facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto-Motorhuis Borne

Auto-Motorhuis Borne

Info

Auto en Motorhuis Borne is een garage bedrijf gespecialiseerd in auto diagnose Aan de Vag auto's. In en Verkoop van auto's.
Reparatie aan Auto's.


Adres: 7622AW Borne
Telefoonnummer: 0031641044401
Stad: Borne
Postcode: 7622AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Auto garage Borne, Autobedrijf Borne occasions, Max auto Borne, Occasions Borne, Motorhuis Den Haag, Autobedrijf Bornerbroek, Motorhuis Opel, Motorhuis Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
roetfilter-verwijderen.com roetfilter-verwijderen.com 246 meter Roetfilter verwijderen, egr verwijderen, diagnose en tuning voor elk automerk
Zijlstra Automotive Zijlstra Automotive 546 meter Eigenaar was zeer aardig en personeel is erg vriendelijk. Alles verliep zonder enige ...
Recensies
Ze bestaan nog! Een autobedrijf van en voor auto liefhebbers. Eerlijke inruilwaarde en een mooie audi Q2 gekocht. Jeroen we zijn er erg blij mee. Vooral de 19 inch velgen maken het plaatje compleet.
Heb bij Jeroen mijn mooie Ford Kuga gekocht. Gewoon alles verlopen zoals je verwacht als je een auto koopt. Na drie weken een kleinigheid aan de auto, maar netjes en snel verholpen. Zou hier zo weer een auto kopen. Jeroen succes met je nieuwe klanen
Hier een Auto gekocht helaas stonden wij naar 2 dagen stil. Contact gehad met auto motorhuis borne en zeer goed geholpen. Auto werd opgehaald en leenauto afgeleverd. Auto perfect gerepareerd en als service gewassen en al weer aan huis terug gebracht. Top sevice heren!!!
Aardige man. Mooie auto's. De mate van op de hoogte houden vond ik matig. En ruimte om te onderhandelen was er bij mij niet. Na mijn laatste bod, hoor ik al een week niks. Waarschijnlijk verkoopt hij de auto aan een ander. Maar ik had het wel netjes gevonden als hij dat dan ook gewoon zegt.
Paar weken geleden mijn Alfa Romeo Spider hier aangekocht. Aan het begin paar kleine dingetjes die door Jeroen keurig en snel zijn opgelost. Nu met deze auto al +- 3000 km probleemloos verder, waarvan een kleine 1700 tijdens mijn vakantie in Tsjechië. Auto- & Motorhuis Borne is zeer zeker een aanrader!
Geweldige service van Jeroen en zijn team. Koppeling ingeleerd van een Toyota Aygo Gebeld voor een afspraak en kon de auto gelijk brengen. Volgende dag klaar Kom hier zeker terug.Services: Elektrische reparaties
Bij onze auto brandde het motor lampje, wij konden dezelfde dag langskomen voor het uitlezen. Dag later gerepareerd. Super! Hele aardige mensen die daar werken en geweldige hulp. Wij komen hier voortaan terug.
Dringend op zoek naar een andere auto bij toeval op dit bedrijf gestuit. Meerdere proefritten gemaakt, uiterst vriendelijk en leuk geholpen. Zelfs een technisch probleem met onze huidige auto werd ter plekke even verholpen. Uiteindelijk elders een auto gevonden die nog beter bij ons past maar eigenlijk met een gevoel van spijt dat we Jeroen onze handel niet konden geven. Ook dit werd uiterst vriendelijk en professioneel ontvangen.Absolute aanrader.
Ik heb met veel plezier zaken kunnen doen met dit bedrijf ze waren begripvol, geduldig en mocht zijn ze bereid om samen met jou naar een oplossing te zoeken. Ik heb hele goede ervaring en vertrouwen in dit bedrijf als ze tegen de tijd dat ik weer een auto nodig heb 100% dat ik weer daar naartoe ga. Dit raad ik iedereen aan probeer het en kom er zelf achter.
Auto met kapotte distributieketting verkocht via een bemiddelingskantoor aan dit bedrijf. Ik moest er wel constant achteraan gaan wanneer de auto werd opgehaald. Afspraak van ophalen was ineens later, zonder mij hierover in te lichten. Bij het ophalen van de auto bleek er een krasje te zitten waarvan ik niet op de hoogte was auto was door anwb bij een garage op terrein gezet, chauffeur van Autobedrijf had nog wat kleine voor mij kleine in vergelijking met een kapotte motorblok op en aanmerkingen, we zouden dit, zoals in contract van bemiddeling staat, via het bemiddelingskantoor proberen op te lossen. Directe onderhandeling is namelijk niet toegestaan. Helaas kreeg ik al meteen berichtjes op mijn telefoon van Jeroen met verwijten op een heel vervelende toon. Bedankt om ons voor niets te laten rijden, bedankt voor je eerlijkheid etc Ik vond hem een erg intimiderende man, gelukkig beheerst zijn chauffeur Bente wel communicatie vaardigheden en heb ik dit met hem netjes kunnen oplossen. De 2 sterren zijn dan ook voor de chauffeur en niet voor de handelaar Jeroen. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe auto, maar die zal ik hier zeker niet kopen. Mijn directe ervaring met deze autohandelaar was dus zeker niet goed. Erg intimiderende man en erg bevooroordelende houding. Als verkoper zal het wel een ander persoon zijn, maar van mij krijgt hij absoluut geen sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid