facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Creemers

Auto Creemers

Info

Auto Creemers is sinds 1972 Alfa Romeo dealer in Roermond en omstreken. In 2008 is daar het dealerschap voor Mitsubishi aan toegevoegd.

Adres: Solvayweg 3, 6049 CP Herten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475-321092
Stad: Herten
Route: Solvayweg 3
Postcode: 6049 CP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Cremers Automotive Veldhoven, Auto creemers wasstraat, Auto's Sittard, Auto Geleen rijksweg, Janssen auto, Autoboulevard Maastricht, Autobedrijf Geleen, Autoboulevard Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autozoekhulp Autozoekhulp 898 meter Autozoekhulp is een betrouwbare partner indien u op zoekt bent naar een nieuwe of twe...
Recensies
Wat een prachtig mooi én eerlijk bedrijf! Ga zelf maar kijken en beleven wat ik hiermee bedoel..! De term "mensenmens" is hier 100% van toepassing! Hier denkt men nog fijn met je mee en denkt vooral in mogelijkheden.
Mooi gewassen auto,alleen jammer dat hij nog nat was
Afspraak gemaakt voor een proefrit via internet. Inruilvoorstel ontvangen via internet. Aangekomen bik Auto Creemers weten ze van niets. Er is ook geen auto beschikbaar voor een proefrit. Een informatief gesprek duurt ook jnet heel lang. Afspraak gemaakt dat ze bellen wanneer er de demo beschikbaar is. 4 weken later, nog steeds niet gebeld. Er zijn wel foto's gemaakt van de in te ruilen auto. Kregen we kog wel debopmerking dat hij jiet dacht aan het reeds gemaakt inruilvoorstel te kunnen voldoen. Ergo: slechte service, slechte informatie en afspraken nakomen schijnen ze niet te kunnen.
Sinds de aankoop van mijn Alfa 4C kom ik al bij dit fijne familiebedrijf! Vanuit West-Brabant naar Limburg voor de goede service & vakkundigheid die Richard Creemers en zijn team bieden. Weer bedankt voor de goede zorgen en het blijft toch weer speciaal dat je de 4C keurig gewassen en gepoetst uit de showroom mag rijden. Top!
Tevrede als normaal
Vorig jaar heb ik de carburateurs en ontsteking van mijn GT Junior laten afstellen. Wat natuurlijk niet eenvoudig is, maar Jan heeft het uiteindelijk perfect afgesteld. Voor Alfa Romeo zaken kun je hier goed terecht tegen een acceptabele prijs en betrouwbare diagnose.
Heb mijn auto gewassen, picobello
Binnen gelopen en erg fijn te woord gestaan. Ook een goed passend advies gekregen van Richard. Nu even geduld tot er een goeie Mitsubishi PH-EV binnenkomt. Een nieuwe zit er nog niet in, maar een goeie tweedehands wel. Top zaak. Ook voorheen goed geholpen met reparaties van mijn Alfa. Goeie prijzen.
Ik had een wow deal die vandaag te einde liep! Wasserette is goed maar de auto werd niet gedroogd dat viel me tegen! Iets beter zuiver dan in heythuysen maar ook niet helemaal! Het is dat een deal had was het relatief goedkoop! Maar wel naar herten rijden 18 km enkel van bij ons. Niet voor herhaling vatbaar!
Auto gewassen in wasserette, goed geholpen door medewerker met slappe voorband. Mooie zaak, veel nieuwe auto's en occasions en veel mogelijkheden. Ziet er voor mij wel wat duur uit. Of dit klopt weet ik niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid