facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto erkend

Auto erkend

Info

Bij Auto Erkend vindt u betrouwbare gebruikte auto’s Dankzij een groot inkoopnetwerk met vaste, betrouwbare partners en een gezonde doorstroom. Daarnaast wil auto erkend u graag van dienst zijn met inkoop of inruil van uw auto.
Nagenoeg alle merken



"Auto Erkend. Het autobedrijf van DiemenEen klein, maar vernieuwend en innoverend autobedrijf, gevestigd in Diemen. De auto branche is vol met concurrentie. Dat zorgt voor autobedrijven met uiteenlopende services en kwaliteit. Benjamin Patros is de oprichter van Auto Erkend, met zijn passie voor auto handel en klant tevredenheid, helpt hij iedere week opnieuw klanten uit Noord-Holland en andere regio’s naar tevredenheid aan een nieuwe occasion. Bent u op zoek naar een betrouwbare, NAP Logisch, goed onderhouden 2e hands auto met garantie voor een redelijke prijs? Bekijk het aanbod van uw favoriete merk occasion.U kan bij ons in Diemen altijd terecht voor het maken van een APK afspraak. Uiteraard voeren we in onze garage in Diemen ook de"
Adres: weesperstraat 89, 1112AP Diemen
Telefoonnummer: +31294776611
Stad: Diemen
Route: weesperstraat 89
Postcode: 1112AP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Diemen, Garage Diemen Sniep, Vakgarage Gopal
Recensies
Inmiddels 5 weken geleden onze nieuwe auto opgehaald. Na een aantal slechte ervaringen bij autozaken zijn we een auto gaan bekijken bij autoerkend. Vooraf contact gehad voor een proefrit en alles was geheel naar wens. Auto stond klaar en kwam overeen met de beschrijving op internet. Benjamin is een eerlijke dealer die weet waar hij het over heeft en goede service verleend en een eerlijke garantie bied. Hij staat duidelijk achter de auto’s die hij verkoopt! We hebben een proefrit gemaakt en waren erg te spreken over de auto, de service en de voorwaarden dat we de auto gelijk hebben gekocht! Inmiddels zijn wij trotse eigenaar van een prachtige BMW X1 en hij bevalt prima! We hebben nog een auto nodig dus we zien je binnenkort weer! Ontzettend bedankt voor de fijne ervaring, goede service en eerlijk handelen. Wij hebben de het hele proces als zeer prettig ervaren! Wij raden autoerkend absoluut aan als je op zoek bent naar een eerlijke goede dealer! Bedankt Benjamin!
Fijne garage en tot nu toe zeer tevreden. 1 klein dingetje: als je zegt terug te bellen, doe dat dan niet op het laatste moment. Verder top.......
Ik kan Benjamin van AutoErkend van harte aanbevelen. Hij is erg open en eerlijk gedurende het hele proces, iets wat je niet vaak ziet bij autodealers. Ik heb een tweedehands auto bij hem aangeschaft, na vele andere auto's te hebben getest bij andere dealers. Ik koos voor AutoErkend om de volgende redenen: 1. Hij biedt een jaar garantie en belooft problemen die zich in het eerste jaar voor doen voor me op te lossen. De auto was in uitstekende staat en we kregen direct antwoord op vele vragen en punten werden direct opgepakt. 2. Benjamin geeft om zijn klanten en staat altijd voor je klaar. Hij biedt hoge kwaliteit auto's voor een eerlijke prijs. Auto Erkend is een ontzettend betrouwbaar bedrijf en ik zal vol enthousiasme aanbevelen hen uit te checken.
Auto ford mondeo, hiernaar toe gebracht voor vervanging van de koppeling. Op afgesproken tijd de auto daar achtergelaten. Na een uur belde de monteur op! Had een proefrit gemaakt, en vertelde dat de koppeling nog goed werkte, pakte goed op en auto schakelde ook nog zeer goed. De monteur adviseerde om de koppeling nog niet te vervangen. Die gaat nog wel 1 @ 2 jaar mee, zonde van uw geld. Auto weer opgehaald, wat een eerlijke en goede service. Ze zijn er vriendelijk, en nemen de tijd voor je als je er bent. Ga in de toekomst als er iets is terug naar ze. Fijn zulk vriendelijke en eerlijke mensen.
Ik had normaal gesproken echt slechte ervaringen met auto zaken, omdat ik altijd het gevoel heb dat ik teveel betaalde. Ik weet niets van auto’s, dus ik ben makkelijk om te praten ;. Heb nog nooit gehad dat ik het gevoel heb dat ik eerlijk ben behandeld, maar hier wel. De mannen zijn super aardig en hebben me echt van top tot teen uitgelegd wat er niet mis was met mijn auto. Daarna zelfs ook nog wat advies gekregen mbt tot zoeken naar een andere auto. Super aardig en professioneel!
Via ServiceRight afspraak gemaakt. Kom ik daar " ja we hebben gebeld en je nam niet op, dus dachten wij je wilt het niet meer. Ik werd 1 keer gebeld omdat de prijs niet zou kloppen. Kost blijkbaar veel moeite om een belletje extra te plegen. Voor niets daar naar toe gereden. Wat een slechte service en communicatie. Doe dan geen zaken met Serviceright en doe iets meer moeite voor klanten. Voor mij de eerste en laatste keer.
Fijne garage. Eerlijk advies. Hij raadde voor een trekhaak plaatsen een goedkoper alternatief lees: concurrent aan. Goede communicatie rondom herstelwerkzaamheden.Services: Algemene reparaties en onderhoud
Mooie Ford gekocht. Geheel volgend afspraak afgeleverd. Benjamin en zijn collega`s heel vriendelijk. Mocht meteen een proefrit maken, en daarna direct gekocht. Ze nemen de tijd om de auto geheel na te kijken, wat bij aankoop duidelijk afgesproken wordt.
Een 2e handsauto hier gekocht, goed autobedrijf die zeer service en klantgericht is. Erg tevreden en zou ze zeker aanbevelen!
APK en kleine beurt laten doen bij Auto Erkend. Heel fijne garage, persoonlijke aandacht, alles rustig uitgelegd en het gezellige praatje wat ik bij de grote bedrijven mis. Heel erg bedankt en zeker tot ziens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid