facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto allerts

Auto allerts

Info

auto allerts bv, al meer dan 12 jaar verkopen wij goede betrouwbare occasions van 700 euro tot 7000 euro.

Adres: wijngaardsweg 2, 6412pj Heerlen
Telefoonnummer: +31655818868
Stad: Heerlen
Route: wijngaardsweg 2
Postcode: 6412pj


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
File Engineering File Engineering 856 meter We offer a live system which makes high quality tuning files within seconds. To get s...
Autohandel H.Verspaget Autohandel H.Verspaget 1 km Goede handelaar eerlijke prijs voor als je je auto weg dat en regelt alles netjes ook...
Bosch Car Service Carworld Automotive Bosch Car Service Carworld Automotive 1 km Geweest voor een reparatie aan mijn auto, goede service en het probleem was snel opge...
Pdautotransport Pdautotransport 2 km Super service, vriendelijke meedenkende eigenaar, snelle manier van afspraak maken en...
Autobedrijf Schneider Autobedrijf Schneider 4 km Goede service
Sjoeritzz Automotive Import Sjoeritzz Automotive Import 5 km Ken Chris al menig jaartje daar hij veel op ons bedrijf kwam. Ik ken Chris als een ru...
Asia Cars Asia Cars 5 km Daar worden clanten eerlijk behandeld
Recensies
Voor de derde keer een auto gekocht bij Paul Allerts en wederom zéér tevreden. Nieuwe keuring erop gekregen nieuwe bandjes en de auto rijd super. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden bij andere mensen.
Leuk assortiment en een hele vriendelijke en eerlijke eigenaar. Uiteindelijk geen auto gekocht maar wel de eerlijkheid mogen ervaren. Eigenaar was bereid om reparaties uit te voeren die ik vroeg en dat ook op papier te zetten. Eigenaar was ook absoluut niet gebrand op verkopen. Hele fijne ervaring!
Heel vriendelijk en geeft prima service. Goede en eerlijke inruilprijs van de oude automeer als ik zelf gedacht had Ik had een ford fiesta uit 2004 gekocht. Had na een paar dagen een probleem met de auto, ben naar Auto Allerts terug gegaan en het werd dezelfde week nog kosteloos gemaakt, dat is wat ik nu een top bedrijf vind. Die 5 sterren zijn dik verdiend TOP!!
Prima autobedrijf, vriendelijk en heeft alle tijd voor je. Opel agila uit 2003 gekocht en rijdt prima, maar na een weekje deed de verstelling van de verwarming het niet meer. Ik Paul gebeld en hij zei kom maar langs. Toen ik vroeg wat het kosten ging, zei hij dit is garantie en kost niets. Dat noem ik nu nog eens service en ik weet waar ik moet zijn voor mijn volgende auto. Nogmaals bedankt voor de super service.
Heeft me een auto verkocht met een lekkend brandstofsysteem - dat is brandgevaarlijk en erg gevaarlijk. Bovendien is de katalysator defect - maar geen controlelampje. "Het komt af en toe voor". Prijs was lager, maar reparaties kosten meer dan de auto. Ik zal Paul en zijn andere zaken vermijden. Heel erg teleurgesteld. Nul sterren.
Ik raad iedereen met klem af een auto te kopen bij deze oplichter. Verkoopt je een auto en verzekert je ervan dat er niets mis mee is, of dat een geluid een véél onschuldigere oorzaak heeft dan daadwerkelijk het geval is; Vertelde mij dat het gerommel in de motor "absoluut niet de distributieketting was, maar een spanrol van de multiriem", na deze te hebben vervangen bleef het geluid aanhouden. Toch de ketting, een reparatie van 1200 euro. Verder nog meer verborgen gebreken aan de auto; Total loss, de waarde van de auto weegt niet meer op tegen de kosten van de reparatie. Gebeld om verhaal te halen en mijn geld terug te vragen welgeteld een hele maand met deze fantastische auto gereden, geeft hij aan dat zijn maatje "Ronnie" het wel voor een faire prijs zal maken, maar dan moet ik natuurlijk wel zelf betalen. Kan niet, want voor het motortype van mijn auto heb je speciaal werktuig nodig, clown. Je zou verwachten dat iemand die in auto's handelt er dan ook verstand van heeft, maar alas. Vervolgens duidelijk aangegeven dat ik mijn geld terug wil, ondanks dat er geen garantie op de auto zit. Even voor de mensen die het niet zo goed weten, geen garantie betekent niet dat je geen recht op restitutie van je aankoopbedrag hebt; Je hebt een consumentenrecht en kunt wel degelijk je geld terug vragen. In mijn geval is de verkoper in gebreke gebleven, en is er geen passende oplossing gekomen. Aangezien ik geen zin heb om voor dit lage aankoopbedrag mijn rechtsbijstand in te schakelen en nog langer met een defecte auto te moeten rijden, heb ik hem maar verkocht op een eerlijke wijze, met gebreken bijgenoemd in een rapport opgesteld door Hekkert, kijk Paul, zo kan het ook! Al met al zou ik deze dealer 0 sterren geven, helaas is 1 het minimum.
Eigenlijk 0 sterren maar die optie is er niet. Verkoop van bagger auto's. Auto gekocht van 2009. veel problemen zo bleek na drie dagen er zelf mee gereden te hebben. Auto werd gemaakt heeft drie maanden geduurd voor hij eindelijk gemaakt was of eigenlijk niet gemaakt. Er was wat braswerk geleverd zo bleek twee weken na reparatie en de auto alweer dezelfde problemen vertoonde. Besloten niet meer naar Allerts te gaan maar naar de Peugeot dealer. Auto binnen twee dagen gemaakt, en nu wel goed gemaakt. Conclusie... Wat een oplichter!!!!
Weer super geholpen vandaag. Jaar geleden auto gekocht en vandaag kosteloos geholpen. Dit is echt waanzinnig goed geregeld. Auto rijdt nog altijd super en de prijs was ook goed. Ik ga hier zeker mijn volgende auto kopen.
Fijne auto gekocht, goede service, zelfs na aankoop. Dik tevreden! Update. Er bleek toch iets mis met de accu, kwam niet van de plek vandaag. Zelfde ochtend nog iemand langskomen om auto over te starten en naar garage te rijden en accu te vervangen. Wederom top service.
Een auto gekocht. Werd verzekerd dat er een nieuwe accu in werd gezet. Na enkele dagen rijden accu leeg. Geen nieuw accu dus tevens meerdere motorische gebreken. Ben nu bezig met de rechtsbijstand. Ik krijg hoe dan ook mijn hele aankoopbedrag terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid