facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Austria Sport Malden

Austria Sport Malden

Info

In ons 40 jarig bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in het oplossen van voetproblemen in ski- en wandelschoenen.

Geschiedenis

Wij zijn een winter- en wandelsportspeciaalzaak, gevestigd in Malden. Onze kracht ligt in het oplossen en voorkomen van voetstandproblemen.



"Sinds het begin van de jaren 80 hebben wij ons toegelegd op het analyseren en oplossen van voetproblemen in ski- en wandelschoenen, door onder andere gebruik te maken van correctiezolen.Wij zijn dealer van het merk Strolz: dé skischoen die volledig op maat gemaakt wordt.Austria Sport biedt de wintersporter en wandelaar een zeer complete service. Wij beschikken over een wintersport werkplaats waar ski’s, snowboarden en langlauf ski’s volgens de laatste technieken onderhouden kunnen worden. Daarnaast hebben wij een werkplaats waar skischoenen en wandelschoenen aangepast kunnen worden."
Adres: Rijksweg 209, 6581 EK Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 024-3236037
Stad: Malden
Route: Rijksweg 209
Postcode: 6581 EK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Austria sport waxen, Austria wandelschoenen, Strolz skischoenen, Austria Sport nmhc, Skischoenen Nijmegen, Ski onderhoud nijmegen, Spac Sport online, Strolz Austria
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intex Zwembad Shop Intex Zwembad Shop 2 km tuinzwembad.com zwembaden en spa's voor bij u thuis. Wij leveren alleen de beste merk...
Fitgear: Sport, Fitness & Health Fitgear: Sport, Fitness & Health 2 km Fitness, sport en gezondheids producten
Recensies
Ik ben goed geholpen in mijn keuze voor een fijn paar wandelschoenen!
Waardeloze service in Malden. Werd nog geen minuut geholpen toen mevrouw haar man belde. Kennelijk was dat veel interessanter dan welke klant dan ook. Na 5 minuten wachten heb ik het opgegeven en ben maar gegaan. Mevrouw was nog steeds aan het bellen terwijl ik naar buiten liep maar geen moment even van de telefoon om ook maar iets te zeggen. Zelden zo iets onbeschofts meegemaakt van winkelpersoneel!
Een absolute must voor de ski en snowboard liefhebber. Een feestje om hier te winkelen; groot aanbod en zeer vakkundig personeel. Super!
Wij hebben nieuwe ski schoenen gekocht. Omdat we moeilijke voeten hebben, moesten de schoenen passend gemaakt worden. Hiervoor werd in alle rust tijd voor gemaakt en konden met perfect passende schoenen naar huis. Bedankt voor de goede service.
3 jaar geleden prima vakkundig geholpen op het gebied van wandelschoenen. Onlangs voor vervanging van de schoenen wederom naar Austria. Helaas uitermate slecht geholpen en te woord gestaan. Jammer....
Goede service, ruime keuze. Wel erg duur
Prima geholpen. Mijn maat was er niet en de aardige verkoper heeft me er van weerhouden om een kleinere maat te nemen. Dat is klant vriendelijk. Top!
Zeer veel keuze, goed advies en weer een paar wandelschoenen rijker!
Opdringerige verkoper. Hij luisterde absoluut niet naar onze wensen en vooral niet naar onze dochter. We hebben ergens anders de wandelschoenen gekocht waar de prijs ook beter was.
Ik heb vanmorgen nieuwe wandelschoenen gekocht en ben harstikke blij dat ik ze hier heb gekocht!! super fijn en goed advies gehad, hij weet echt waar hij over praat. Arjan, hartstikke bedankt!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid