facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Haarhuis

Auto Haarhuis

Info

Bekijk onze website op: www.autohaarhuis.nl

Geschiedenis

Deze pagina wordt beheerd door Auto Haarhuis



"Jonge, betrouwbare auto’s met aantrekkelijke kilometerstanden zijn sinds 1961 al het handelsmerk van AutoHaarhuis. Het familiebedrijf begon aan de Dorpsstraat in Geesteren en is uitgegroeid tot een groot autobedrijf aan de Vriezenveenseweg met altijd zo’n 200 occasions op voorraad. Wij bieden de mogelijkheid tot kopen, huren en leasen. Zowel zakelijk als privé.Daarnaast kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan jouw auto. Denk aan APK, onderhoud, airco-service en autobanden. Maar ook voor trekhaken, complexe storingen, software updates. Ongeacht het merk en type.Schade? Ook dat is geregeld. Alles onder één dak dus.BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018-2019EDGe Mobility Keurmerk elektrisch auto’sOfficieel JAC Dealer"
Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)546-631241
Stad: Geesteren


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf abood Geesteren, Haarhuis auto Almelo, Autobedrijf Haarhuis Harbrinkhoek, Auto Haarhuis review, Auto haarhuis vacatures, Autohaarhuis almelo review, Audi Almelo, Auto Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Twentheland Twentheland 385 meter Prima bedrijf goede afspraken en kwaliteit
Recensies
In mijn zoektocht naar een opvolger voor mijn elektrische auto kwam ik op de website van Auto Haarhuis terecht. Mooie en verzorgde website met een ruim aanbod EV's en natuurlijk ook brandstof wagens. Dus op naar Geesteren. De showroom is een verlengde van de website, netjes en een ruim aanbod nieuwe en jonge auto's. Je kunt er rustig even rondneuzen maar ze nemen zeker de tijd voor je. Een leuk jong en enthousiast team waarbij de aandacht voor de klant belangrijk is. Ook als het gaat om de aftersales. Zeker een aanrader om eens langs te gaan. Uiteindelijk is het voor mij een KIA EV6 geworden.
Wij hebben onze auto ingeruild ingeruild voor zeer jonge mooie auto, daarbij zijn wij door verkoper Hans Haarhuis en jonge man Silas met zeer veel kennis van technieken gebruikt in jonge auto's geholpen. AutoHaarhuis staat voor ons hoog aangeschreven. Aanrader dus.
Na aankoop occasion met garantie hoorden we na verloop van tijd een geluidje onder de motorkap dat er niet hoorde, afspraak gemaakt voor herstel, tijdens reparatie een leenauto mee gekregen, na drie dagen telefoontje dat het opgelost was, auto omgeruild en weer naar huis toe. Een paar weken later was het geluidje weer terug, opnieuw afspraak gemaakt voor herstel, na 2 dagen telefoontje dat de auto nog niet klaar was en dat het geluidje niet in een auto hoorde en dat het opgelost moest worden. Na het weekend telefoon dat de auto gereed was, bij omruilen werd verteld dat de aircopomp de boosdoener was en was vervangen. Communicatie tussen autobedrijf en ons was 100% goed en duidelijk.
Profronde van Almelo: wat een geweldige chauffeur van de Porsche die de koers voor de wielrenners reed, echt TOP voor zo'n jonge man. Adembenemend . . . . hiervan heb ik nog meer respect en van genoten dan van de wielrenronde zelf, wow TOP TOP TOP!
Prettig bedrijf. Hier wordt je op een informele maar wel professionele manier ontvangen. Eigenaar en medewerkers nemen alle tijd om je goed voor te lichten.
Mooie autozaak. Veel keuze van allerlei auto's, kijkje genomen naar elektrische auto. Het nieuwe automerk YAK.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid