facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Advies Vrieling

Auto Advies Vrieling

Info

www.autoadviesvrieling.nl

Geschiedenis

AAV is een jong dynamisch bedrijf opgericht door

Cor Vrieling
18-01-1970

Auto technische opleiding op MBO nivo
Van 1989 tot 03-2010 bij 4 tal dealers gewerkt in werkplaats,receptie,magazijn sales en management
Op 01-03-2010 begonnen met AAV Auto Advies Vrieling

Werkzaamheden:

Aankoopbegeleiding van personenauto’s bedrijfswagens en vrachtwagens
Automakelaar voor het verkopen van uw (bedrijfs)auto
Voor particulieren,bedrijven en gemeentes
Waardebepalingen
WA verhaalschade afhandeling
Schade taxatie
Schade herstel
Poetscentrale voor showroomstaat van uw auto
Chauffeursdiensten
Accuservice
Reparatie en onderhoud
Ook op locatie!
Banden verkoop
Eigen Bandenhotel
Corglas ruitschadeherstel
Autotransportservice
Export service
Kentekenuitvoer
Duitse kentekenplaten
Douane documenten
Import begeleiding
BPM bepalen bij invoer

Kortom alles voor uw auto : AAV

Adres: Bovendijk 18-b, 3648 NM Wilnis
Telefoonnummer: +31615504990
Stad: Wilnis
Route: Bovendijk 18-b
Postcode: 3648 NM


Recensies
Topservice en goed advies. Auto in- en verkoop in 1 moeite door. Ontzorgen is echt een vak en dat doe je super! Dankjewel.
Wat een topper is Cor! Zelfs op Bonaire is hij nog met z'n werk bezig. Hij heeft bij mijn auto het raam mechanisme vervangen voor een nieuwe en nu werkt ie weer naar behoren! Dankjewel Cor!
Mijn gezin heeft inmiddels minimaal vier aanschaffen gedaan op aanraden van Cor. Cor is één van de weinige mensen die ik echt vertrouw; ook als het aankomt op expertise. Hij denkt met je mee en communiceert transparant en snel. Cor doet het stapje extra om jou te helpen. Zo heeft hij mij ook eens persoonlijk uit de brand geholpen. Hij doet niet moeilijk over randvoorwaarden en je ziet dat hij het werk echt doet omdat hij mensen wil helpen. Sommige mensen zijn intrinsiek goede mensen en zo zie ik Cor dan ook. Bij hem hoef je je geen zorgen te maken over je aankoop. Tot op heden nog altijd blij met mijn probleemloze Kia Picanto.
Meneer Vrieling heeft mij een geweldig mooie Mazda MX-5 verkocht in maart 2022. De auto was helemaal compleet met de originele sleutels en alle papieren waren op orde, er zat zelfs nog een kaart van Duitsland bij uit 2004; hoe leuk is dat! Meneer Vrieling was ook eerlijk over de aandachtspuntjes van de auto zoals bijvoorbeeld de kleine roestplekjes. Ik ben erg tevreden over de open, heldere en eerlijke manier van zaken doen van meneer Vrieling. Een echte vertrouwde verkoper dus!
Wij hebben meerdere autos gekocht via Cor. Eerlijk bedrijf met veel verstand van zaken. Altijd een gezellig gesprek bij de koffie met goed en doordacht advies.
In oktober kocht ik mijn mooie Kia Picanto bij Auto Advies Vrieling. Cor kwam professioneel, spontaan en vriendelijk over. De auto werd ook bij mij thuis geleverd, omdat ik hem niet zo makkelijk kon ophalen. Helaas klonk er na een week rijden een hoop gebonk bij het wiel. Ondanks dat ik geen garantie op de auto had, heeft Cor op zijn kosten het vervangende onderdeel besteld en vervangen. Fijne service. Nadeel was misschien dat ik wel wat ritjes naar Mijdrecht moest maken, maar dat is dan maar even zo ;.
Via Marktplaats bij deze meneer terecht gekomen. Ik wilde een auto bezichtigen dus toen ik hem belde om een tijd af te spreken zei hij me dat ie toevallig in de buurt van Amsterdam was en kon meerijden. Dat scheelde me een flinke rit in het openbaar vervoer omdat m'n eigen auto het begeven had. Bij de bezichtiging geconcludeerd dat er sprake was van een keurige prijs - kwaliteit verhouding dus onmiddellijk over gegaan tot koop. Zeer tevreden. Eerlijke, prettige meneer om zaken mee te doen.
Als oude klant terug gegaan voor de verkoop van mijn land rover. Fijne prettige en complete afhandeling bij de verkoop gehad. Vervolgens goed en onafhankelijk advies gehad bij de aanschaf van mijn volgende auto. Bedankt voor de goede service.
Door de vele jaren ervaring in de business zeer deskundig, transparant en gewoon een top service. Daarnaast een groot netwerk. Hele fijne klantervaring! Een echte aanrader voor iedereen die onafhankelijk advies zoekt, of hulp nodig heeft bij de aanschaf van een auto. Je weet dat je de beste deal krijgt.
Na de komst van een lease-auto heb ik mijn oude auto via Auto Advies Vrieling verkocht. Dat ging erg soepel. Goede en prettige afhandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid