facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Arp Specials & Youngtimers

Auto Arp Specials & Youngtimers

Info

AutoArp Specials & Youngtimers

Geschiedenis

AutoArp is gespecialiseerd in Specials & Youngtimers. Onze specialisatie ligt bij BMW en met name de E46 en E39, maar ook voor een bijzondere Audi kunt u bij ons terecht.
Opgestart vanuit de passie, uw droom onze werkelijkheid.

Onze taak

Dromen verwezenlijken

Producten

BMW
Audi

Adres: Ambachtshof 72, 2632BB Nootdorp
Telefoonnummer: 0031615638770
ln.praotua@ofni
Stad: Nootdorp
Route: Ambachtshof 72
Postcode: 2632BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: youngtimer auto, passie voor automotive, auto han, youngtimer station, youngtimer occasions, youngtimers zoeken, youngtimers nl, youngtimers citroen
Recensies
In september mijn bmw x5m bij Robin gebracht om mij te helpen met de verkoop. Goed en eerlijk advies gekregen over de verkoop. Er waren nog wat kleine dingen/reparaties die in orde gemaakt moesten worden, alles netjes geregeld en gepoetst en de auto kon online. 2 weken erna meteen verkocht en alles netjes afgehandeld door Robin. Zeer fijne ervaring en goede service. Zeker aan te raden
BMW 430i gekocht in oktober. Afspraak was snel gemaakt en kon na de bezichtiging de auto gelijk meenemen. Top service van Auto Arp. Auto is netjes en al het benodigde papierwerk zat erbij. Nogmaals bedankt!
In maart 2020 kochten wij onze BMW 118d bij Robin. Een kloppende auto met een lage kilometerstand en voorzien van alle luxe. De auto bevalt super, al vanaf het begin. De koop ging eenvoudig en snel en alle afspraken werden nagekomen. De auto is keurig afgeleverd en we hebben nog geen rare dingen aan de BMW gehad. Kortom, voor een betrouwbare en unieke auto ben je hier op het juiste adres Voor onze volgende auto brengen we zeker een bezoek aan Auto Arp.
Vorige maand een fraaie X3 via auto Arp aangekocht. Erg mooie auto en hij rijdt geweldig. Ik ben goed geholpen door Robin. Zeer vriendelijk en veel kennis aanwezig. Groeten Bart
Youngtimer BMW X3 gekocht en verbouwd met Android Auto/8 speakers/subwoofer en perfecte afwerking verplaatste knoppen! Super service, helder advies, zeer persoonlijk en vlot. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg blij ben deze heren te hebben ontmoet, bedankt Robin en Vincent!
Een aantal weken geleden een BMW X3 e83 youngtimer aangeschaft bij Robin. Het is een goede auto en rijdt heerlijk, zoals geadverteerd. Daarnaast levert Robin een zeer goede aftersales service en is altijd bereikbaar. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
In juli 2022 bij Robin Arp een Porsche 997 gekocht. Altijd spannend, Robin hielp met tips en een perfecte aflevering er een geweldige ervaring van te maken… én de auto blijkt zoals omschreven: in absolute nieuwstaat! Goede ervaring dus, met passie voor auto’s en oog voor de klant!
In oktober een auto gekocht bij Robin. Rij er nu alweer 4 maanden in en nog steeds dik tevreden. Ook zeer tevreden over de service. Ook nog een sympathieke vent!
Echte liefhebbers die goed communiceren en kosten noch moeite sparen om te zorgen dat de auto netjes wordt afgeleverd. Paar kleine technische probleempjes die zich na de aankoop openbaarden, werden perfect opgelost. Aanrader!
Zeer kundig bedrijf en erg eerlijk. Ik kan alleen maar met vol lof over dit bedrijf praten..werkelijk niks op aan te merken. Zeer makkelijk bereikbaar en wanneer je vragen hebt kun je deze makkelijk stellen. Ik was door werk laat pas beschikbaar qua communicatie en ook Robin was zelfs na 23 uur nog te bereiken voor vragen. Mijn auto zeer netjes en mooi afgeleverd met de wensen die ik voor ogen had. Beveel Auto Arp zeker aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid