facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Royal Papendrecht B.V.

Auto Royal Papendrecht B.V.
"INRUIL mogelijk en ook voor FINANCIERING kunt u bij ons terecht. Onze specialisten adviseren en bemiddelen voor u in zowel particuliere als zakelijke financieringen.Royal Auto’s is een bedrijf met zeer interessant aanbod. Al onze auto’s worden grondig nagekeken alvorens ze u worden aangeboden. Kom bij ons langs of kijk alvast even ons aanbod. Wij hebben een steeds wisselende voorraad van occasions, verspreid over diverse prijsklassen. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u altijd te bellen voor een bezichtiging.U KUNT ONZE GEHELE VOORRAAD ZIEN OP ONZE WEBSITE. Royalautos,nlKOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR !!"
Adres: Ketelweg 53a, 3356LD Rotterdam
Telefoonnummer: 0786451816
Stad: Rotterdam
Route: Ketelweg 53a
Postcode: 3356LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: MC Auto Royal opgelicht, MC Auto Royal review, Tweedehands auto Papendrecht, Royal Cars Zoetermeer, Royal AUTOBEDRIJF Venlo, Autobedrijf Alblasserdam, Occasions Grootebroek, Royal mc
Recensies
Enige tijd geleden had ik auto bij deze garage gekocht en was ook prijzig! Eerder is er gespeeld met de motor, volgens de monteur. Helaas is de motor defect, heeft mij dubbel gekost. U bent niet eerlijk geweest tegen ons bij het aankoop.
Ontzettend blij dat ik hier mijn auto heb gekocht! Ik ben heel goed geholpen, ik heb het contact altijd als prettig ervaren en geen vraag is ze te veel. Ik ben zeer tevreden met hun service! Zelfs na de garantietermijn hebben ze nog onderdelen gerepareerd en vergoed zonder enige moeite. Ik kan deze dealer dan ook van harte aanbevelen!
Bijna een maand geleden kochten we hier een nieuwe auto. Wat een service! We konden direct een proefrit maken. Mooi bedrag voor onze inruil auto gekregen. Hele eerlijke verkoper. Welke nog echte service biedt! Fijn bedrijf!
Bij aankoop van een auto was een resonantie voelbaar in de auto, dit zou volgens de verkoper een wiel zijn die gebalanceerd moest worden, in het onderhoudsboekje was een onderhoudsbeurt afgestempeld bij een garage om de hoek van de verkoper, bij de apk enkele weken later bleek dat de resonantie kwam door een kromme aandrijfas voor niets 4 wielen laten balanceren, ook het kleppendekselpakking bleek lek evenals de middendemper van de uitlaat. De monteur wist te vertellen dat er recent helemaal geen onderhoudsbeurt was gegeven, ook werkte de airco totaal niet en kwam ik er een dag na aankoop achter dat er werd geadverteerd dat de auto was uitgerust met opties waarvan sommige er helemaal niet opzaten. Ik dacht een goede deal te hebben maar heb uiteindelijk, na reparaties en onderhoud waarvan ik dacht dat dat reeds door verkoper gedaan was aldus het onderhoudsboekje uiteindelijk veel te veel betaald heb voor de auto. Bijna 1500 euro veder voordat alles was opgelost.
Zeer vriendelijk te woord gestaan. Wij waren geïnteresseerd in een auto, de verkoper aan de telefoon had veel kennis en geduld om ons alles uit te leggen. Hij vertelde ook dat ze de zaak recent hadden overgenomen. Allereerst waren we toch lichtjes afgehaakt toen we de reviews lazen. Na ons telefoontje zijn we toch langs gegaan, zonder spijt! Goed gedaan jongens, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto en wensen jullie het allerbeste met jullie nieuwe avontuur!
Afgelopen januari een auto gekocht met BOVAG-garantie. Vanwege een forse resonantie in de auto moest de aandrijfas vervangen worden. Aangezien ik niet in de buurt van de garage woon werd dit gedaan door een lokale garage. Kosten werden direct teruggestort op mijn rekening. Zeer nette afhandeling.
Wat een geweldig autobedrijf is dit! 2 keihard werkende mensen die het principe "de klant is koning" nog snappen. Altijd aardig, altijd een kopje koffie als je binnenloopt. Heb hier een Peugeot 206 gekocht, teruggegaan vanwege abs melding. Is gemaakt zonder extra kosten. Distributieriem ook nog even vervangen. Waar vind je dat nog: een occasion onder de 2000 euro met drie maanden garantie! Ga zo door heren, ik heb al vrienden doorverwezen.
Net opel corsa gekocht hier . Zeer netjes geholpen . Vriendelijk verkoper . Koffie ook goed . Dus hier kun je rustig een auto kopen . Hebben echt de tijd voor je . Hebben deze zaak overgenomen .
Ik ben helemaal blij mee met mijn nieuw voertuig. Goede service, heerlijk koffie een klantvriendelijk verkoopadviseur. Ze hebben ook geholpen met een goedkoop auto verzekering. Hartstikke bedankt jongens.
Na een occasion te hebben gekocht bij Royal Auto's vond mijn monteur enkele gebreken, kan gebeuren het blijf een occasion. Na een belletje heeft Royal Auto's dit heel goed opgelost en ben ik een blij man. De service tijdens de aanschaf en de service naderhand was uitstekend.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Auto Royal Papendrecht B.V..

Rotterdam autofabrikant

openingstijden, locatie, vervoer. Ketelweg 53a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Auto Royal Papendrecht B.V. adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Auto Royal Papendrecht B.V.. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Auto Royal Papendrecht B.V. delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lekker Leasen Lekker Leasen 19 km Autorijden voor een vast bedrag per maand!
Driewiel Koning Driewiel Koning 25 km Bedrijvenpark waar alles te vinden is
MaasParts BV. MaasParts BV. 25 km Hier moet je zijn voor je onderdelen en een waanzinnige service
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid