facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Jonkman

Auto Jonkman

Info

Wij zijn een jong en ambitieus BOVAG autobedrijf met kennis en passie voor 4X4 en personenauto's.

Adres: De Ofslach 5, 9041VA Berlikum
Telefoonnummer: 0518 - 462 575
Stad: Berlikum
Route: De Ofslach 5
Postcode: 9041VA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RT HOLLAND BV RT HOLLAND BV 1 km New-and Used Transportequipment. Specialized in Used knuckleboom-, longboom- and timb...
Recensies
Ik heb mijn Rover 75 Sterling bij Ronald Jonkman gekocht. De telefoon werd altijd direct opgenomen en alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen. Ronald neemt alle tijd en is eerlijk over de conditie van de auto. Zijn prijs is realistisch. Het was een plezier om hier een auto te kopen.
Super bedrijf wat gerund wordt door een zeer gedreven en enthousiaste Meneer. Hier wordt de tijd voor je genomen en met veel passie informatie gedeeld. De extra's die mee geleverd worden zijn we dan ook zeer verrast door . Super bedankt en zullen zeker uw bedrijf als Top bedrijf bestempelen. Koop van welke prijs maakt hier niet uit je wordt als een waardevolle klant behandeld. Succes met uw bedrijf, ga zo door.
Gebruikte bedrijfswagen gekocht, prima en snel contact. Goed en positief ervaren!
Eind mei 2018 contact opgenomen en een afspraak gemaakt om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Ronald heeft de auto voor ons geserveerd, aangezien er meer geïnteresseerden waren. Tijdens ons bezoek en de proefrit heeft hij alle tijd genomen en ook onze kinderen kregen alle ruimte. Dit alles gaf een heel erg prettig en vertrouwd gevoel. Na beslissing tot aankoop mochten we zelfs nog een paar kleine puntjes laten repareren en deze kosten mochten we nasturen. We zijn heel erg blij met onze aankoop en bij eventuele verkoop van de auto, zullen we zeker bij Ronald nagaan wat de mogelijkheden zijn. 100% prettige ervaring, een echte aanrader! Ga langs en ervaar.
Ik heb mijn auto hier vandaan! Nog steeds blij mee. Geen kat in de zak zoals bij vele andere bedrijven. Super vriendelijk geholpen. Ga hier zeker nog een keer heen! Bedankt Meneer Jonkman!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid