facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Oostdijk B.V.

Auto Oostdijk B.V.
Adres: Stationsweg 3, 2681 RV Monster, Nederland
Telefoonnummer: 0174 245 927
Staat: Zuid-Holland
District: Westland
Stad: Monster
Route: Stationsweg
Huisnummer: 3
Postcode: 2681 RV


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Echt top, van begin tot eind geweldig geholpen door met name Dylan zelf.nIk moest een eind rijden om er te komen maar het was het waard.nDe auto was zoals geadverteerd beter nog zelfs. De keuze was snel gemaakt en ik ben tot op de dag van vandaag dik tevreden met de auto.nnIk had tijdens de proefrit geen regen en dus de ruitenwissers niet gecheckt, deze bleken na de eerste bui aan vervanging toe. Na een mailtje was het geen probleem, ik mocht ze laten vervangen bij een lokale Ford dealer en de factuur naar hun laten sturen.nIk kan echt alleen maar positief zijn.nnOverigens, ook nog een pluim voor de monteurs. Ze hebben de auto nagelopen en een beurt gegeven. En ik kreeg daar per mail netjes een PDF van met daarop foto's van de verschillende delen van de auto die nagelopen zijn, echt een mooie aanpak, duidelijk en inzichtelijk.nnHopelijk heb ik nog jaren plezier van mijn nieuwe heilige koe!
Apk keuring plus service beurt, wij zijn heel erg tevreden. Auto opgehaald en teruggebracht, wat wil een mens nog meer.nDank je wel Wouter
Wat mij betreft heeft Auto Oostdijk een klant erbij gekregen helemaal uit het zuiden.nDe reden om zover te reizen om bij Auto Oostdijk een auto te kopen is de vriendelijkheid, de eerlijkheid, de goede service......we werden ook vanaf begin tot eind super goed geholpen, bij Auto Oostdijk voel je je als klant echt koning.
Na een tijd opzoek geweest te zijn naar een goede auto kwam ik bij auto Oostdijk terecht. Op advies van Dylan ben ik op deze mooie Ford Fiesta ST line uitgekomen. Super blij en tevreden met deze mooie aankoop. De service en het advies bij auto Oostdijk is voor mij een 10 waard! Nogmaals bedankt voor de goede service en ik zou deze dealer zeker bij een ander aanraden mochten ze opzoek zijn naar een Ford.
Nooit problemen met onze Ford bedrijfswagens.nEn nu helemaal niet nu we alleen maar zaken doen met Oostdijk.nTop mensen die gewoon meedenken.nGeen andere dealer zoeken mensen gewoon hier heen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid