facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auping

Auping

Info

Auping Plaza Sliedrecht

Geschiedenis

Aan de rand van Sliedrecht vind je beddenzaak Auping Plaza Sliedrecht. In deze beddenzaak staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken.
Onze specialisten geven graag persoonlijk advies, zodat je zeker bent van een bed, boxspring of matras dat helemaal bij jou past. De Auping Plaza is makkelijk te bereiken via de A15 en met het openbaar vervoer. Loop gerust eens binnen bij onze beddenzaak voor een deskundig advies.



"Aan de rand van Sliedrecht vind je beddenzaak Auping Store Sliedrecht. In deze beddenzaak staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken.Onze specialisten geven graag persoonlijk advies, zodat je zeker bent van een bed, boxspring of matras dat helemaal bij jou past. De Auping Store is makkelijk te bereiken via de A15 en met het openbaar vervoer. Loop gerust eens binnen bij onze beddenzaak voor een deskundig advies."
Adres: Parallelweg 4, 3364 AL Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 493 499
Stad: Sliedrecht
Route: Parallelweg 4
Postcode: 3364 AL



op zoek naar gerelateerd: Bedden outlet Sliedrecht, Beddenwinkel Sliedrecht, Vermaas Sliedrecht, Auping Zwolle, Auping Plaza, Auping Amstelveen, Auping Frankrijk, Auping Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knal Meubels Hoekbanken / Boxsprings & Matrassen Knal Meubels Hoekbanken / Boxsprings & Matra... 416 meter Kwaliteit bankstellen voor spot goedkope prijzen ! Nu rechtstreeks uit magazijn & rui...
Recensies
Eind januari zijn wij in de vestiging Sliedrecht geweest voor de aanschaf van een bedbodem. Hier zijn we heel goed geholpen door Anan om een goede keus te maken. Nu zijn de bedbodems 2 dagen geleden bezorgd door heel goede medewerkers die klantgericht werken. Ze laten helemaal niets achter, oude bedbodems en verpakkingsmateriaal, alles gaat mee. Het is nog kort maar we kunnen na 2 nachten al zeggen dat de bedbodems goed bevallen, we hebben er prima op geslapen en zijn dus erg tevreden. mvg, Addie en Kees Berwers
Een fantastisch nieuw bed gekocht, maar ook een heel goed en uitvoerig advies gekregen van Hanan, heel relaxed en alle tijd genomen om ons op alle belangrijke punten te adviseren. We zijn uiterst tevreden hoe wij geholpen zijn.. Bedankt lieve Hanan voor de goede zorgen.. super!! Martin en Rita de Lange
Wij kregen eerst uitleg hoe de matrassen eruit zien en welke varianten er zijn. Zeer enthousiaste verkoopster en goede uitleg bij elke matras die wij probeerde. Uiteindelijk 2 matrassen gekocht.
Mooie winkel, vriendelijk personeel en een prachtig bed samengesteld en gekocht. Wij zouden iedereen adviseren om langs te gaan bij deze geweldige Auping Store!
Vandaag een super strak bedframe gekocht met een heerlijk matras , de zogenaamde Elysium lijn. Daarbij prima ondersteund en deskundig advies gekregen van Hanan Morsy. Zij weet je op je gemak te stellen, neemt alle tijd voor het proefliggen en let goed op de lighouding en body type. Ik ben een blije bed eigenaar. Auping Sliedrecht, the place to go.
Super fijn geholpen door liselotte, die ons een goed advies heeft gegeven.
Vriendelijk en professioneel geholpen door Hanan Morsy. We konden alle keuzes goed afwegen met steeds een passend advies van Hanan.
Vriendelijk geholpen en er werd ruim de tijd voor mij genomen!
We zijn heel goed geholpen. Volgens het nieuwe systeem, zouden wij op basis van ons lichaamsprofiel een X en Y profiel zijn, maar verkoopster Liselotte gaf al aan, dat we toch ook op de andere profielen I en A moesten gaan liggen om het verschil te ervaren. Ze was heel openminded en nam alle tijd voor ons. Uiteindelijk hebben we matrassen gekocht voor een I en A profiel. We zijn heel tevreden over de behandeling en het comfort van het matras.
uitvoerig en goed geïnformeerd bij de aankoop van mijn boxspring bed en na de levertijd netjes en goed volgens afspraak gemonteerd; ik zal eenieder ,als het ter sprake komt, adviseren indien ze een bed nodig hebben bij Auping stores in Sliedrecht te komen winkelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid