facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Beerda B.V.

Auto Beerda B.V.

Info

Renault dealer sales en aftersales / Dacia service

Geschiedenis

Renaultdealer voor noordoost Friesland en noordwest Groningen, Dacia service dealer.

Producten

Renault, occasions alle merken, Renault onderdelen, accessoires. Wasstraat.



"Bij Auto Beerda kunt u terecht met alles wat met uw auto te maken heeft. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte auto, reparatie, onderhoud, schadeherstel of een financiering. Voor aankoop van uw Renault, of een auto van elk ander gewenst merk, bent u bij Auto Beerda op het beste adres. Er staat een hecht team van medewerkers voor u klaar. Persoonlijke aandacht voor u als klant staat bij ons altijd voorop. Auto Beerda is Renault dealer voor een groot deel van Noord-Oost Friesland en Noord-West Groningen."
Adres: Mr. Andreaestraat 24, 9291 MA Kollum
Telefoonnummer: 0511-452046
ln.adreebotua@tcatnocnetnalk
Stad: Kollum
Route: Mr. Andreaestraat 24
Postcode: 9291 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: abd renault, abd leeuwarden, beerda renault dealer kollum, renault kadjar kollum, renault groningen, beerda burgum, abd dokkum, renault clio friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf de vries Autobedrijf de vries 567 meter "Bij autoschadeherstel Haize de Vries kunt u terrecht voor spot repair, velgen h...
Recensies
Altijd een heel prettig ontvangst in de showroom. Hele fijne vakkundige mensen. Breng mijn auto er met plezier heen, want ik weet dat de service goed is!!
Altijd goede en vriendelijke service en altijd direct geholpen en goede prijsafspraken.
Auto Beerda heeft zelf contact opgenomen dat men wat e was vergeten bij de aflevering van de auto. MWB heeft toen zelf de auto opgehaald in Tilburg en na reparatie de auto weer netjes thuis afgeleverd. Zeer goede communicatie vanuit Beerda. Nadien ook zeer goed bereikbaar en hulpvaardig met de vragen die we hebben over onze nieuwe auto. Echt een top bedrijf. Een aanrader ook al wonen wij in het zuiden des lands.
goede service. prettig contact met de mensen. De slogan van de SNS bank geldt ook terdege voor jullie: eerst de mensen dan het geld.
Heel vriendelijk geholpen en advies van Bastiaan niet opdringerig had alle tijd voor uitgebreide uitleg over onze nieuwe auto.
Eigenlijk volgeboekt, maar konden tussendoor toch even tijd vinden voor een noodzakelijke reparatie.
's ochtends probleem gemeld, afspraak 's middags om 15.30 uur, om 17 uur auto gerepareerd weer opgehaald en dat in vakantietijd!!!Service: Motorreparatie
familiebedrijf in de regio. wordt als klant goed behandeld. ondanks drukte altijd aandacht.
goede service, leenauto, eerste lambda sonde van alternatief model, gaf service melding, maar zonder probleem door de originele vervangen.
Fijne Renault dealer in Kollum, ik ben er prima geholpen! Eerlijke prijzen, vriendelijke mensen en een goede service; een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid