facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auberge de Zwaan

Auberge de Zwaan

Info

Auberge De Zwaan is een gezellig restaurant aan de Oirschotse markt. Culinaire topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Van lunch tot bourgondisch feest, van borrel tot wijnproeverij. Kijk voor meer info op www.dezwaan-oirschot.nl

Geschiedenis

Al sinds 1623 is Auberge De Zwaan dé plek voor een gezellig hapje of drankje met familie, vrienden en zakenrelaties. Bij Auberge De Zwaan kunt u onder het genot van een heerlijk glas wijn ontspannen genieten van een lunch, high tea of diner. Bijvoorbeeld in onze stijlvolle brasserie of onze romantische serre. En bij mooi weer dekken wij voor u de tafel op ons gezellige terras met eersteklas uitzicht op de historische Oirschotse markt en de Sint-Pieterskerk. Een toplocatie!

Adres: Markt 4, 5688 AJ Oirschot
Telefoonnummer: 0499-551414
Stad: Oirschot
Route: Markt 4
Postcode: 5688 AJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:30
Dinsdag: 10:00 - 21:30
Woensdag: 10:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
Vrijdag: 10:00 - 21:30
Zaterdag: 10:00 - 21:30
Zondag: 10:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Menukaart De Zwaan, Schnitzel Oirschot, Tramstation Elshout menukaart, Lunch Burgemeester Oirschot, De Hoeve Oirschot, De Zwaan Oirschot verkocht, Restaurant Oirschot, De Beurs -- Oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DeBeurs-Oirschot DeBeurs-Oirschot 58 meter Prima die beursganghapjes. Biedingen aardig vlot maar er werd vele malen langs ons af...
Recensies
Hier kun je erg lekker eten met een vrij uitgebreide en zeker gevarieerde menukaart. Ook voor groepen is deze lokatie zeer geschikt. Er heerst een authentieke sfeer in de verschillende ruimtes die zeer gevarieerd zijn. Ook op het verwarmde terras is het goed vertoeven, het is sfeervol en de lokatie is waarschijnlijk de beste van het oude centrum van Oirschot, direct bij de markt en grote kerk. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Menukaart bijna volledig gebaseerd op schnitzels. Te weinig keuze naar mijn zin. Twee Carpaccio besteld waarvan 1 door de donkere kleur al een tijdje had gestaan terwijl de ander vers helder rood was.
Afgelopen weekend gegeten nadat we 2 jaar niet geweest waren. Vroeger was de bediening super, echter sinds dat er een nieuwe eigenaar in zit is dit dramatisch. Voorbeelden van ons diner: - Tafel gereserveerd, maar was niet gedekt - Vergeten wijn te brengen - Weet niet wat glutenvrij eten is - Het eten wordt niet in een keer uitgeserveerd zodat sommige mensen moeten wachten op eten - Half leeg bord geserveerd omdat het hoofdgerecht niet klaar was. Pas na 5-10 minuten wachten toen iedereen al klaar was was pas alles geserveerd - Ondanks dat iedereen hetzelfde dessert had geserveerd, toch variatie - Lang wachten op alles 2,5 uur gezeten voor 3 gangen diner Conclusie: Nog nooit zo'n slechte bediening mee gemaakt in een restaurant.
We hebben hier met zeven personen geluncht. De aankleding is netjes, sfeer is gezellig en het personeel behulpzaam en vriendelijk. Het eten echter was erg slecht. We hadden met zijn allen de ‘sharing platter’ welke in drie gangen werd opgediend. De amuse vooraf was erg lekker maar de gerechten zonder uitzondering ronduit onsmakelijk. Deze mening wordt gedeeld door de hele tafel. Kanttekening: enkele van de personen in ons gezelschap waren twee jaar eerder ook al bij De Zwaan geweest en hadden toen wel goed gegeten.
Afgelopen zaterdag zijn wij op het terras gestrand voor een heerlijke kop koffie, de bediening was vriendelijk en de koffie lekker! Vandaag zijn we wederom neergestreken bij Auberge De Zwaan om verschillende reden, toiletten zijn erg schoon en ruiken zelfs lekker, de bediening is vriendelijk, je zit er comfortabel, het eten is echt zalig! We hadden vandaag geluncht - zalm op brood en 2 kroketten met friet, het laatste is vaak heel standaard. Bij Auberge De Zwaan is het een feestje, de patat is echt erg goed, geen zout erop, top!!! De zalm had mijn vriend op en deze was echt super lekker en beide zijn een aanrader. Dan nog even over de koffie, die echt erg lekker is. Dit vinden wij belangrijk omdat we echte fijnproevers zijn met koffie en tegenwoordig vindt je ze niet snel meer restaurants waar je goede koffie krijgt, dikke pluim! Ik las een recensie dat men de bediening traag vond, beter een lieve vriendelijke bediening dan dat onpersoonlijke snelle bediening en als je net je bord leeg hebt dat ze al staan om te komen afruimen. De producten zijn vers en worden duidelijk met liefde bereid, wij ervaren dit juist als een pluspunt. Tot de volgende keer Auberge De Zwaan!!
Het was een zonnige dag en we besloten snel nog even te lunchen bij de Zwaan. Verschillende mensen zijn na ons gekomen en zonder consumptie gegaan door het laken van de bediening. Na ruim 32 minuten na bestellen werden de drankjes geserveerd. Na 47 minuten kwamen de broodjes... de bediening schittert vooral door afwezigheid. Zoals iemand anders al opmerkte, de rekening laat niet lang op zich wachten, dat bleek ook onze ervaring. Al was het fijn als deze zou kloppen. Het eten was prima maar niets speciaals. De bediening leek er niet veel zin in te hebben en achter de kassa stond en dame in een bloemetjesgordijn op campingschoeisel. Beetje rare combinatie bij het interieur van de Zwaan.
Met Groupon zijn we hier met z'n 4-en wezen eten. De gerechten waren heerlijk, vis vooraf, hoofdgerecht was een stoofpotje van hert en hertenfilet. We kregen zelfs nog meer filet aangeboden. Heerlijke bijpassende wijn. Klein minpuntje, de stoelen vond ik niet heel geweldig zitten. Iets te hoog en "lomp". Verder wel een leuke en gezellige avond!
Zojuist met 6 volwassenen en 2 kinderen bij Auberge de Zwaan gegeten. Dit was ronduit slecht! We moesten tussen de gerechten door erg lang wachten op ons eten en toen we het hoofdgerecht op hadden kwamen ze 10 minuten later met de friet die we hadden bijbesteld. Het toetje was echt heel zielig. Op het kaasplankje lagen een paar piepkleine stukjes kaas, waarbij niet eens werd uitgelegd wat voor kaas het was. De dame blanche waren 2 hele kleine bolletjes .1 hap en het was op. In tegenstelling tot het wachten op de gerechten kwam de rekening wel heel snel. We hadden gebruik gemaakt van de aanbieding van de AH, maar de porties waren afgestemd op de aanbiedingskaart.
Vandaag voor het eerst wezen dineren bij de Zwaan. Het ziet er allemaal mooi uit, zo op het 1e gezicht. We waren met 6 personen, kregen leuk de ovale tafel. Deze was echter gedekt voor 4 personen je zou zeggen ze dekken bij maar dat gebeurde niet. Ik nam cola light en tafelgenoten dronken rode wijn. Op de plaats waar de cola werd neergezet zat gelijk rode wijn op het kleed Het schenken van de rode wijn leverde wat vlekken op het kleed op en ook de voer vam de glazen waren nat. Werd geen aandacht aan geschonken. Bij de amuse kregen we alleen een vorkje. Gevraagd om een mes om het vlees te snijden. Het antwoord was: je krijgt het bestek wat je nodig hebt. Beetje raar aangezien het een aardig plakje rollade was. Maar in 1 keer in je mond proppen. Wij hadden geen ander bestek. Zie hierboven. Hoe voller de zaak kwam hoe slechter de bediening werd. De ober kon een heel.mooi verhaal vertellen over de garing van de ossehaas. Uiteindelijk was er niet veel verschil tussen rood en medium. Lepeltje bij de mayonaise ook verschillende keren gevraagd. Uiteindelijk een nieuw bakje gekregen met mayonaise. Zo waren er nog wat dingen. Met afrekenen werd en niets gevraagd wij ook niets gezegd. Aan het eten ligt het niet maar de fout ligt bij de bediening. Mooie praatjes maar erg gehaast. Zegt oom dat het druk is. Over collega zeggen dat hij vrijgezel is, is voor hem niet leuk als wij 2 meiden aan tafel hebben. Voor hem als onze meiden beetje ongemakkelijk.
Een zeer goed restaurant top €49,50 incl. Wijn van socialdeal, top deal! er hadden geen frietjes bij gehoeven dat maakte t weer wat gewoner, echt een ster waard! Heerlijke kabeljauw, heerlijk wild en vis, ook t vega hapje v bloemkool was heerlijk, toetje en koffie/ thee, helemaal af, dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid