facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Authentiek Thais Afhaal - Catering - FoodTruck

Info

#Glutenvri
#Melkvrij
#Vegetarisch
#Veganische
#ThuisAfhaald
#FoodTruck
#Hapjes-Snacks
#Catering Buffet
#KookWorkshop
#Prive'ThuisKoken
#Pinnen
#Contant

Geschiedenis

Welkom bij Authentiek Thais voor Thuis! Afhalen en Catering

Mijn naam is Phatcharee oftewel voor de non-Thaise vrienden ben ik bekend als Nancy. Oorspronkelijk kom ik uit Noordoost Thailand en ben ik nu inmiddels 18 jaar in Nederland. Mijn passie is bakken, koken en ik doe het met heel veel plezier en liefde, vooral ook voor mijn gezin. Hygiëne staat dus bovenaan!

Regelmatig komen er vrienden bij ons eten en ze smullen van mijn verse Thaise gerechten. Van mijn kook passie heb ik nu mijn beroep gemaakt.
Ik heb ruim 6 jaar als chef-kok gewerkt bij een Thais Indonesisch Restaurant.
Hier heb ik veel ervaring op mogen doen. Ik kan dus ook Indische gerechten bereiden. Hou vooral mijn " Facebook pagina" in de gaten voor nieuwe maaltijden.

Na de komst van onze tweeling was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo is “Authenthiek Thais voor Thuis” ontstaan. Betaalbare gerechten, die met liefde zijn bereid en lekker smaken. In de toekomst zou ik graag mijn eigen Takeaway restaurant willen hebben of zelfs Thaise kookworkshops geven. Tot die tijd wil ik gewoon graag voor jullie koken!

Vers koken is belangrijk voor mij, dit houdt in dat ik alle currypasta’s zelf maak, dus alles is homemade. Dit proef je ook! De Thaise keuken is licht en relatief vetarm. De verse groenten en kruiden worden bijvoorbeeld kort mee gewokt (weinig olie) op hoog vuur, waardoor de smaak bewaard blijft. Je hebt er wellicht al over gehoord dat de Thaise keuken altijd de verschillende smaken zoet, zuur, zout en pittig met elkaar combineert. Een heerlijke smakencombi!

Ik wil mijn liefde voor de authentieke Thaise keuken graag met jullie delen. Alle maaltijden, die op het menu staan zijn vers bereid en kunnen bij mij via Email of Telefonisch worden besteld.

Na een lange werkdag is aanschuiven aan tafel toch het lekkerst als je zelf niet hebt hoeven koken. Verwen jezelf met een heerlijke verse Afhalen maaltijd.

Heb je een " Event of een Verjaardagsfeest " en je hebt geen zin om te koken? Dan ben je ook hiervoor bij mij aan het juiste adres, ik verzorg graag de Catering vanaf 10-50 personen.

Kom proeven en beleef Authentiek Thais voor Thuis!

Groetjes,
Phatcharee - Nancy

KvK-nr. : 69460752
BTW-nr. : NL237738971B01
IBAN: NL 28 RABO 0322 4453 02

Adres: Heuvelsteijn 85, 3162SE Rhoon
Telefoonnummer: +31615395420
Stad: Rhoon
Route: Heuvelsteijn 85
Postcode: 3162SE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Thai Zuid, Thai restaurant Rotterdam Zuid, Eetcafe Thailand, Thaise kookworkshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kentin Coffee Kentin Coffee 125 meter Barista life Een barista, wat is dat eigenlijk? In de volksmond is een barista een m...
Het Kasteel van Rhoon Het Kasteel van Rhoon 4 km Heerlijk gewandeld in de tuinen rond t kasteel maar ook er buiten. Schitterend.
Recensies
Vanavond met zijn vieren fan-tas-tisch Thais gegeten van Authentiek Thais uit Rhoon. Wat een smaken, alles supervers en veel eten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Absolute aanrader !!
Fantastisch gegeten! Alle gerechten waren super heerlijk en bijzonder, lekker verse en knapperige groenten, heerlijke smaken. Ruime porties. Ongekend goed!!
Voor het eerst eten besteld. Echte verfijnde smaken, vers en niet doorgekookt. Waren flinke porties en daarom naast de fijne smaak ook nog een fijne prijs
Fantastisch eten, een smaakexplosie in je mond. Volle bakjes voor mooie prijs. Eigenaresse is zeer vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!!!
De hapjes werden op de afgesproken tijd bezorgd heel belangrijk! De kwaliteit van de hapjes was geweldig, de gasten waren er zeer lovend over. Uiteraard vond ik gastvrouw dit heel plezierig!
Eergisteren voor het eerst besteld bij Authentiekthais.nl , het eten was goed ingepakt en daardoor heerlijk warm, goede smaak en vriendelijke eigenares. Echt een aanrader voor Vegetarisch!! Oftewel 5 sterren waard.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid