facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Synyco

Auto Synyco

Info

Synyco is in en ver buiten Franeker een begrip. Een autobedrijf dat al bestaat sinds 1952.

Geschiedenis

Auto Synyco heeft inmiddels de reputatie opgebouwd dat elke occasion die wordt aangeboden méér dan gemiddeld waar voor zijn geld biedt. Daar zijn we blij mee, maar het betekent wel dat we die reputatie elke dag waar moeten maken.

Dat doen we door scherpe inkoopprijzen te vertalen naar scherpe verkoopprijzen, waarbij we geen enkele concessie doen aan voorlichting, aflevering, service, garantie en after sales. We doen er alles aan om u te overtuigen dat u ook uw volgende auto weer bij ons moet kopen. Wij trekken alles uit de kast om klanten een goed gevoel te geven. In deze tijd van vooral internet- en mobiele communicatie proberen wij er steeds voor u te zijn. Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn, ook als u in ons brede aanbod toch de auto niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. Vertel ons uw wensen en wij gaan aan het werk. En wie wij zijn, ziet u op de foto’s. Compleet met telefoon- en mailadres. Kijk op de website, vind de auto en contact is snel gelegd. Ook 's avonds!



"Proefrijden in uw eigen omgeving? Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.Auto Synyco is al sinds 1952 gevestigd in Franeker. We zijn erg trots op die rijke historie. Inmiddels maken we ook klanten ver buiten Friesland blij met een bijzondere occasions. Eerst als VW en Audi specialist, nu als universeel autobedrijf.U zoekt een jonge top occasion met net dat beetje extra. Completer uitgerust. Met een heldere historie. Geleverd met een vooruitstrevende service. En ook nog eens voor de beste prijs."
Adres: Leeuwarderweg 10, 8801BV Franeker
Telefoonnummer: 0517-392222
ln.ocynys@ofni
Stad: Franeker
Route: Leeuwarderweg 10
Postcode: 8801BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: auto synyco review, auto franeker, auto esgee, abc autos, auto occasions franeker, auto kopen franeker, auto pheifer, van schaik auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lisher Occasions Lisher Occasions 758 meter Wij zijn een jong occasionbedrijf welke kwalitatief goede auto's levert, altijd voorz...
Langhout Heftrucks Langhout Heftrucks 830 meter Vriendelijk personeel, erg toegankelijk. Denken graag met je mee.
Kuperus Autoschade BV Kuperus Autoschade BV 960 meter Kopje koffie tijdens het uitlijnen van mijn auto, binnen 1/2 uur weer on the road .
AutodeBoer Franeker AutodeBoer Franeker 2 km Top verhuur van no-nonsens autoverhuur Autohopper De Boer Franeker
Suzuki Nederland Suzuki Nederland 2 km De service en kwaliteit van deze garage is heel goed, het begint al met de baliemedew...
Suzuki Franeker Suzuki Franeker 2 km Leuke zaak,klantvriendelijk. Eerder zoonlief een folder meegekregen en had later wat ...
Opel Opel 2 km Ik ben nog nooit zo slecht geholpen door een bedrijf. Terugroepactie van Nissan voor...
Damstra USA Cars & Trucks Damstra USA Cars & Trucks 2 km Top garage als je een USA car zoekt. Betrouwbaar en betrokken!
AutoFirst garage Fokkema AutoFirst garage Fokkema 3 km Voor de aankoop van een Renault, Dacia of Nissan, of een auto van elk ander gewenst m...
Recensies
Vandaag is onze auto aan huis geleverd door een zeer prettige medewerker Luwe zeer klantvriendelijk professioneel en correct. Ook de aankoop procedure is is erg prettig en duidelijk verlopen, snelle reacties op vragen via de email. De auto is helemaal zo als omschreven.wij zijn helemaal blij. Dus wat ons betreft een aanrader indien je naar een auto opzoek bent. Jan & Marielle Salomons
Op een zeer prettige manier de aankoop van een Lynk&Co kunnen afronden. Prima prijs bij inruil van mijn vorige auto en de Lynk&Co werd netjes in Maastricht voor de deur afgeleverd. Tijdens het aankoopproces werden mijn vragen altijd op korte termijn beantwoord en daarnaast ook op de hoogte gehouden van de voortgang. Al met al een aanrader.
Zeer prettig contact met Auto Synyco. Ze komen hun beloftes na en helpen waar ze kunnen. Ik heb zeer kort voor onze vakantie een auto bij hun gekocht en er stond dus wat tijdsdruk op. Gelukkig konden we snel een proefrit aan huis regelen top service! wat ons weer een halve dag scheelde in de voorbereiding van onze vakantie. Afleveren ging zeer vlot en vanwege het trekken van onze caravan zijn extra nog de elektrische aansluitingen daarvoor gecontroleerd. Afgeleverd volgens afspraak en een prima inruilprijs gekregen voor onze oude auto.
Wij zochten een hoge auto die elektrisch kon rijden Na veel zoeken en vergelijken kwamen we uit op een audi e-tron 50 Dus na kort zoeken op internet kwamen we uit bij synyco die had er één staan ivm. De afstand van ons huis naar Franeker eerst een afspraak gemaakt voor een proefrit, we kregen gelijk reactie dat we welkom waren maar dat er veel reacties binnen kwamen want de prijs was best scherp dus gelijk afgesproken voor de zelfde dag, we zijn gastvrij ontvangen door wouter wij zijn er vrij snel uit gekomen ondanks er nog meer mooie auto's stonden, en ook een leuke prijs voor onze auto gekregen, omdat het laat was geworden hebben we ook nog een diner aangeboden gekregen bij een leuk restaurant om de hoek, we hebben daar lekker gegeten en genoten van het uitzicht. Wouter bedankt voor deze leuke middag het was prettig je te hebben leren kennen, kan niet wachten om onze auto zaterdag op te halen bij jullie.
In 1 woord: geweldig. Wat zijn we fijn geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto. Omdat we helemaal vanuit het zuiden van het land naar Franeker moesten rijden, heeft Johan ons een overnachting aangeboden bij een hotel om de hoek. Ze nemen echt alle tijd voor je en voorzien je van alle benodigde informatie. Heel klantvriendelijk, zoals het hoort. Al met al heel tevreden en ik kan iedereen aanraden daar een auto te kopen.
Een professionelle service en ontzettend vriendelijk! Kwam voor een auto gezien online. Netjes geholpen door Donny, vriendelijk en behulpzaam. Fijne proefrit met de nieuwe auto en een prettige inruilprijs voor de oude. Alle overschriven werden ter plekke geregeld. In korte tijd gratis nieuwe tweede sleutel gemaakt. Prima service.
Snel en zakelijk handelen. Goede ontvangst met aandacht. Geen gedoe over aflevering en na annulering van de order in 1e instantie gerechtvaardigde irritatie maar na reflectie netjes afgehandeld.
Mooie fiat panda 100hp gekocht. Eerlijk en transparant, geven je de tijd om rustig rond te kijken en helpen je waar nodig. Waren een aantal dingen anders dan op de foto's maar na overleg hier prima uitgekomen.
Via Autoscout in contact gekomen met garage Synyco na het zien van de Skoda Karoc. We kregen snel reactie op onze mail en zo hadden we gelijk een afspraak om de auto te bezichtigen en te proberen. Er werd tijd voor ons genomen om uitleg te geven over de auto en al onze vragen konden vertrouwd beantwoord worden. Na de proefrit waren we verkocht! Wat een fantastische auto! We zijn ontzettend blij met onze aankoop, garage Synyco Bedankt!
geweldige service …. geweldige auto …. wij hebben op locatie gekozen … de meneer die de auto kwam laten zien was zeer vriendelijk en geduldig … de garage heeft een top service alle vragen worden beantwoord …. geweldige afhandeling en wij hebben onze droomauto …. ik kan deze iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid