facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Meerstad - Nieuw Vennep

Info

Reparatie, Onderhoud, en Apk voor personen en lichte bedrijfs-auto's.

Carteam Auto Meerstad
Rdw erkend
Scm erkend
Trekhaakspecialist
Turbospecialist
Garmin inbouwpartner

Geschiedenis

Carteam Auto Meerstad

Staringstraat 23 - 25
2152 CW Nieuw Vennep
Tel: 0252-688771
Routebeschrijving

Website: WWW.AUTOMEERSTAD.NL
Email: [email protected]

KvK nr.: 28116363
BTW nr.: NL 818083177.B01


maandag 08:00–17:30
dinsdag 08:00–17:30
woensdag 08:00–17:30
donderdag 08:00–17:30
vrijdag 08:00–17:30
zaterdag op afspraak
zondag Gesloten



"Bij Carteam Autobedrijf Auto Meerstad in Nieuw-Vennep vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Auto Meerstad! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak."
Adres: staringstraat 23/25, 2152 CW Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-688771
Stad: Nieuw-Vennep
Route: staringstraat 23/25
Postcode: 2152 CW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: auto nieuw vennep, auto inkoop nieuw vennep, auto garage nieuw vennep, occasions nieuw vennep, apk keuring nieuw vennep, autobedrijf nieuw vennep occasions, a4 autos nieuw vennep, autobedrijven in nieuw vennep
Recensies
Top service om ons als vakantie gangers snel te helpen zodat we weer airco hadden in de camper.
Met dit bedrijf gebeld te informeren naar het tarief voor het laten maken van 2 nieuwe kentekenplaten.
De medewerker die mij te woord heeft gestaan heeft aangegeven dat per kentekenplaat € 20,- wordt gerekend waardoor het totaalbedrag op € 40,- zal komen. Daar ik de prijs redelijk vond, ben ik op dezelfde dag nog bij het bedrijf langs geweest en de kentekenplaten besteld. De volgende werkdag echter, bij het ophalen van de kentekenplaten, hebben ze ineens in plaats van de toegezegde € 40,-, een bedrag van € 54,45 in rekening gebracht voor deze twee kentekenplaten. Laat duidelijk zijn dat het mij niet gaat om het extra bedrag van € 14.45 die ze in rekening hebben gebracht, maar om het feit dat ze de toegezegde prijs van € 40,- met maar liefst 36% hebben verhoogd zonder maar iets hierover te melden. Mijns inziens is dit geen correcte manier van zaken doen.
Je word hier netjes geholpen.
Top bedrijf, goede monteurs en kennis van zaken. Krijg altijd een offerte voor reparatie. Zeker voor vw audi skoda seat ben je hier bij het juiste adres.
Top zaak met vakkundig personeel. Heb er vorig jaar april een auto gekocht waar ik tot op heden nog steeds superblij mee ben. Niks is te veel gevraagd ookal als ik na bijna een jaar een klein dingetje heb met de auto doen ze niet moeilijk en staan ze altijd voor me klaar om het op te lossen. een top bedrijf waar ik altijd met veel plezier kom en ik weet dat ze netjes met me auto omgaan en altijd meedenken in het voordeel van de klant. Ik ga nooit meer naar een ander.
Had een probleem met banden en met uitlijnen, ik kon super snel terecht en voor een schappelijke prijs. Vriendelijke mensen en lekkere koffie.
Erg teleurgesteld. Kwam voor apk met de afspraak contact op te nemen bij extra kosten. Dit is na drie keer akkoord helaas niet gedaan. Er moest dus achteraf opeens voor extra kosten betaald worden. Ook waren alle instellingen van mijn auto veranderd, waar niet eens gebruik van gemaakt zou moeten zijn.
Inmiddels al een paar jaar trouwe klant en mijn auto breng ik zeker niet naar de eerste de beste voor de jaarbeurt. Vandaag kon ik gelijk langsrijden na een belletje, mijn einddemper hing er wat losjes bij. De uitlaatsteun was afgebroken. Mijn pas al in de hand, maar en werden geen kosten in rekening gebracht. Als vaste klant voel je je hier echt gezien, top service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid