facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aurelia Balance Zuidlaren

Aurelia Balance Zuidlaren

Info

www.aurelia.nu

Geschiedenis

DaySpa Aurelia is een kleinschalig, gastvrij en sfeervol beauty- & wellnessinstituut, waar u alleen of met z’n tweeën heerlijk kunt ontspannen.

Laat uw huid lekker verwennen door onze verzorgende, verbeterende en anti-ageing gezichts- & lichaamsbehandelingen. Ook voor de mannenhuid en als duo-behandeling.

Beleef de pure ontspanning van onze weldadige spa-behandelingen en helende massages. Naar wens aangevuld met een verkwikkend stoombad of diepwerkende infraroodsauna.

Lichamelijk en geestelijk ‘in balans zijn’ heeft alles te maken met goede voeding en een gezond gewicht. Wij zijn ook gecertificeerd Power Slim Afslank Center.

Adres: Noordhoff 1, 9471 ET Zuidlaren
Telefoonnummer: 0502305757
Stad: Zuidlaren
Route: Noordhoff 1
Postcode: 9471 ET


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lipo laser Zuidlaren Lipo laser Zuidlaren 519 meter Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging
Lepel Geluk Lepel Geluk 1 km Inspiratie voor een plezierig leven
Line Studio Marianne Line Studio Marianne 1 km Prettige studio,waar je goed en gezellig word geholpen en gestimuleerd om je doel te ...
Laserpraktijk Zuidlaren Laserpraktijk Zuidlaren 2 km Ik heb hier een hypnosebehandeling gevolgd om af te vallen. Er was een fijne, ontspan...
Recensies
Super fijneschoonheids salon waar men ook dubbel behandeling krijgt goed relaxing weer van daan komt Top producten gebruikt en acties heeft ook is er een kleine sauna.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid