facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auguste

Geschiedenis

Restaurant Auguste is a restaurant in Maarssen, Netherlands. It is a fine dining restaurant that was awarded one Michelin star in 2006 and retained that rating until 2008.In 2013, GaultMillau awarded the restaurant 14 out of 20 points.Head chef of Auguste is Giulio Iadarola. Head chef in the period of the Michelin star was Karl van Baggem, later owner and head chef of De Hoefslag.Auguste was a member of the Alliance Gastronomique Néerlandaise in the period 2007-2008.



"Restaurant Auguste is gelegen aan de rand van het mooie Maarssen en in de prachtige waterrijke gemeente Stichtse Vecht. Een restaurant met een rijke culinaire historie die nu wordt voorgezet in een klassiek / moderne stijl door chef kok Boy van Rijn.Tijdens het terrasseizoen kunt u heerlijk lunchen of dineren tussen de wijnranken op ons prachtige terras.Chef kok Boy van RijnÉn zijn brigade maakt gebruik van ingrediënten van de beste kwaliteit die wisselend seizoensgebonden zijn. Dagelijks bekijken wij welke verse producten het seizoen te bieden heeft en die verwerken wij dan graag in chefs menu. Laat u zich dus vooral verrassen met een 3,4,5 of 6 gangen menu van onze chef."
Adres: Straatweg 144, 3603 CS Maarssen
Telefoonnummer: +31346565666
Stad: Maarssen
Route: Straatweg 144
Postcode: 3603 CS



op zoek naar gerelateerd: Auguste Maarssen Michelin ster, Restaurant Auguste, Restaurant Maarssen, Geesbergen Maarssen, Onbeperkt eten Maarssen, Lunchen Maarssen, Kerstbrunch Maarssen, Restaurant De Eendracht Maarssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auguste Auguste 0 meter Op eerste paasdag 13 brunchboxen besteld. Keurig op tijd geleverd met handleiding voo...
Heilig Hartkerk Heilig Hartkerk 272 meter Ontzettend mooie kerk. Dienst gezongen en met koor en goede organist! Oma Annie heeft...
Stichting Sinterklaasintocht Maarssen Stichting Sinterklaasintocht Maarssen 1 km 17 november 2018 is het weer zo ver! Dan komt Sinterklaas ook weer naar Maarssen-Dorp...
Wilgenplas Wilgenplas 2 km Mooie camping.
Westbroekse Molen Westbroekse Molen 2 km Altijd wel iets moois in de natuur te beleven.
Recensies
Genoten van het zeven gangen experience diner met bijpassend wijnarrangement. De gerechten zijn stuk voor stuk pareltjes om te zien, de wijn zijn goed gekozen en worden met mooie verhalen gebracht door de bevlogen bediening. Fijn restaurant voor een avond culinair genot!
Klasse restaurant. We hebben tongstrelende gerechten gegeten, gerechten die qua smaak en uiterlijk prima in balans waren. Vanwege een feestelijke gebeurtenis werd ons één gang cadeau aangeboden door de chef kok. Dank voor al het lekkers en de gezellige maar ook professionele bediening. Wij hadden een top avond.
Zij maken hun pas verkregen Michelinster meer dan waar: nu voor de tweede keer bij Auguste gegeten. Het terras is overdekt en zeer smaakvol ingericht met bloemen en citrusbomen. Top bediening en wijnen. Ook niet alcoholische bubbels smaken super. Laat je verrassen door de chef!
Fantastisch gegeten. Aan de prijs, maar de relaxte ambiance, de attente en persoonlijke bediening en de heerlijke en verrassende gerechten maken het een adres waar we graag terug zullen komen als we weer iets te vieren hebben.
Heerlijk gegeten bij restaurant auguste in Maarssen. Van een top ontvangst door de maitre tot de heerlijk uitgevoerde gerechten van de keuken en een goede wijn spijs combinatie. Het is zeker een aanrader om een keer te dineren.
uitermate goed! de inrichting van het restaurant is kalm en stijlvol, het is een geen groot restaurant maar dat geeft juist een fijne sfeer. een goede plek om echt lekker uiteten te gaan en jezelf te laten verwennen door het lekkere eten
Op eerste paasdag 13 brunchboxen besteld. Keurig op tijd geleverd met handleiding voor enkele gerechten die warm gemaakt moesten worden. Ag er heel goed verzorgd uit en de smaak was top. Bedankt. Jullie hebben er een bijzondere paasdag van gemaakt.
Zaterdag 15 mei bij restaurant Auguste op het terras genoten van heerlijke gerechten. Ondanks de regen toch fijn kunnen genieten op het mooie terras onder de overkapping bij de heaters. De gerechten waren top en de alcohol vrije dranken geweldig. Er is een veel keuze in gerechten. Of je Vlees, vis of vegetarisch wil eten, alles is mogelijk. Als straks het zonnetje weer gaat schijnen zal het zeer fraaie terras nog mooier uitkomen.
In principe lekker gegeten alleen na het eten ziek geworden en mijn gezelschap ook. Alle verschijnselen van een voedselvergiftiging waren aanwezig. Ik was al vaker langsgeweest dus dacht hierover op te bellen aangezien ik zelf ook als kok werk en misschien tot een compromis te komen echter werd er volop in de ontkenning gedoken en zou er niks mis geweest zijn met het eten... Erg onprofessioneel en zeker niet klantvriendelijk als je er vaker geweest bent. Voor het niveau waar August naar streeft is dit volstrekt onacceptabel.
Fenomenaal gegeten met mijn vriendin en ouders. Service en de sfeer was goed. Zou het zeker aanraden als je op niveau wilt eten en drinken. Wij komen zeker nog een keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid