facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Esgee

Auto Esgee

Info

Auto Esgee, uw occasionspecialist



"Vakgarage Esgee is gevestigd in Harlingen aan de Kimswerderweg 27. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie.Vakgarage Esgee is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 338 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden."
Adres: Kimswerderweg 27, 8862 TR Harlingen
Telefoonnummer: 0517413400
Stad: Harlingen
Route: Kimswerderweg 27
Postcode: 8862 TR



op zoek naar gerelateerd: Auto Sneek, Auto Harlingen, Occasions Franeker, Auto Scharnegoutum, Auto bedrijf Joure, Auto garage Sneek, Auto groothandel Friesland, Auto xxl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto2use rent Auto2use rent 1 km Bij Autoverhuur Auto2use te Harlingen kunt u eenvoudig zeer voordelig een auto huren.
GH Cruisers GH Cruisers 2 km GH Cruisers, het adres voor jouw nette, gebruikte Toyota Landcruiser. GH Cruisers is...
Recensies
Ik heb vandaag bij Esgee mijn auto gekocht , en ik ben er heel blij mee, moet nog wat kilometers gaan maken,maar dat komt wel goed,wat ik nu ff wil vertellen is dat ik geweldig geïnformeerd ben ,,,, en een ervaring rijker ben , dat er ook Vakgarage's zijn die je goed informeren over het te kopen product,was voor mij nieuw ,maar het kan hier!!!!!, nogmaals bedankt ,vr gr Paul
Wij hadden een afspraak gemaakt via de website voor een proefrit, was bij aankomst de auto op dat moment naar de schoonmaak gebracht. Later terug gekomen, maar vind het een rare gang van zaken daar. Informeel en onprofessioneel sorry hoor. De verkoper: - bood niks te drinken aan, - stond tegen auto's aan tijdens zijn verkooppraatjes met een spijkerbroek en - kraakte zijn collega verkopers af. Bovendien was informatie die werd gegeven niet of nauwelijks correct: o.a. de distributieriem kon nog wel aantal jaar mee of x km, terwijl die al aan vervanging toe was. Ook zouden er zeer veel mensen interesse hebben in de auto en dat we snel moesten besluiten ander is die zo weg, werd er gezegd. Terwijl enkele weken later hij nog steeds niet is verkocht. Ik vermijd deze garage.
Vandaag bij Esgee een auto gekocht. Bij binnenkomst werden we enthousiast en met humor ontvangen door Geert. Bij de rondleiding door de showroom en buiten werden ons verschillende auto's getoond in diverse prijsklassen. Hij peilde ondertussen wat ons budget was en waar we de auto voor wilden gebruiken. Mede door zijn begeleiding kwamen we redelijk snel tot onze aankoop. Zeer positief was, dat hij niet aandrong op duurdere wagens, maar alleen de voor en nadelen benoemde. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Afsluitend: Een eerlijke verkoper en de lange terugrit naar huis bevestigde de juiste keus van onze aankoop.
Zaterdag mijn nieuwe auto gekocht, vriendelijk en professioneel geholpen door Geert Hofstra, nam alle tijd voor me. Hele goeie service! Heel erg bedankt!
Ik ben al jaren vaste klant bij deze garage. Wordt hier ook altijd snel geholpen door vakkundige monteurs. En heb hier al meerdere auto's gekocht van verschillende merken. Mijn auto is hier onlangs voor de keuring geweest. Als er iets is nemen ze contact met me op en geven ze een prijsopgave. Ik kan deze garage aanraden.
Bijna 2 weken geleden een cadeau van mijn ouders gekregen. Een prachtige Volkswagen UP bij Geert gekocht. We zijn heel vriendelijk ontvangen. Proefrit gemaakt, maakte niet uit hoe lang we nodig hadden. Hij wist heel veel over het type auto te vertellen. Nam alle tijd voor ons. Voelde vertrouwd. Echt een topper die Geert. Super blij met mijn auto!
Eerder geheel gereviseerde motor geplaatst. Duurde een tijdje omdat men niet snel tevreden was. Prijsafspraak bleef staan, ook toen de reparatie duurderu uitviel. Zeer prettig contact met Franco Scholten. Nu weer kleine reparatie gewoon als service. Top!Service: Motorreparatie
Ik heb hier mijn Renault Clio Biofuel gekocht met inruil van mijn oude auto. Ik kon de auto direct meenemen wat erg handig was want ik woon in het zuiden van het land! Geert was erg vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Nu kunnen we deze auto mooi meenemen op vakantie naar zuid Frankrijk! Ik zou deze garage zeker aanraden.
Erg fijne zaak met vriendelijke en eerlijke hulp. Werd gelijk geholpen en de hele verkoop ging gepaard met een grote dosis humor! Erg fijn en zal het zeker aanbevelen en terugkeren!
Ik heb mijn eerste auto bij Geert gekocht. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg direct iets te drinken aangeboden. Geert neemt de tijd om je op een rustige manier van alle informatie te voorzien en maakt tussendoor een grapje waardoor het gesprek luchtig blijft. Ik ben zeer tevreden over deze autogarage en zou er zeker nog een keer komen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid