facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Roté

Auto Roté

Info

Auto Roté

Geschiedenis

Uw autodealer

Uw autodealer Auto Roté is al meer dan 30 jaar een gerespecteerd en gerenommeerd autobedrijf in de regio Twente en dat heeft geresulteerd in een vertrouwd adres voor de aanschaf van uw auto.

Bedrijfsactiviteiten

Vanaf de Albert Cuyplaan, welke menig vaste klant bekend is, richt Auto Roté zich hoofdzakelijk op de in- en verkoop van personen- en bedrijfsauto’s.
Wij helpen u graag letterlijk en figuurlijk op weg met auto’s die wij aanbieden tegen zeer concurrerende (handels-)prijzen.
Onze voorraad bestaat uit vele merken auto’s waarbij de specialisatie ligt op de premium merken AUDI, BMW, VW en VOLVO. Ook voor de aankoop van een bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Albert Cuyplaan 6, 7482 JA Haaksbergen
Telefoonnummer: 053-5743320
Stad: Haaksbergen
Route: Albert Cuyplaan 6
Postcode: 7482 JA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Averdonk Auto's, Autoservice TWENTE Haaksbergen, Van Dam Auto's, Tweedehands auto Twente, Twents Occasion Center review, Goedkope auto kopen Enschede, Premium auto dealer, Auto Hengevelde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Temminghoff Autobedrijf Temminghoff 2 km Door de telefoon contact met de occasions gehad . Diverse keren gevraagd of de auto m...
Auto Asbroek Auto Asbroek 3 km Goede garage die serieus kijkt naar een oplossing. No-nonse en actieve houding. Top! ...
AutoService Stepelo AutoService Stepelo 3 km Hier al een aantal keren apk en onderhoud laten uitvoeren. Redelijke prijzen en goede...
Recensies
Leuke Peugeot 207cc gekocht en meteen meegenomen. 10 weken later diverse elektrische storing meldingen. Contact met Ivo gezocht en kon de auto meteen langsbrengen. Diverse elektrische componenten vervangen geheel voor rekening Rote. Zeer goede service. Makkelijke en duidelijke communicatie. Zou bedrijf bij een ieder aanraden.
Ik boekte telefonisch een renault trafic en na een lange treinreis kwam ik erachter dat deze gesloten was. Ik belde en hij vertelde me droogjes dat het verkocht was
December een mooie auto gekocht, vriendellijk geholpen en auto voor ons vastgehouden omdat we niet in de buurt wonen. Echter na een week toen het eindelijk droog weer was zag ik op het dak en spatbord hagelschade die niet te zien is als de auto nat is. Gelijk de verkoper gemeld maar tot nu toe geen reactie. Dit is zeer teleurstellend zeker omdat de verkoper dit wist en ons er niet op heeft gewezen.
Twijfelachtige manier van verkoop. Auto werd in nette staat aangeboden, kwam wel door de apk. Toch stond erbij reparatie advies, overmatige vloeistoflekkage en slijtage aan mechanische rem onderdelen, of te wel veel kosten. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen om het contract te ontbinden, ik moest als nog 125 euro betalen.
Via marktplaats een advertentie tegen gekomen voor een set velgen met winterbanden waar het profiel 6 mm van zou zijn. Na een fijn telefonisch gesprek waar een uiteindelijke prijs was overeengekomen heb ik de set na mijn vakantie mogen ophalen en is deze set al de tijd netjes voor mij gereserveerd. Dusver alles nog prima tot het moment ik de set in mijn bezit had. 1maal op mijn werk opgemeten bleek de profieldiepte niet 6 mm te zijn maar vrijwel allemaal rond de 3,5 mm en 1 tje op 4,5 mm te zitten. Dit is niet zoals de advertentie beschreef en mij aan de telefoon was bevestigd bij ons eerste contact. Echter kan ik een paar mm niet met mijn blote oog onderscheiden anders had ik bij het ophalen de onjuiste info al wel aangegeven en de set laten staan. Met 6mm mag ik nog wel de Duitse grens over maar met minder dan 4 kun je aansprakelijk worden gesteld in de wintermaanden bij een eventueel ongeval ook al ben je zelf niet schuld dus baal ontzettend van deze valse info! De oplossing van autobedrijf Roté? NIETS!!!!! HELEMAAL NIETS!!!! Uiteraard per mail contact gezocht en moest foto's opsturen -----> dit ook gedaan ------> geen respons! Daarna per mail nog een paar keer gevraagd of ze al een oplossing hadden inmiddels maar ook geen reactie. Uiteindelijk toen ik in de mail aangaf dan maar even op de koffie te komen had er eindelijk 1 de ballen om te bellen. Die had ook de ballen om te zeggen dat ik de set al goedkoper had dan dat hij ze aanbood op marktplaats, ja duhhhh...... het is een handels site, daar kom je eerst samen tot een prijs alvorens koop! En zo schoof hij mij ook in de schoenen dat ik de set had kunnen laten staan bij het ophalen! Tja als ik een paar mm met het blote oog kan onderscheiden was dat wel gebeurd ja! Al met al adverteert deze garage met info die in werkelijkheid anders blijkt te zijn en wees dus op je hoede want achteraf wordt er geen oplossing voor de klant gezocht en ben je het geld kwijt. Ik noem dat oplichting!
Slechte autozaak. Oplichters 1ste klas. Rare manier van verkoop, dmv contracten met een boete clausule. Mocht je de auto ineens niet willen moet je een percentage van het bedrag als nog betalen.
Goed geholpen, gezellig bij gepraat en mooie auto gekocht, service prima
Auto met werk gekocht voor scherpe prijs vind het vriendelijke mannen als ze in de buurt woonden en cafe hadden ging ik er af en toe biertje drinken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid