunissen geweten toen ze mij de auto verkochten, de LandRover-specialist die de auto heeft gerepareerd vertrouwen in Theunissen was inmiddels wel weg constateerde dat er al een andere motor in was geplaatst. Dit is nooit gemeld. Verder bleken ook onderdelen houtje-touwtje te zijn gerepareerd en gaf de computer continu storingen. Naar meermaals contact te hebben gezocht uiteindelijk de boodschap dat de 6 maanden garantie voorbij waren dus niks meer hoefde te compenseren. Helaas dus geen enkele compensatie. De auto had ongelooflijk veel gebreken. Zelfs de reserve band die onder de auto hing was lek. Advies: koop hier nooit je auto!
Was op zoek naar een peugeot 208 op internet en zag bij auto theunissen er 1 staan, moest er wel 45 minuten voor rijden, maar was de moeite waard. Werd door Nils vriendelijk en niet opdringerig met lekkere koffie ontvangen. Na een proefrit gemaakt te hebben was ik benieuwd wat ik voor mijn fiesta terug zal krijgen. Ik was verbaasd dat ik nog ZOVEEL terug kreeg en gelijk accoord ben gegaan. Het is altijd afwachten of je een betrouwbare auto terug koopt. Heb de 208 nu 1 maand en naar zuid frankrijk geweest, 40000 km gereden en niks geen problemen gehad. Mocht ik over aantal jaren weer aan andere auto toe zijn, ga ik eerst bij theunissen kijken. Een garage die eerlijk en betrouwbaar is, daar zijn er maar weinig van.
Wij hebben bij deze garage een bedrijfsauto gekocht en na een paar weken begaf het contactslot het. Ik heb contact opgenomen met de verkoper, Nils die mij binnen 15 min terug liet bellen door Martin, de verantwoordelijke van de werkplaats. Nu ben ik redelijk handig en heb de slotcilinder verwijderd en zij hebben ervoor gezorgd dat ik kosteloos bij een leverancier in de buurt een nieuwe cilinder op kon halen. Zelf de cilinder terug geplaatst en binnen 3 uur was de auto weer up and running! Een hele dikke pluim voor dit bedrijf en zeker een aanrader voor de aankoop van een auto!
Een paar weken terug een Seat Leon uit 2015 gekocht. Super garage! De koop ging vlot en er werd totaal niet moeilijk gedaan over deukjes verwijderen etc. Zelfs nadat we de auto hadden opgehaald en we een piep hoorden in de kachelmotor is deze netjes vervangen. We konden hier zelfs op wachten, en tot verbazing was de auto nog afgespoeld ook. Wat een service! Nils en team bedankt! We zullen jullie zeker aanbevelen.
Mooie auto gekocht bij Theunissen. 2 kommen heerlijke koffie gehad. Gezellig gesprek gehad met Nils. Mooie showroom, leuke sfeer, eerlijk bedrijf. Niet ophemelen van auto die te koop staat. Niet afkraken van mijn auto. Eerlijke informatie en eerlijke prijs. Snel afgehandeld. Super service. Zeker aan te raden !!!
Bij Garage Theunissen kort geleden een bedrijfsbus gekocht. Erg vlot na de koop waren er problemen. Ik heb contact opgenomen met hun,en uitgelegd wat de problemen waren. Z.g Bovag garantie had ik niet op de bus,maar Garage Theunissen heeft het wel zo afgehandeld! Jullie weten hoe je met bepaalde situaties om moet gaan. Veel garages kunnen van jullie leren. Verkopen is belangrijk maar de service die jullie verlenen is Top!Service: Autoruitreparatie
Zon 3 weken geleden mijn auto ingeruild op een audi a4. Daar bleken toch wat dingen mis mee te zijn. Auto Theunissen gebeldt en er werd snel gehandeld. Nieuwe onderdelen gemonteerd en de auto rijdt weer als een zonnetje. Bedankt!!
Hele goede ervaring met dit autobedrijf. Erg vriendelijke medewerker met veel kennis van auto's en heeft erg goed geholpen en meegedacht. Kom hier zeker nog eens terug!
Super zorgvuldig en vriendelijk personeel. Conclusie: top bedrijf!
Met een van onze bedrijfswagens stonden wij met een lege accu. Een uur rijden van de zaak en onze vaste autogarage af. Met geluk, 5 min. van Auto Theunissen vandaan. We werden vriendelijk te woord gestaan en zij zijn direct met monteur en startkabels naar onze chauffeur gereden. Wat een prettig contact! Vriendelijk te woord gestaan, snelle service en dat allemaal voor "een vreemde met pech". Echt een unicum in de huidige tijd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid