facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Mertens Bakel

Auto Mertens Bakel
Adres: Bolle Akker 13, 5761 RW Bakel, Nederland
Telefoonnummer: 0492 340 765
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Bakel
Route: Bolle Akker
Huisnummer: 13
Postcode: 5761 RW


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 08:00–12:30
zondag: Gesloten

Recensies
Een bedrijf waar nog echt aandacht is voor de klant. Stevige reparatie gehad waarbij na enkele weken twijfel ontstond of het probleem wel was opgelost. Auto Mertens is niet te beroerd om extra nazorg te verlenen. Je wordt snel geholpen en serieus genomen. TOP!
Goeie service. Bij onderhoud aan mijn auto waren ze gestopt met uren schrijven omdat ze anders boven het bedrag kwamen dat ik uit wilde geven. De oude onderdelen bewaren ze altijd voor je, evenals foto's van dingen die ze achteraf niet kunnen laten zien. Zo weet je waar je voor betaalt. Als ze iets vinden bellen ze altijd zodat je nooit verrast bent. Toen achteraf iets niet goed gemonteerd bleek kwamen ze de auto binnen een half uur thuis ophalen. Dezelfde dag werd hij thuisgebracht. Uiteraard gratis gerepareerd en van binnen en buiten gepoetst. Voor zo'n service rij ik graag om.
Eerlijke vakkundige mensen met een passie voor techniek en die je ook nog eens prettig te woord staan. Aanrader.
Top service, zeer vriendelijk en behulpzame monteurs met kennis van zaken en daardoor goed geholpen voor een prima prijs.
Ik kwam hier met wat uiteindelijk bleek een kapotte kachelradiateur. Van te voren prijs schatting gemaakt maar door tegenslag ook heel netjes tussendoor updates gekregen viel de prijs veel hoger uit. Toch hebben ze zich aan de schatting gehouden wat ik buitengewoon geweldig vind. Ik kan deze garage zeker aanbevelen, ze zijn heel klantvriendelijk, super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid