facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autitoertocht

Autitoertocht
"Autotron is een evenementenlocatie in 's-Hertogenbosch die gebruikt wordt voor beurzen, muziekevenementen, tenniswedstrijden en zakelijke evenementen. Het bedrijf is begonnen als automuseum en er vinden nog altijd veel autogerelateerde evenementen plaats. Autotron 's-Hertogenbosch is onderdeel van Libéma."
Adres: Weidestraat 22, 5241CB Rosmalen
Telefoonnummer: 0732050505
Stad: Rosmalen
Route: Weidestraat 22
Postcode: 5241CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdfonds Sport en Cultuur 's-Hertogenbosch-Vught Jeugdfonds Sport en Cultuur 's-Hertogenbosch... 2 km Het Jeugdfonds Sport en Cultuur creëert kansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om...
Recensies
Modelbouwshow was erg leuk, boven verwachting zelfs. Wel jammer dat de route op Google maps de achteringang op ingesteld staat van autotro was niet de enige die verkeerd stond en dat ze 8 euro parkeergeld durven te vragen.... dat mag echt wel wat minder. En dan nog voor die prijs zou best het gedachtegoed van Anton Pieck iets mooier bijgehouden kunnen worden.
Met mijn kleinzoon naar de modellen beurs geweest hij keek ze ogen uit naar al die vrachtwagens en tanks en boten en hebt op het einde nog met lego gespeeld was een leuke dag
Leuke evenementenhal. Geweldig geregeld, Festi Ramazan evenement voor het maand Ramazan vasten maand. Gezellig met zoveel mensen samen de iftar na zonsondergang te eten te doen.
Mega Motor Treffen was geweldig. Locatie is perfect voor dit soort evenementen. Ruime parking en het gebouw is ideaal voor zo'n geweldige dag als vandaag.
Prima expohallen met voldoende parkeergelegenheden. We waren tijdens motovelo oldtimerbeurs, veel leuks te zien, ook veel troep.Restaurants waren ook prima. Alleen de parkeerwachters hadden hun taak niet helemaal begrepen, het was wat chaotisch met parkeren.
Mooie festival lokatie waar de muziek goed tot zijn recht komt! Het wegrijden vanaf de lokatie ging veel te stroef en duurde wel te lang.
Het betrof een modelbouw tentoonstelling, geen beurs, met een redelijk grote verscheidenheid in modelbouw. Er waren helaas maar enkele modelspoorbanen, veel minitrucks, tanks, scheepsmodellen enzo. Op de tweede verdieping volop LEGO. Buiten was ook nog vanalles te zien, o.a. raceboten, drones, 4-wiel aangedreven modellen op een parcours. Al met al een redelijk overzicht van modelbouw.
De modelbouw beurs was top...
Mooie locatie voor je evenement. Modelbouwshow 2023 weer een groot succes. Met demonstraties binnen en buiten veel te zien.
Afgelopen weekend bij een motorshow geweest. Goed opgezet, meer dan voldoende parkeerplek. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Voldoende plek. Voldoende foodtrucks, gezellig bandje, mooie stuntshows. Allerlei attributen voor je motor te koop. Niks op aan te merken! Alles wat je van een motorshow mag verwachten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid