facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autikunde

Autikunde

Info

Autikunde is gespecialiseerd in het begeleiden van complexe problematieken en moeilijk lopende opvoedsituaties waarin autisme aan de orde is.

Geschiedenis

Autikunde dankt zijn naam aan de combinatie van zijn vestiging (Kun(ra)de, gemeente Voerendaal) en de kennis en Kunde die geboden wordt.

Autikunde is een gespecialiseerd in de complexe begeleiding van mensen met een autismespectrumstoornis en het begeleiden van complexe problematieken en vastgelopen opvoedsituaties waarin autisme aan de orde is.

Autikunde biedt handvaten en oplossingen voor jeugdigen, adelocenten, volwassenen en gezinnen waarbij de (opvoed) problematiek als zwaar wordt ervaren.

Daarnaast verzorgt Autikunde cursussen, workshops, trainingen, presentaties, etc. op autismegebied. Hierbij valt te denken aan voorlichting op scholen, bij zorginstellingen of bijvoorbeeld voor werkgevers die mensen met autisme in dienst (willen) hebben.

Bij Autikunde kunt u altijd rekenen op professionele, gekwalificeerde zorg een deskundig en gemotiveerde medewerker, met een afgeronde opleiding tot HBO-Master autismespecialist. De werkwijze van Autikunde gebeurt vanuit een positieve oplossingsgerichte aanpak met oog voor de kwaliteiten van de hulpvrager(s) en wordt ten alle tijden afgestemd op de hulpvraag.

Adres: Stationsstraat 15, 6367DJ Voerendaal Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0614566602
Stad: Valkenburg
Route: Stationsstraat 15
Postcode: 6367DJ Voerendaal


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Physiotherm Valkenburg Physiotherm Valkenburg 8 km Physiotherm Valkenburg biedt u de beste natuurlijke warmte voor uw gezondheid. De gep...
Thermae 2000 Fysiotherapie Thermae 2000 Fysiotherapie 8 km Wist je dat het kuuroord Thermae 2000 in 1989 van oorsprong is opgericht door twee fy...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid