facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auping

Auping

Info

Auping Plaza Maastricht: de grootste Auping showroom in Nederland. Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe modellen, bedtextiel, acties.

Geschiedenis

Auping Plaza Maastricht is vernieuwd! Kom langs aan de Fregatweg 43 in Maastricht om de verbouwde beddenzaak, vol nieuwe inspiratie en aanbod te bezoeken.
Onder één dak staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken.



"Auping Store Maastricht is vernieuwd! Kom langs aan de Fregatweg 43 in Maastricht om de verbouwde beddenzaak, vol nieuwe inspiratie en aanbod te bezoeken.Onder één dak staat het complete Auping assortiment, van bedden, boxsprings en matrassen tot dekbedden en dekbedovertrekken."
Adres: Fregatweg 43, 6222 NZ Maastricht
Telefoonnummer: 043 362 7777
Stad: Maastricht
Route: Fregatweg 43
Postcode: 6222 NZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 12:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groter in Wonen Groter in Wonen 510 meter Leuke meubels, grote zaak en veel keuze. Wel wat aan y prijzige kant.
Hästens Hästens 4 km Hästens Store Maastricht bevindt zich aan de rand van het centrum van Maastricht. Alt...
Eurobed Maastricht Eurobed Maastricht 4 km Het is wel duidelijk dat Eurobed professionaliteit en vakkennis hoog in het vaandel h...
Recensies
Oktober 2022 de Auping store Maastricht bezocht. Ik werd geholpen door een vriendelijke verkoopster. Er was alle ruimte om vragen te stellen. Dankzij haar deskundigheid en inzicht zijn de juiste matrassen geadviseerd. In middels zijn deze geleverd en geniet ik van een heerlijke nachtrust. Hartelijk dank hiervoor.
Erg goed. Klantvriendelijk en goed geholpen. Goede kwaliteit. Winkelpersoneel is erg vriendelijk en heeft kennis van zaken.
In de store zijn we geholpen door Yvonne. We waren al een tijdje aan het zoeken naar een kwalitatief goed nieuw bed met een redelijke prijs. Yvonne heeft met ons gekeken naar onze slaap wensen en met ons gezocht naar welke matrassen in welke combinatie bij onze wensen pasten. Ze nam hier uitgebreid de tijd voor. Mede door haar fijne manier van begeleiden en haar kennis van zaken zijn we tot de aankoop van een Aupingbed boxspring in Maastricht overgegaan. De Aupingstore in de Arena in Amsterdam is van dezelfde ondernemer en dat was voor ons ook wel fijn om te weten.
Klantgerichte service waarbij voor vragen alle tijd werd genomen. Aanrader.
Blij met de aankoop van ons nieuwe Auping-bed. Prima locatie, goed bereikbaar en de zaak wordt gerund door een bijzonder hulpvaardige en vriendelijke vrouw. Kortom wij zijn zeer tevreden klanten
Grote keurige showroom. Goed en deskundig advies, vriendelijke verkoper.
Zeer vriendelijk en professioneel personeel. Goed geholpen door Jolande en de tijd genomen om alles uit te proberen! Aanrader!
Wanneer de onvriendelijke verkoopster beweert je een laatst nieuwe matras te verkopen blijkt dit te gaan om vorige series. Erg misleidend, zeker wanneer je er thuis achter komt dat deze matrassen wel degelijk verschillen met wat exact dezelfde zouden moeten zijn. Mocht je je geld terug willen kan dit maar wordt er eerst geprobeerd nog een ander matras te verkopen van zogenaamd een nieuwere serie. Voor Auping kan men het beste naar Nibema te België! Super service, kennis, klantvriendelijk en behulpzaam!
Super vriendelijke medewerkers met kennis van zaken helpen je om tot een goede keuze te komen. Het tijdloze design en de kwaliteit van de materialen zijn enorme pluspunten van dit merk. Bij Auping Plaza Maastricht staan de diverse modellen en matraskeuzes overzichtelijk opgesteld.
Wij waren zeer tevreden. Vriendelijk en vakkundige verkoper. Mede daardoor hebben wij ook 2 matrassen besteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid