facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Breedeijk

Auto Breedeijk

Info

U kunt bij ons terecht voor in- en verkoop van uw occasion

Adres: Schoolstraat 2c, 5711cp Someren
Telefoonnummer: 0636124468
Stad: Someren
Route: Schoolstraat 2c
Postcode: 5711cp


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Someren, autobedrijf someren-eind, Van de Voort Someren, Auto Asten, Cornelissen autos SOMEREN aanbod, Stienen Someren, Bedrijfswagens Someren, Van der Voort auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Linden Autobedrijf Linden 722 meter Autobedrijf Linden is als PCA-dealer gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wintercon...
M. Slegers Auto's M. Slegers Auto's 2 km goede betaalbare service
Vw Classics Garage Vw Classics Garage 3 km Ik had een vraag over Kever onderdelen, omdat ik er niet makkelijk uit kwam via de we...
Recensies
Helaas ben ik hier niet goed geholpen. De historie van de auto die ik wou aanschaffen was niet goed bekend en Dirk deed hier heel vaag over. Ik heb de auto laten controleren door een derde partij en nu bleek het een schade auto te zijn terwijl dit nooit netjes is gemeld. Ik zou je niet aanraden een auto hier te kopen.
Meneer doet allerlei beloftes maar zodra het geld binnen is komt hij zijn beloftes niet na. Liegen is Dirk zijn tweede natuur. Je kan je auto beter ergens anders aanschaffen.
De mooiste Mini's en Countryman's te koop! Schitterende auto's.
Zeer behulpzaam bij het zoeken van een nieuwe auto! Eerlijk en altijd bereid te helpen. Zeker een aanrader! Ook nog super service en verstand van zaken. Komt afspraken nauwkeurig na!
Recentelijk een mooie Mini Countryman gekocht bij dit bedrijf bij Dirk. Via een betrouwbare occassionsite een mooie auto gezien, gecheckt, proefgereden en meteen gekocht. Zeer vriendelijk en gastvrij, kundig, eerlijk en meedenkend. Heel erg tevreden dus.
Super kennis van auto's persoonlijke professionele uitleg/advies .en keurige afhandeling!
Zaterdag onze mini cooper s chilli opgehaald bij garage Breedeijk Someren. Leuke ontvangst door Dirk. Het was het wachten waard !!! : Super blij mee. Leuke jonge ondernemer. Ga zo door.
Project 100% geslaagd, puntgave Mini Cooper Cabrio in Highgate uitvoering bouwjaar 2013 uit Duitsland laten importeren. Auto top opgeleverd en volledig doorgechecked. Heel goed werk door Dirk en zijn team geleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid