facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Deka

Info

Kwaliteit occasions tegen crisisprijzen. Vrijwel altijd de goedkoopste van Nederland!



"Auto Deka is een jonge onderneming, opgericht in 2013. We hebben een frisse blik op de autohandel van nu en werken er hard aan het imago van de branche flink op te poetsen.Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat onze manier van handelen inmiddels een groot succes is geworden, omdat wij goed weten wat klanten verlangen van een autobedrijf: service, klantvriendelijkheid en zaken doen op een transparante manier. Met deze handelskenmerken trachten wij ons dan ook te onderscheiden in de markt.Wij streven altijd naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en willen graag de beste occasions aanbieden tegen de scherpste prijzen. Dit ruime aanbod wordt mogelijk gemaakt door ons unieke en uitgebreide netwerk."
Adres: Nijverheidstraat 15, 3291CH Strijen
Telefoonnummer: +31186683332
Stad: Strijen
Route: Nijverheidstraat 15
Postcode: 3291CH



op zoek naar gerelateerd: Occasions Strijen, Tweedehands auto hoeksche Waard, Auto Loon op Zand, Auto's online, Autobedrijf Zuid-Beijerland, Hoekse auto's, Auto online kopen, Auto kopen online tweedehands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Berg Car Classic Van den Berg Car Classic 7 km Super kerel en een liefhebber in hart en nieren
Auto Korpel Auto Korpel 7 km Vorig jaar een micra gekocht bij deze garage, waar meerdere problemen mee waren die h...
Reedijk Wheels & Tyres Reedijk Wheels & Tyres 7 km Mooi aanbod en snelle service. Heb hier de GMP Reven gepolijste velgen gekocht voor m...
DEFENDERSHOP DEFENDERSHOP 7 km Hele goede service. Was opzoek naar serviceonderdelen van een Defender 90 en Peter ko...
Recensies
Ik heb bij dit autobedrijf een Toyota Aygo gekocht, zonder garantie, waarvan achteraf bleek dat de kachel niet goed functioneerde. Dit is in onderling overleg netjes zonder kosten opgelost en de auto werd keurig thuis afgeleverd. Het betreft hier een nog relatief jong bedrijf dat zijn zaakjes goed in orde heeft met oog voor klantgerichtheid. Perfect!!!
Ik ben erg tevreden met Auto Deka en ze zijn erg klantvriendelijk. Dinsdag heb ik een BMW 3 serie gekocht bij Auto Deka. Toen ik thuis aan kwam rijden gaf de auto een oranje storingslampje aan. Dus ik heb de volgende dag gebeld naar de zaak en ze zeiden kom maar even langs dan zullen we er naar kijken. Ik ben er naar geweest en bleek dat er twee storingen waren die iets te maken hadden met de uitlaat. Ik heb de auto daar achter gelaten, de personeel heeft me helemaal naar huis gebracht, een hele goede service. Twee dagen later was de auto al gerepareerd en helemaal storingsvrij. Zeer goede service en erg klantvriendelijk. Ik raad Auto Deka zeker aan en ik zal in de toekomst nog zeker auto’s kopen bij Auto Deka. Echt een aanrader
Ik heb een bijzonder goede ervaring met Auto Deka gehad. Hele fijne relaxte service waar ik me op mijn gemak heb gevoeld en niet gepusht tot aankoop of extra pakketten af te nemen. Toen er een paar weken na aankoop een slijtage probleem zich voordeed met een remklauw hebben ze dat zonder enig probleem keurig met me opgelost. In mijn beleving hechten ze echt veel waarde aan tevreden klanten en dat wil je bij een grote aankoop. Ik kan dit bedrijf absoluut aanraden.
Aardige verkoper en heeft mij goed advies gegeven. Jammer dat de auto waarvoor ik kwam er niet was, maar stond bij de garage. Ik had niet gebeld van te voren, dus eigen schuld. Hielp mij verder op weg met mijn gestelde vragen en had kennis van zaken. Helaas niks meer binnen mijn zoekwensen
Nette showroom en terrein. Hele vriendelijke mensen. Kon 's-ochtends vroeg terecht voor een proefrit. Ze wisten dat we kwamen. De auto stond al met draaiende motor klaar, zodat de ramen niet meer beslagen waren. Nadat we een auto hadden gekocht, houden we moet erna een geluidje, dat er naast ons idee niet hoorde te zijn. Had gevraagd of ik langs mocht komen om ernaar te laten kijken. Dit was geen enkel probleem en mocht direct langskomen. Bleek niets bijzonders te zijn. Keurig geholpen. Had er een goed gevoel bij. Ga er zeker weer naartoe als ik nog een auto nodig mocht hebben!
Super goede service en erg klant gericht . Gastvrij en het contact was vanaf het begin goed en makkelijk . Leuk personeel voor mij echt een aanrader !! Dus nu genieten van onze nieuwere iets luxere Mondeo en na 9 trouwe jaren onze blauwe ingeruild bij hun .
Mooie en moderne visie in autoverkoop! Presentatie is solide & transparant. Jonge Audi A3 aangeschaft aan het einde van een zaterdag, en het verkoopteam neemt zonder enig bezwaar ruimschoots de tijd voor goede service en informatieverstrekking. Onderhoudsdocumentatie is laatste jaren digitaal ipv stempels die in het verleden informatie gaven over de historie van een auto. Zeer transparant om je de gevraagde digitale documentatie te verstrekken. Zo ook de benodigde winstmarge is prima bespreekbaar en eventueel aantoonbaar, Chapeau! Nederlandse verkoopbedrijven doen nogal eens geheimzinnig hierover, hier heel modern en volgens de internationale standaard open en transparant hierin. Geen flauwekul met garantiepolissen van Bovag of iets dergelijks die door berekend moet worden aan een nieuwe eigenaar. Prijzen zijn conform economische marktwaarden en eerlijk. Auto Deka is geen doorgewinterde auto-aanbieder maar hebben de potentie om volgens de meest moderne en actuele bedrijfsvisie hun plek in te nemen in de markt voor jonge gebruikte en voornamelijk Nederlandse auto's.
Fijn bedrijf. Ik werd na rustig rondkijken netjes geholpen en alles werd soepeltjes geregeld met een lekker bakje koffie. Aardige mensen die daar rondlopen die de tijd voor je nemen en niks de moeite is. Voor elke portomonee staan er wel auto's op het terrein.
Zeer goed geholpen door de eigenaar en medewerkers, Goede service en erg vriendelijk. Ben erg blij met mijn nieuwe auto. Zeker een aanrader!!
Enige tijd geleden een oudere Volvo gekocht bij Auto Deka, zonder garantie. Na enige tijd waren er toch wat problemen, deze zijn keurig en kosteloos verhopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid