facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Heijkamp

Auto Heijkamp
Adres: Vierhouterweg 22, 8075 BJ Elspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0577 459 219
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Elspeet
Route: Vierhouterweg
Huisnummer: 22
Postcode: 8075 BJ


Openingstijden

maandag: 08:30–17:30
dinsdag: 08:30–17:30
woensdag: 08:30–17:30
donderdag: 08:30–17:30
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: 09:00–14:00
zondag: Gesloten

Recensies
Mijn auto ingeruild voor een 2009 Kuga bij dit vriendelijke bedrijf. Tijdens de mail en bij binnenkomst een goed onthaal. Rustig de auto kunnen bekijken en een proefrit kunnen maken. Hierna een deal kunnen maken en heb de auto meegenomen. Was een probleem met de banden en hier ook tot een oplossing kunnen komen. Metal een goed bedrijf dat z’n afspraken nakomt.
Top bedrijf!!! Fijne zaak om te komen en auto kon gelijk mee. De dag nadat ik hem had gekocht toch helaas een mankementje en dit word super opgelost.
Tot nu toe een zeer prettige ervaring met Auto Heijkamp bij de aankoop van onze Mercedes CLA. We hebben de auto ruim een maand in ons bezit, ziet er keurig uit en rijdt goed. De onderhandeling op afstand gedaan en akkoord als het plaatje van beide kanten klopte. Deze deal bleef van beide kanten staan, hierdoor konden we snel zaken doen. Mark was vriendelijk en professioneel en heeft ons uitstekend te woord gestaan!nnDe foto hebben we gemaakt tijdens de proefrit.
Super mooie goede maar ook zeer betrouwbare 2e hands auto s
Keurige ontvangst en mooi bedrijfnRij nu reeds 4 weken een prachtige X1 na volle tevredenheid en super netjes afgeleverd. Dank voor jullie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid