facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Smit

Auto Smit

Info

Welkom op de Facebook pagina van Auto Smit. Door het 'liken' van deze pagina, blijf je op de hoogte van alle informatie rond het autobedrijf.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Auto Smit.

Via deze Facebook pagina houden wij je op de hoogte van nieuwtjes en acties van de garage, het tankstation, de occasions en onze wasplaats.

Bij ons tankstation kunt u terecht voor L.P.G., Diesel en Euro 95. Wij bieden 24-uursservice.

Meer informatie over ons bedrijf vindt u op www.smitkoudum.nl

Kernwoorden: BOVAG & NAP



"Auto Smit: Thuis in alle merken!Auto Smit is een BOVAG autobedrijf gelegen in Koudum. U kunt hier terecht voor onderhoud aan uw auto, reparaties en de in- en verkoop van de occasions.Ook voor uw airco onderhoud, nieuwe banden en APK bent u bij ons aan het juiste adres.Ons bedrijf beschikt over een tankstation. Bij ons tankstation kunt u terecht voor L.P.G., Diesel en Euro 95. Wij bieden 24-uursserviceDaarnaast hebben we een nieuwe carwash.Onze nieuwe Washtec roll-over machine beschikt over de nieuwste technieken om uw auto weer goed schoon te maken. U kunt de keus maken uit verschillende programma’s.Ook beschikken we over een wasbox, waar u zelf uw auto kan schoonmaken. Ook deze wasbox beschikt over de nieuwste technieken."
Adres: Kramerswei 2, 8723 EW Koudum
Telefoonnummer: 0514 - 52 30 60
Stad: Koudum
Route: Kramerswei 2
Postcode: 8723 EW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kemker Koudum, Tankstation Koudum, Auto Lemmer, Schilstra Hemelum, Koudum nl, Smit Oudega, Wasstraat Koudum, Garage Oudega
Recensies
Extreem tevreden over deze garage. Ik kwam aan i Koudum waar we onze vakantie zouden vieren met een auto die tijdens de reis was begonnen te schudden en trillen. Het was zo erg dat we er zeker niet de terugweg mee hadden kunnen doen. Ze hadden bijna meteen tijd om er naar te kijken. Het bleek de aandrijving te zijn. Ze hebben alles op alles gezet om de auto weer goed te krijgen voor we weer terug moesten een dat is gelukt. En voor een redelijke prijs ook. Dit is de garage die je wilt gebruiken als je het goed en serieus wilt hebben. Bedankt!!
Ik heb de auto gewassen en het programma van 12,95 gebruikt. Nadat hij aangaf dat het programma klaar was, was de voorruit verre van schoon. De vogelpoep zat er nog dik op. De voorkant van de auto was ook zeker niet schoon. De velgen nog niet voor de helft. Jammer. Zeker geen aanrader om je auto te laten wassen.
Verloor op vakantie mijn kentekenplaat en dit was dichtsbijzijnde garage. Binnen 2,5 uur kon ik met een nieuwe kentekenplaat. Goede en vriendelijke service
De autowasstraat is altijd prima, en één van de tankstations waar lucht nog gratis is. Erg fijn!
Samar Skjin, gauw schoon en keuze uit verschillende programma's!
Ja een pompstation .er is ook een was straat waar een grote fiat ducato of andere grote bus in kan hij wast ook heel mooi schoon .
Hartelijk ontvangst, goede service
Slimme monteurs, en leuk personeel!
Auto gekocht om veilig mee naar Zuid Frankrijk te rijden blijkt er veel achterstallig onderhoud aan de auto en de achter remmen defect en doorgebrand. Verkoper vertelde dat er niks mis mee was en ik veilig met mijn gezinnetje op pad kon. Niet dus. Ik raad dit bedrijf af.
Lage dieselprijs, uitstekende autowasinstallatie voor de camper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid