facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Attractieverhuur Moonen

Info

Attractieverhuur Moonen houdt zich al ruim 40 jaar bezig met het verhuren van attracties en het uitvoeren van promotionele acties.

Adres: Prof. Asserweg 24, 5144 NC Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-567474
Stad: Waalwijk
Route: Prof. Asserweg 24
Postcode: 5144 NC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Attractieverhuur Brabant, CE Attractieverhuur, Sportattracties, Springkussen met draaiende balk, Attractie te huur, Attractie spellen, Oktoberfest spellen huren, Voetbal attractie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Verkleedhuis Het Verkleedhuis 2 km Drie jaar geleden volgens Google hier een positieve kledinghuurervaring gehad. Maar n...
Recensies
Attractie verhuur zal wel goed zijn want bestaat niet voor niets vele jaren .
Stichting Van Goghloop Zundert is zeer tevreden over de finish/startboog en over de springkussens en ander materiaal van Moonen, welke wij ook dit jaar weer op 1 juni gebruikt hebben. Alles staat altijd keurig klaar, is goed geregeld en er wordt meegedacht. Super.
Moonen attractie verhuur denkt echt met je mee om je evenement tot een groot succes te maken. Creativiteit, flexibiliteit en een professionele dienstverlening zijn de kernwoorden waar ik aan denk bij Moonen. Zij hebben een uitgebreid en mooi assortiment om je evenement net dat beetje extra te geven!
Op het laatste moment besloten toch maar een grote opblaasbare Abraham in de voortuin te zetten voor mijn man zijn 50 e verjaardag. 1 telefoontje was genoeg en alles werd voor mij geregeld. Top team daar bij Moonen!!
Voor een geslaagd feest in de hele Benelux bent u bij Moonen aan het goede adres. Mooie attracties, goede service en grenzeloze mogelijkheden tot in verre landen zoals Polen, waar ik woon toe.
In Zuid Holland erg goed verzorgde Koningsdag gehad. Heel vriendelijk personeel, niets was hen teveel. Volgend jaar hopen wij ze weer in te huren!
Voor slotfeest diverse attributen gehuurd. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en prima kwaliteit/prijsverhouding. Volgende keer weer!!
Goed georganiseerd bedrijf, met hardwerkende en creatieve medewerkers. Men houdt zich prima aan de afspraken. Heel groot aanbod aan attracties, spelen en spellen.
Prima bedrijf met een uitgebreid assortiment attracties, voor elk evenement klein of groot. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Heb je een evenement? Ga naar Moonen Attractieverhuur in Waalwijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid