facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auk gAaf

Auk gAaf

Info

www.aukgaaf.com

Geschiedenis

Auk gAaf! het leukste adres voor Sfeervolle meubelen, Lifestyle en Trends4kids!
Wij verkopen: Complete baby & kinderkamers, Landelijke meubelen en bijpassende woonaccessoires!

Producten

Complete baby & kinderkamers, Landelijke meubelen en bijpassende woonaccessoires!

Adres: Rijksweg 114a, 5941 AH Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 077-4729055
ln.faagkua@ofni
Stad: Velden
Route: Rijksweg 114a
Postcode: 5941 AH



op zoek naar gerelateerd: auk gaaf babykamer, brocante babykamer, auk gaaf openingstijden, kei gaaf, auk vet
Recensies
Na het lezen vd recensies wil ik graag mijn ervaring delen. Het is al 4 jaar geleden dat wij hier onze complete baby kamer hebben gekocht, maar wij hebben echt een super ervaring met Aukgaaf! Na het speuren op internet eindelijk een winkel gevonden die complete landelijke, brocante kamertjes verkoopt. Het was voor ons een heel eind rijden, dus wij hebben het gecombineerd met een weekendje weg. Wij werden heel hartelijk ontvangen en verzorgt door de eigenaresse vd winkel en ook later door haar man in de werkplaats, waar nog veel meer moois staat. Wij hebben een prachtig kamertje uitgekozen die zij helemaal naar mijn wens hebben gemaakt. Verven, knopjes, ornamenten etc Ook hebben wij er veel aankleding gekocht wat de eigenaresse met veel liefde voor ons heeft gemaakt. Denk aan baby nestje, boxkleed, ledikant aankleding. Zij maakt dit helemaal zelf en heeft veel keuze in stoffen en allerlei opties. Verder ook veel kant en klare dingen gekocht voor de baby kamer dus de keuze is hier reuze. Het kamertje is een tijdje later netjes bij ons thuis afgeleverd en nu ons 2e kindje er in ligt ben ik er nog elke dag heeeeel blij mee! Zeer tevreden dus! Groetjes
Een vriendelijke mevrouw, mooie schommelstoelen en grappige schommelpaardjes, schommelmotortjes. Maar daarmee is voor mij ook alles gezegd. Ik kreeg totaal niet het gevoel dat ik in een winkel was met babyspullen. De winkel staat propvol en het lijkt een kringloopwinkel voor babybedjes en kasten. Alles wat er staat is opnieuw geschilderd, maar heel slecht geschilderd, ieder bedje of iedere kast heeft wel beschadigingen. Zelfs over de slotjes heen is geschilderd. Ook de weinige babykleding die er hangt is niet vrolijk, echt grauwe sombere kleuren. Meer een winkel voor de echt alternatieve types.
Slechte ervaring met deze winkel. Kast gekocht voor ons zoontje, deze zouden ze afleveren en naar boven brengen. Er kwam maar 1 man bij het afleveren dus we moesten zelf meehelpen, maar de kast paste niet door de trap daarbij beschadigde hij de net gestukte muur, dus moest hij ‘m met flinke tegenzin uit elkaar halen. Toen hij klaar was liet ik hem de beschadigde muur zien en zei hij ‘vervelend, fijn weekend’ en sloeg de deur achter zich dicht. Ontzettend onplezierige man. Nog even gebeld met de winkeleigenaar blijkbaar was hun zoon de persoon die de kast kwam afleveren, en in plaats van zich te verontschuldigen nam ze het op voor haar zoon en zei ‘maar u heeft ook meegeholpen, dus misschien heeft u uw muur wel beschadigd’. Wat een belachelijk slechte service, deze mensen snappen niets van klantgerichtheid. Ik zou maar 3x nadenken voordat je hier iets bestelt.. jammer..
Wat zijn deze mensen slecht in communiceren! Mail expres vooraf met de vraag of bepaalde kamers beschikbaar waren omdat we best een eindje moesten rijden. Het antwoord terug was dat ze nog beschikbaar waren. Daar vervolgens aangekomen zijn twee van de drie kamers niet te bekijken omdat deze gewoonweg er niet waren en de derde in optie stond!?! De aanwezige man die totaal niet kan communiceren had zoiets van ach nou alles is te schilderen dus als je nou iets uitzoekt wat nog in elkaar gezet en geverft moet worden dan maken we er wel wat van! Huh wat? Dus geen beste ervaring en zeker niet aan te raden!
Heel mooie meubels, vriendelijke eigenares. Het maatwerk van kussens, dekens, slaapzak is echt heel mooi gedaan.
Wat een leuke babykamers. Geweldige service alle spulletjes netjes op de plaats van bestemming gezet. Heel blij mee
Hele lieve mevrouw! Mooie dekentjes en hemeltje laten maken, veel keuze van stoffen. Echt tevreden
Ontzettend mooie spullen. Prijzig maar daar krijg je wel echt geweldig mooie en goede spulletjes voor
Mooie winkel met een goede service! Een bezoek waard!
Tjokvolle meubelwinkel.met leuke brocante woonspullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid