facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Christiaan Blokzijl

Auto Christiaan Blokzijl
"Al meer dan 30 jaar is Auto Christiaan een bekende naam in de automotive. We bieden de topservice van een merkdealer, maar dan tegen een betaalbare prijs. Van verkoop tot het op dealerniveau repareren en onderhouden van de auto. Ons team staat erop dat iedere klant na een bezoek met een tevreden en goed gevoel vertrekt. Hierin spelen onze gemoedelijke ambiance en huiselijke omgeving een belangrijke rol. Wij verkopen auto’s in topconditie en zijn goed op de hoogte van het huidige aanbod om klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Ook voor een financiering op maat kunt u bij ons terecht"
Adres: Kanaalweg 11, 8356VS Blokzijl
Telefoonnummer: 052 729 1322
Stad: Blokzijl
Route: Kanaalweg 11
Postcode: 8356VS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Enorm goed geholpen door Bram. Ondanks dat we niet tot een deal zijn gekomen de auto voldeed uiteindelijk niet al mijn wensen kan ik Auto Christiaan BV en verkoper Bram van harte aanbevelen. De flexibiliteit ik kon langs komen buiten kantooruren, het vriendelijke en oplossingsgerichte contact en de verzorgde uitstraling van het pand en het wagenpark zorgen ervoor dat ik zeker terug kom.
Echt een goede ervaring aan dit bedrijf en mijn aankoop overgehouden. Snelle Communicatie, mooie presentatie van de auto’s. Na een goede proefrit, alle tijd gekregen om naar de auto te kijken, daarna mooie deal gemaakt voor de inruil en aankoop van de nieuwe auto. Ik kon hem na een week ophalen. Ik beveel het bedrijf zeker aan! Groetjes kayan
Dan sta je even te bellen op de parkeerplaats in Blokzijl en dan is ineens je accu leeg. En nu.....? Ik kom niet uit de directe buurt maar ik ken het autobedrijf Christiaan wel. Ik bel ze op en vraag of ze me kunnen helpen. Geen probleem meneer, waar staat u en zonder problemen komen ze me helpen. Binnen 5 minuten is er een vriendelijke medewerker die mij snel weer op weg helpt! Het is misschien een klein gebaar maar mijn dank is erg groot!!!
Een mooi bedrijf met vriendelijke mensen en goede service! Ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn Mini. Ik zou het aanraden om hier een auto te kopen.
Ik heb een mooie hybride auto bij Auto Christiaan gekocht, het moge duidelijk zijn dat het een net bedrijf is! Wat een prachtig pand en een goede service. Ik ben goed geholpen door de verkopers en ook na de verkoop zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Ik kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen.
Vriendelijke ontvangst en goede prijs voor onze auto gekregen. Ze reageren snel en correct via WhatsApp. Let wel goed op wat er in de beschrijving staat kwa opties en wat er werkelijk op de auto zit. Ook bij aflevering of er alles bij en in zit...
Boven verwachting goede service. Via WhatsApp goede en snelle communicatie. We hebben de auto gevonden die we al heel lang op het oog hadden. Er werd een filmpje opgenomen om de auto goed te kunnenbekijken. We zijn uiteindelijk gaan kijken en na een goed gevoel, besloten om hem aan te schaffen. Door de garantie-optie hebben we alle vertrouwen dat we er veel plezier van gaan hebben. De auto stond zelfs ingepakt met een mooie strik. De kinderen vonden het geweldig! Bedankt allemaal!
Een hele mooie Range Rover Evoque bij autochristiaan gekocht. Super tevreden over de benadering, verkoop en levering van deze auto.
Groot assortiment in auto's, je word er als klant gewaardeerd, met Christiaan is het heel fijn zaken doen. Zeer goede service, je voelt je er echt welkom. Ik beveel dit mooie autobedrijf van harte aan.
Echte vakmensen met kennis. Ze hebben mij goed geadviseerd en ben erg tevreden met de service in het algemeen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid