facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Audicien de Bollenstreek

Audicien de Bollenstreek

Info

Binnenkort opent dé hoorspecialist uit de regio haar deuren.

Geschiedenis

Voor al uw vragen over hoorhulpmiddelen en hoorzorg

Adres: Zeestraat 19, 2211XA Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252-751548
Stad: Noordwijkerhout
Route: Zeestraat 19
Postcode: 2211XA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ETOS Noordwijkerhout ETOS Noordwijkerhout 77 meter Welkom op onze facebook pagina. Hier kunt u informatie vinden over tips, nieuw assort...
Saturatiemeter Saturatiemeter 2 km Saturatiemeter.nl is de onlineshop in Nederland voor uw saturatiemeter.
Recensies
Hele goede ervaringen. Linda is rustig, geduldig en zeer deskundig. Ze heeft mij het gevoel gegeven dat ik centraal sta en dat geen opmerking of vraag voor haar teveel is. Ook nadat alles perfect is afgehandeld, heeft ze geholpen met informatie bij overzetten naar een nieuwe telefoon. Ik heb Gezocht naar iemand waar ik op kan vertrouwen en die werkt met de nieuwste technieken. En dat is Linda! Uiteraard hoor ik nu heel goed. Voor 1 oor heeft zij een passend oorstuk gemaakt. Want zij is tevreden als het goed zit en maximaal werkt.
ik draag al 20 jaar hoortoestellen en heb helaas al behoorlijk wat audiciens meegemaakt. In de eerste instantie dacht ik kwaliteitsgarantie vooral te vinden bij de grotere ketens maar niets is minder waar. De service, klantgerichtheid en tijd die ik bij Linda van Audicien de Bollenstreek krijg, steekt er met vlag en wimpel boven uit. Het aanpassen van mijn nieuwe, net op de markt toestellen was behoorlijk ingewikkeld omdat ik gelijk gebruik wenste te maken van de vele mogelijkheden die de toestellen bieden. Daar zaten ook wat softwarematige issues bij. Linda heeft hier werkelijk van alles voor gedaan, tot zelfs de leverancier aan tafel in de winkel, totdat alles naar volle tevredenheid was. Wat een service!
Zeer tevreden over de rustige en geduldige benadering van onze dochter van 7. Ze vond het heel spannend om een gehoorapparaat te krijgen kletst vaak honderduit. Linda neemt rustig de tijd om écht al haar en onze vragen te beantwoorden. Wanneer er dingen aangepast moeten worden, is Linda altijd beschikbaar. We zijn zelf via het LUMC doorverwezen naar Linda en zullen zelf iedereen aanraden naar haar toe te gaan wanneer ze gehoorproblemen hebben. Topservice!
Wij hebben bij Audicien de Bollenstreek gehoorbescherming op maat laten maken. Als muzikanten gebruiken we de gehoorbescherming veel, ook voor ons werk. We zijn heel blij met de vriendelijke en fijne service van Linda! De gehoorbescherming past perfect en werkt goed. Linda heeft met ons meegedacht en ons verteld over de verschillende mogelijkheden. Daarbij is alles heel vlot gegaan, waardoor we onze gehoorbescherming snel konden gebruiken.
begin 2018 heb ik de Audicien de Bollenstreek bezocht omdat mijn hoortoestellen aan vervanging toe waren. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ze mij aan nieuwe hoortoestellen heeft geholpen. Ze heeft goed naar mijn handicaps geluisterd. Ze is niet bang om te experimenteren en biedt diverse mogelijkheden aan, waardoor ik een optimale keuze kon maken.
Ik ben zeer tevreden over de zorg die aan mij besteed is bij de aankoop van mijn gehoortoestellen door audicien De Bollestreek. Sins ik mijn hoortoestellen bezit is er wat betreft gehoor een wereld voor mij open gegaan. Audicien De Bollenstreek kan ik iedereen aanbevelen en van mij heel hartelijke bedankt!!!!
Mijn oma is zeer professioneel geholpen en aan huis geholpen. Op haar hoge leeftijd kan ze niet meer zelfstandig een batterij vervangen en het gehoortoestel instellen, dus haar omgeving is geïnstrueerd met een afbeelding van het hoortoestel met het oor. Heel fijn! Zeker een aanrader.
Een cross oplossing aanschaffen was niet eenvoudig! Dankzij de professionele en deskundige begeleiding van Linda Audicien van de bollenstreek Ben ik een zeer tevreden klant . Voel mij altijd welkom in de winkel. Hartelijk dank geduldigeLinda succes met de mooie winkel een aanrader voor de hele Bollenstreek Vriendelijk groet Cis duindam berbee
Linda heeft veel oog voor haar klanten en doet haar uiterste best het juiste product te vinden wat bij je past. Linda haar service gaat verder dan alleen in de winkel, de nazorg is net zo goed! Ik voelde mij erg welkom.
Ik ben 65 en ben sinds geboorte slechthoorden. Linda is de eerste audicien de heeft echt naar mij geluisterd en gehoor gaaf aan wat ik wil en nodig heb. Ik hoor nu voor de eerste keer in mijn leven verschillende vogels fluisteren. What a gift! Ook is mijn man blij want hij kan nu normaal praten tegen mij en ook roepen en ik verstaan hem ook. Thank you Linda.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid