facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Hartman

Auto Hartman

Info

Auto Hartman is een onafhankelijk autobedrijf in Dongen.

Geschiedenis

Auto Hartman is een onafhankelijk autobedrijf in Dongen. Rolf Hartman is de oprichter van Auto Hartman hij is jaren werkzaam geweest bij een gerenommeerde Volkswagen Audi dealer als occasionmanager. Daarnaast heeft Rolf Hartman gewerkt in de financiële sector gericht op de automotive branche. Auto Hartman richt zich voornamelijk op de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Voor de verkoop en inruil van Volkswagen, Volvo, Audi, BMW, Porsche en diverse andere automerken kunt u bij ons terecht.

Door een snel wisselende voorraad heeft Auto Hartman interessante occasions staan. Mocht de auto die u zoekt er niet tussen zitten dan kunt u bij Auto Hartman ook terecht voor zoekopdrachten. Alle auto’s worden grondig nagekeken voordat ze worden afgeleverd.

Adres: De slof 27, 5107RH Dongen
Telefoonnummer: 06-20 15 71 52
Stad: Dongen
Route: De slof 27
Postcode: 5107RH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adrie van Leijsen auto's Adrie van Leijsen auto's 240 meter Afgelopen week weer supergoed, en ook nog eens tussendoor, geholpen met een accuprobl...
Vakgarage Stoomberg Vakgarage Stoomberg 251 meter Prima Vakgarage. Ook vandaag weer goed en snel geholpen
AutoVlasveld AutoVlasveld 2 km Dit is de officiële AutoVlasveld Facebook pagina! Wat is AutoVlasveld? AutoVlasveld i...
Autofirstdongen Autofirstdongen 3 km Over ons Op deze site vind u een overzicht van al onze occasions en werkzaamheden. Do...
Recensies
Fijne zaak waar je goed wordt geholpen. Veel persoonlijke aandacht, oog voor detail en adequate communicatie. En niet onbelangrijk, alles en iedereen ademt passie voor auto’s!
Bij auto Hartman paar weken geleden mijn auto opgehaald. Zijn heel tevreden over auto Hartman. Goede service en het personeel neemt de tijd voor je. Ook een prima bedrijf voor als je op zoek bent voor een bepaalde auto.
Zoekopdracht voor een auto geplaats en binnen een week helemaal voltooid! Echt top, zeker een aanrader!
Net bedrijf, komen afspraken na, transparante werkwijze. Leveren top auto's netjes af. Prima ervaring.
Auto gekocht bij Hartman BV. Bob verkoper zeer klant vriendelijk. Snelle reactie op vragen, duidelijke afspraken. Gewoon goed!
Prima inruil van mijn Corsa en aankoop van de BMW 3 serie.
Wat een mooi en professioneel bedrijf ! Erg tevreden en blij met mijn auto en kan auto Hartman B.V. met 5 sterren aanbevelen!
Heel tevreden met mijn nieuwe auto! Bob denkt echt met je mee en maakt er een super ervaring van.
Top geholpen, vriendelijk, kundig, meedenken, alle afspraken nagekomen. Geen verkooppraatjes. Prachtige Mini Clubman gekocht, heel blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid