facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ausma Vorkheftrucks

Ausma Vorkheftrucks

Info

Ausma Vorkheftrucks is de specialist op het gebied van verkoop en verhuur van heftrucks en interne transportmiddelen voor Groningen, Friesland en Drenthe.

Geschiedenis

Ausma Vorkheftrucks is in 1986 begonnen met de verkoop van nieuwe en gebruikte vorkheftrucks. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit tot een zelfstandige onderneming. Ausma Vorkheftrucks was toen nog samen met Ausma Motorenrevisie gevestigd te Roden. Sinds 1 januari 2008 is Ausma Vorkheftrucks overgenomen door Henk Graafstra (technisch directeur) en Fokke Minnesma (commercieel directeur). Door deze overname van Ausma Vorkheftrucks kan het bedrijf, samen met de betrokken medewerkers, nog verder groeien.

In september 2010 is Ausma Vorkheftrucks verhuisd naar Heerenveen. Het pand waarin Ausma Vorkheftrucks nu is gevestigd werd voorheen gebruikt voor de fabricage van klimmateriaal.

Inmiddels is Ausma Vorkheftrucks uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van Noord-Nederland.

Adres: Mercurius 16, 8448GX Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513 468 080
Stad: Heerenveen
Route: Mercurius 16
Postcode: 8448GX


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 16:30
Dinsdag: 07:45 - 16:30
Woensdag: 07:45 - 16:30
Donderdag: 07:45 - 16:30
Vrijdag: 07:45 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Facebook Ausma heftruck, Themmen Heftrucks, Komatsu heftruck, Ausma Motorenrevisie, Langhout heftrucks, Siderius Heftrucks
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GEJE Truck Hydraulics BV GEJE Truck Hydraulics BV 10 km Neusje van de zalm
Recensies
Ondanks een meningsverschil neemt Ausma Vorkheftrucks de volle verantwoording en bied een super service! Bedankt en tot een volgende keer!
Leuke dames die er werken:-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid