facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto 2000 BV

"Autovakmeester Auto 2000 uit Hoofddorp is een universeel autobedrijf waar u o.a. terecht kunt voor auto-onderhoud, de APK-keuring en reparatie ongeacht automerk en bouwjaar. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto, blijft de auto betrouwbaar en kunt u veilig de weg op. Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak."
Adres: Jacobus Spijkerdreef 28 , Hoofddorp 2132 PZ, NL
Telefoonnummer: 023 562 1024
Stad: Hoofddorp
Route: Jacobus Spijkerdreef 28
Postcode: 2132 PZ



op zoek naar gerelateerd: Auto 2000 Harlingen, Auto2000, Auto 2000 reviews, APK Garage Hoofddorp ervaringen, Kentekenloket Hoofddorp, Autovakmeester, Autovakmeester occasions, Automeester
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vaneman Vaneman 232 meter Na de Niro vandaag overgestapt naar de Kia sportage, een hoger instap model. Net als ...
Köhler Köhler 467 meter
Köhler Köhler 467 meter
KwikFit KwikFit 2 km Mijn auto airco werkt niet goed en het wordt niet meer koud daarom naar kwikfit gewee...
Recensies
Keurig net bedrijf, afspraken zijn snel gemaakt en personeel is klantvriendelijk. Kosten zijn nooit buitensporig en ze leveren goed werk.
Eerste keer geholpen en ook super goed. snel binnen 3 uur geholpen Dit is mijn eerste garage waar ik blij mee ben ..
Hele goede service, eerlijke mensen!
Prima garage voor campers. Goede service en ze doen wat is afgesproken.
Verschikkelijk mooie ruime opgeruimde garage. Ik heb daar een kapotte Iveco Daily gebracht als autoberger. Vriendelijkheid overheerst hier van baas en personeel. Hier kun je met een gerust hart je auto laten repareren. Graag tot de volgende keer
Ik ben daar al jaren klant. prima bedrijf, maken mijn auto netjes, goede prijs kwaliteit verhouding. Kom er graag en ben tevreden.
Breng mijn auto's al jaren hier, ze zijn erg professioneel doen wat moet gebeuren en ook niet te duur, en ben je niet tevreden dan is er altijd ruimte voor een afspraak voor een extra controle. Wat mij betreft een van de betere garage in omgeving bollenstreek.
Prima geholpen voor een redelijke prijs. Vriendelijk personeel.
Super behulpzame mensen en ze zijn echt niet duur en zeker te vertrouwen.. heb mijn auto er al heel wat keertjes heen gebracht !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid