facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AUDICA VIDEO

AUDICA VIDEO

Info

AUDICA VIDEO maakt videofilmpjes, ook voor u!

Geschiedenis

AUDICA VIDEO is het bedrijf van Wim Wijnhoven. Oorspronkelijk gestart als geluidsverhuurbedrijf in 1983 en later als TV en videoreparatie, is videofilmen is al zo'n 30jaar een hobby van mij. Sinds 2010 is het VIDEOWERK mijn professie.
Behalve het maken van nieuwsreportages voor lokale en regionale zenders maak ik videofilmpjes voor websites en beurzen, videoclips voor bandjes en artiesten, lipdub's, maar ook registraties van muziekuitvoeringen, concerten en zelfs uitvaarten of crematies.
Voor diverse zenders worden ook regelmatig complete TV-programma's geproduceerd zoals RAADenDAAD, Venray In Bedrijf, Peel en Maas InZicht, Spo[r]tlicht, en vele anderen. Desgewenst worden ook live-tv-uitzendingen geproduceerd of gefaciliteerd.

Adres: Beeteweg 2, 5863 AA Blitterswijck
Telefoonnummer: 0651438490
Stad: Blitterswijck
Route: Beeteweg 2
Postcode: 5863 AA



op zoek naar gerelateerd: Wijnhoven Blitterswijck
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carplife Carplife 1 km Vertaald door Google Een heel rustige plek, de huizen zijn niet slecht, hoewel de kam...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid