facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auping

Auping

Info

@AupingLdorp

Geschiedenis

Auping Plaza Leiderdorp is een winkel waar het complete Auping assortiment verkrijgbaar is. Daarnaast zijn wij het grootste Auping matras- en adviescentrum van Nederland. Onze adviseurs zijn pure Auping specialisten, u krijgt professioneel slaapadvies op maat. En natuurlijk staat er altijd een heerlijk kopje koffie voor u klaar!



"Auping Store Leiderdorp is een winkel waar het complete Auping assortiment verkrijgbaar is. Daarnaast zijn wij het grootste Auping matras- en adviescentrum van Nederland. Onze adviseurs zijn pure Auping specialisten, u krijgt professioneel slaapadvies op maat. En natuurlijk staat er altijd een heerlijk kopje koffie voor u klaar!"
Adres: Elisabethhof 4, 2353 EZ Leiderdorp
Telefoonnummer: +31715820212
Stad: Leiderdorp
Route: Elisabethhof 4
Postcode: 2353 EZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auping dealer, Auping outlet, Bedden Leiderdorp Baanderij, Auping Store Den Haag, Auping Leidschendam, Auping Heerlen, Auping Amsterdam noord, Auping Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hästens Hästens 30 meter Wij zijn herhaaldelijk 3 maal bij de Hästens Store in Leiderdorp geweest. De zoektoch...
ABC Sleepcenter.nl ABC Sleepcenter.nl 2 km Afgelopen zaterdag geweest met de bedoeling om een bed te kopen. Het assortiment is b...
Recensies
Zo'n 11 jaar geleden kocht ik een nieuw Auping 2-persoonsbed en ben daarover nog steeds tevreden. Dezer dagen besloot ik nieuwe accessoires aan te schaffen en slaagde met de aankoop van dekbedovertrekken, hoeslakens en een 4 seasons dekbed. Ik werd deskundig en vriendelijk geholpen en heb alle vertrouwen dat die nieuwe aanschaf opnieuw comfortabele nachtrusten zal opleveren.
Erg goed geholpen door Remko Snoek. Bij de andere zaken werden we of niet geholpen of juist heel dwingend waarbij er negatief wordt afgegeven op andere zaken. Hier nemen ze de tijd, luisteren ze goed en geen dwingend advies. Daarnaast lag het matras ook het beste maar dat is persoonlijk uiteraard ;-
Uitstekend geholpen en zonder enige druk matrassen uitgezocht. Er werd goed doorgevraagd naar eventuele aandachtspunten van het lichaam. Uiteindelijk op basis daarvan diverse matrassen getest en een keuze kunnen maken. Daarbij werd er ook alle tijd voor genomen. Ik raad dit filiaal van harte aan.
Slaap al jarenlang heerlijk op mijn Auping bed. Bij een recente verhuizing helaas wat onderdelen van mijn bed kwijtgeraakt. Auping Leiderdorp had alle geduld aan de telefoon en had binnen no time de missende onderdelen binnen. Dat is service met hoofdletter S!
Onze ervaringen met Auping Leiderdorp zijn geweldig ! Je voelt als een vis op een hele mooie Auping bed. Veel keus, Fantastische service en dat tegen een zeer goede kwaliteit !
Goede kwaliteit producten en services
Prima geholpen door adviseuse. Veel keus en combinatie mogelijkheden.
Enkele weken geleden nieuwe matrassen aan geschaft met uitstekende voorlichting en prettige begeleiding. Ook gevraagd of een defect onderdeel van onze intussen 30 jaar oude Aupingbedbodem nog vervangen zou kunnen worden en dat is op een fantastische manier opgelost. Heel blij mee!!!
Ontzettend goed geholpen door Jeannette, veel kennis van zaken dus heel goed geadviseerd.
Eigenlijk wilden we het liefste door de winkel lopen en op een bed gaan liggen zonder dat er een verkoper naast staat te wachten. Maar om een goed bed of in ons geval een topper uit te kiezen heb je toch de kennis nodig van de verkoper. En naast dat Remko, de verkoper die ons hielp ontzettend veel kennis had, ook door zijn ervaring in andere beddenwinkels, was het ook nog eens helemaal niet awkward om op een bed te liggen terwijl hij er naast stond. Omdat hij zittend ! heel veel wist te vertellen terwijl wij wegzonken in een heerlijke matras. We zijn heel erg blij dat hij ons geholpen heeft. Daarnaast waren de mannen die de topper kwamen brengen ook nog eens heel klantvriendelijk. Snel, adequaat en de doos en het plastic namen ze allemaal weer mee, heel erg fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid