facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Oosterhuis

Auto Oosterhuis

Info

Eerlijk, betrouwbaar en vakbekwaam.Dat is het team van Auto Oosterhuis.



"AUTO OOSTERHUIS B.V is al bijna 40 jaar actief in de autobranche en is sinds 2004 uw Bosch Car Service in Noord-oost Groningen.Met Auto Oosterhuis B.V schakelt u een erkende en betrouwbare partner in. Wij staan bekend om kwaliteit, mede omdat onze autogarage is aangesloten bij de Bosch Car Service. Wij bieden een snelle en goede service, precies zoals ú het wilt. Ook zijn we lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Ten derde mogen we ons sinds 2016 ‘Erkend Duurzaam’ noemen. Hiermee hebben we bewezen in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verandering te hebben doorgevoerd. Deze erkenning is voor ons een beloning in het werk dat we doen om duurzaamheid in de autobranche op de kaart te zetten."
Adres: Provincialeweg 6, 9677 TW Heiligerlee
Telefoonnummer: 0597 416 017
Stad: Heiligerlee
Route: Provincialeweg 6
Postcode: 9677 TW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Jansingh, De Winter Winschoten, Autobedrijf SCHEEMDA, Autobedrijf Stadskanaal, Autobedrijf Emmen, Autobedrijf Gort, Auto Winschoten bmw, Vakgarage Winschoten
Recensies
Vriendelijk te woord gestaan. Gewoon een heel goed gevoel bij deze garage.
1 Voorlamp stuk, Kon gelijk terecht, en beide lampen zijn vervangen terwijl ik genoot van een lekker bakje koffie, top service!
Super garage altijd behulpzaam dikke pluim
Prima garage aardige mensen prijs is ook goed en bij nood helpen ze je perfect er tussen door dikke duim
Uitstekende service, inmiddels meer dan 3 jaar klant en recent een tweede auto gekocht. We moeten er een stukje verder voor rijden dan we gewend waren, maar dat doen we graag. En wat een opluchting dat er een garage is waaraan je je auto kunt toevertrouwen, zonder dat je onverwachte of onnavolgbare hoge facturen onder je neus geschoven krijgt.
Woon zelf niet in de buurt. Sterker nog, 200 km uit de buurt. Was op bezoek bij familie. Had per ongeluk verkeerde vloeistof bijgevuld in het reservoir voor remvloeistof. Dus paniek. Naar garage gereden op aanraden van schoonvader. Werd direct geholpen en volgende dag alles verholpen. Best knap omdat het een nagenoeg nieuwe auto is met veel elektronica. Storing hebben ze uitgelezen en gereset. Ze beschikken dus over alle juiste apparatuur. Werd gebeld op het moment dat de auto klaar was en uitgebreid geïnformeerd over de werkzaamheden en kosten. Echt top ! Bedankt voor de service!
Stuk van mijn uitlaat was los beschermkap Ik kon dezelfde dag eind van de middag nog terecht en werd geholpen. Ik hoefde verder niks te betalen en heb een paar maand erop mijn APK inclusief kleine beurt laten doen door hun. Prima bevallen! Wat een uitstekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid