facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Haasdal

Auto Haasdal

Info

Auto Haasdal grijpt terug naar de basis. Wat we besparen, besteden we aan u! Van de beste koffie tot een gunstige prijs voor uw auto.

Adres: Groot Haasdal 4c, 6333 AW Schimmert
Telefoonnummer: 0624579893
Stad: Schimmert
Route: Groot Haasdal 4c
Postcode: 6333 AW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Recensies
Deskundig Behulpzaam Kennis van zaken Hart voor de zaak Inlevingsvermogen Meedenken met de klant Aanrader Huib ga zo door!!!
Wij hebben onze auto gekocht bij auto Haasdal en zijn hier zeer tevreden over. Het gevoel dat vooral is blijven hangen is de servicegerichtheid en vriendelijkheid van Huib. Onze vragen werden beantwoord, de koffie stond altijd klaar en alle tijd die nodig is wordt voor je uitgetrokken. Ook het onderhoud van de auto wordt vakkundig uitgevoerd met de nodige toelichting voor ons leken. Wij kunnen auto Haasdal aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een auto en waarde hecht aan service en persoonlijke aandacht.
Goede service , prijs kwaliteit verhouding is super , apk . Vakmanschap .. vervang auto aanwezig .
Hele fijne garage en mee denken over hoe of wat met u voertuig te doen. Eerlijk over wat ze verkopen, een uit de miljoen.
Vandaag heeft onze zoon zijn eerste auto in ontvangst mogen nemen mede door de geweldige service van auto haasdal, geen nonsens verkoop praatjes maar gewoon zoals het hoort te zijn , wij zijn het team van auto haasdal ontzettend dankbaar en we kunnen echt iedereen aanraden om bij hun een auto te kopen , top service
Afgelopen maandag mijn auto gekocht bij Auto Haasdal. Ik kan alleen maar met veel lof spreken over deze garage. Super fijne communicatie, eerlijke prijzen voor zowel de aankoop, als de inruil van een auto. De nieuwe auto werd in topstaat afgeleverd. Mocht je iemand zijn die over alles twijfelt, zoals ikzelf, kan ik alleen maar zeggen : laat auto Haasdal je twijfel wegnemen! Huib en Werner! Ontzettend bedankt voor de service!
Bij Auto Haasdal kun je gerust een auto kopen. Ze nemen de tijd die nodig is voor een klant met een lekker kopje koffie en als het er is, een stukje vlaai. Maar het belangrijkste is dat voor hun niks te veel is en zeer betrouwbaar en vriendelijk zijn. Ook hanteren ze goede prijzen voor de auto's. Op deze manier blijft het ook prijstechnisch voor de klant leuk. We zijn super tevreden met de Renault Capture.
Gisteren samen met mijn dochter hier haar eerste auto gekocht, een Opel Corsa OPC-line. We moesten er een uur voor rijden maar deze auto wilde ze graag bekijken en de reviews waren een bezoek waard. We werden al hartelijk ontvangen en de auto stond klaar voor de proefrit. Huib was eerlijk en openhartig over de auto, wat een sympathieke man, eerlijk en betrouwbaar. De koop was zo gesloten met wat te drinken en een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Hij bood een goede garantie en service, omdat ze nog iets anders moesten doen wordt de auto netjes thuis afgeleverd. Top bedrijf, wil je een auto, niet verder lopen maar gewoon hier kopen. Bedankt Huib.
Afgelopen maand hier mijn mooie Golf 7 TSI gekocht. Een hele fijne garage met reële prijzen. Ik ben uitstekend geholpen er werd alle tijd genomen voor je. Na een test ritje wist ik het zeker deze auto moest ik hebben. Dankjewel voor de goede service
Vorige week hier mijn nieuwe auto gekocht. Ontzettend blij met deze aankoop! Het personeel is heel vriendelijk, nemen de tijd, geven goed advies en verlenen uitstekende service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid