facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Siero

Auto Siero

Info

Auto Siero houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met de in-en verkoop van zogenaamde ''ex-lease'' auto's.Onze auto's zijn dus perfect dealer onderhouden, vaak afkomstig van 1e eigenaar en de volledige (service)historie van de auto is bekend.

Producten

Ex-lease auto's.



"Onze auto's komen van zakelijke Nederlandse leasemaatschappijen die zowel gevestigd zijn in Nederland als in Duitsland en België.Door ook buitenlandse autos aan te bieden kunnen wij u een ruime keuze uit lagere km-standen én luxere uitvoeringen bieden en bij iedere occasion een uitgebreid servicehistorie leveren.Daarnaast hebben wij als inkooppartner de mogelijkheid om autos te laten keuren en zo nodig direct te repareren / vernieuwen op kosten van de leverancier.Op deze manier kunnen wij garanderen dat de voor u bestemde auto betrouwbaar en in TOP - conditie is.Auto Siero duidelijk en transparant sinds 1988."
Adres: Walstraat 6, 8317 AP Kraggenburg
Telefoonnummer: 0031 527 25 27 44
ln.oreisotua@ofni
Stad: Kraggenburg
Route: Walstraat 6
Postcode: 8317 AP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: auto siero klachten, auto siero echtenerbrug, auto siero review, siero auto s, auto siero bv kraggenburg, siero zwolle, auto siero lease, auto christiaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Siero B.V. Auto Siero B.V. 11 meter Een prima bedrijf waar je vertrouwd en eerlijk een goede auto kunt kopen deze auto he...
Recensies
Vandaag even langs kunnen komen om een deukje uit het dak te laten halen. De BMW 318 D daar 3 jaar geleden aangeschaft. En toen vorige week vroeg of ik daarvoor bij hun terecht kon reageerde Roy gelijk dat het geen probleem was en goed kwam. En wat service van Siero en wat een vakman hebben ze die dit heel mooi gedaan heeft. Was nog best een klus omdat er veel gedemonteerd moest worden om erbij te kunnen komen. Bedankt
Wij waren opzoek naar een 7zitter en hebben deze gevonden, na verschillende dealers afgegaan te zijn, bij Siero! Hele fijne vriendelijke binnenkomst met een kopje koffie en thee en een goede uitleg over de auto. Ze nemen ondanks de drukte echt de tijd voor je. Tijdens de proefrit doen ze een korte check op de in te ruilen auto en ze gaven bij ons meer terug aan inruilwaarde dan zelf verwacht. Zeer fijne service op de nieuwe auto en een paar dagen later bij het ophalen van de nieuwe auto nemen ze ook vriendelijk alles even door! Kortom, Dik dik tevreden. Bedankt jongens, dikke pluim!
Wij zijn erg tevreden over garage Siero. We hebben een goede prijs voor onze inruil gekregen, zijn fijn geholpen en hebben steeds prettig contact gehad. Ook een kleine miscommunicatie werd met een tegemoetkoming op een fijne manier opgelost. Het aflever pakket is zeer compleet en de auto is in perfecte staat opgeleverd. Zeker de verre reis waard!
Opnieuw een auto aangeschaft bij dit prettige bedrijf. Goede voorlichting, betrouwbaar en transparant zijn de kernwoorden.Zo fijn wanneer je een grote aankoop doet. Keep up the good work Roy en Frank Siero.
We zijn vriendelijk geholpen en hebben een mooie auto gekocht. Op de dag van ophalen ook nog een persoonlijk filmpje. Dat maakte het helemaal af!
Gebruikte Volvo XC60 gekocht, deze is echt super afgeleverd door Siero. Aanrader om een goede gebruikte auto te kopen.
Bmw 316 touring uit 2014 gekocht. Goed geholpen, nette prijs en alles keurig volgens afspraak.
Vandaag een proefrit gemaakt in een RS3 wat een geweldige auto. Die power die loskomt bij gas geven van de auto dat is gewoon genieten. En het zit net zo vertrouwd als mijn vorige leaseauto, heerlijke schaal stoelen. Alleen heeft de RS3 wel gewoon grip in vergelijking met de A3 e-tron.
Prima bedrijf. Al jaren mijn vaste dealer en nog nooit teleurgesteld. Mocht er iets zijn lossen ze het gewoon op. Zonder gezeur. Goed advies en prima verzorgde levering.
We zijn goed geholpen door Frank en een goede auto gekocht ,en super tevreden met alles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid