facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Brekveld

Auto Brekveld
Adres: Kisvelderweg 3, 7161 LC Neede, Nederland
Telefoonnummer: 0545 745 085
Staat: Gelderland
District: Berkelland
Stad: Neede
Route: Kisvelderweg
Huisnummer: 3
Postcode: 7161 LC


Openingstijden

maandag: 07:45–18:00
dinsdag: 07:45–18:00
woensdag: 07:45–18:00
donderdag: 07:45–18:00
vrijdag: 07:45–18:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
2 weken geleden een Volkswagen Golf Variant gekocht. Dit omdat onze oude auto te klein werd. Prima geholpen, nette inruilprijs en eerlijk. Bij aanschaf van een volgende auto denken wij zeker weer aan dit bedrijf.
Waardeloze zaak, enigste wat telt is winst maken. Eenmaal gekocht is de service waardeloos.nPositieve reviews zijn vooral van bekenden.nnUpdate: Uiteraad kent u mij niet na een negatieve review. Bij de aanschaf van de auto kende u mij wel.
Snelle en vriendelijke service na kapotte accu op de camping. Wegenwacht heeft auto gestart en daarna direct naar Auto Brekveld gereden. Nieuwe accu kon snel geleverd worden via Accu Service Achterhoek. Nette prijzen.
Hebben hier deze auto gehaald.nGoede service ook na de aankoop, lekkere koffie en aardig personeel
OPlICHTERS!!!! 2 maanden geleden heb ik een auto bij dit bedrijf gekocht. €2900 betaald voor een auto seat ibiza 2008.nnDe eerste maand moest de dynamo vervangen worden. 1 maand verder is er een lekkage aan de koelvloeistof en aan de olie buis er blijkt meer aan de hand te zijn. Reparatie van alles bij elkaar kost meer dan €1200 bij elkaar. Bij het kopen van de auto hebben ze alléén doorgeven dat er een probleempje was met 1 raam. Die kon namelijk niet gemakkelijk open en dicht gaan. Na minder dan 2 maanden gebruik kom ik dus er achter dat er meer loos is met de auto. Ik heb zojuist gebeld meneer geeft aan niks voor mij te kunnen betekenen. Met anderen woorden je hebt pech gehad! Je bent opgelicht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid