facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe
"Duinen Zathe is hét leukste all-inclusive uitje van Friesland! Voorheen Verkeerspark Assen. Op 1 april openen wij onze deuren weer!Duinen Zathe is een overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Het grote voordeel is dat bij ons alles all-in is. De entree, attracties, frietjes en drinken, je krijgt het er allemaal bij! Kom jij lekker met het hele gezin bij ons uitrazen? Bij ons vind je leuke attracties voor jong en oud. Wil je lekker racen? Dat kan alléén op ons park. Eind 2016 is Verkeerspark Assen naar Duinen Zathe verhuisd!Bestel online je tickets en kom snel langs in het leukste attractiepark van Friesland!"
Adres: Noorder Es 1 , Appelscha 8426 GW, NL
Telefoonnummer: 0516 430 395
Stad: Appelscha
Route: Noorder Es 1
Postcode: 8426 GW



op zoek naar gerelateerd: Duinen Zathe > attracties, Duinen Zathe prijs, Noorder Es 1 8426 GW Appelscha, Achtbaan Duinen Zathe, Duinen Zathe rups, Duinen zathe roken, Duinen Zathe all-inclusive, Verkeerspark Assen
Recensies
Bij binnenkomst ruik je de frituur. All-in. Op zich vind ik het fijn dat je er suikervrije frisdrank kan krijgen. Alleen het eten is bijna volledig gericht op snelle snacks uit de frituur. Een broodje is er ook met soep alleen wel wit en moeilijker vindbaar. Waarom niet ook een salade bar erbij? Het pretpark is super. Vandaar ook de 4 sterren! De water glijbaan is een grandioos succes! Neem extra kleding mee zou ik zeggen. Verder voldoende plek om te kunnen zitten, ook met een drukke dag. Het park ziet er ook netjes uit. Ik vraag mij wel af of een beetje vernieuwing ook niet op zijn plek is? Het is wel iets gedateerd. Het heeft zijn charme maar misschien toch een keer wat nieuws. De eendjes op het water is ook een groot succes. Uitbreiden? Ik, tot zover! We hebben het leuk gehad.
Een heel leuk attractiepark met attracties voor kleine en grote kinderen. Helaas was de attractie van het bootje varen in de eendjes dicht, dat hadden de kinderen graag gedaan. Verder een leuke matjes glijbaan, een kleine achtbaan, leuke botsauto's, een verkeerpark en nog meer leuke dingen. Voor de kinderen was het erg leuk dat het all-in was, ze konden limonade, friet met snack en waterijsjes alleen de simpele goedkope onbeperkt halen. Er was ook tomatensoep met witte bolletjes. Verder niets. Wat mij betreft kan het wel wat uitgebreider. We moesten tussen de middag best lang wachten op de friet met snacks, terwijl het heel rustig was in het park. Ik had zelf gedacht dat er ook cola of water of iets te krijgen was maar helaas. Er was wel een koffie en thee automaat maar de koffie was niet lekker. Het is qua eten en drinken heel basic.
Wat een fantastische kinderpark. Ben je in de buurt wij hebben er 85km voor gereden #elkekilometerdikebdwarsdwaard De kinderen hebben zich enorm goed vermaakt, een mooi, schoon, kindvriendelijk park met alle soorten attracties en andere soorten vertier voor kinderen tot een jaar of 14 zou ik zo inschatten maar dit ligt aan het type kind. Nu even de medewerkers, alleen maar lof, duidelijk werken ze hier omdat ze gek zijn op de kinderen, van de politie agent in het verkeerpark tot de dame aan de wildwaterbaan toe, geweldig!! Ik zeg kom massaal hier naar toe en geniet net als ons van een heerlijke dag!
Leuk park voor kinderen. Ook voor jongere kinderen genoeg speeltuinen en attracties. Het was best druk en warm en dan mis ik een 2e locatie waar je wat kan drinken. Op een gegeven moment viel de rollercoaster stil, duurde zeker langer dan een kwartier. Eten en drinken was ok, toiletten dames was ook netjes. Voldoende toiletten te vinden in het park. Wat ik niet begrijp is dat honden zijn toegestaan in het park, vooral niet als het warm is. Een compliment voor de medewerkers vd attracties, zijn oplettend wbt veiligheid. De entree is prima voor een hele dag vermaak.
Wat een leuk park! Voor 15 euro p/p kun je de hele dag plezier hebben in tal van attracties. Daarbij kun je onbeperkt patat met snack of een broodje eten. Koffie, thee en siroop en alles van prima kwaliteit. Daarnaast vriendelijk personeel in een schoon park. Echt een aanrader.
Leuk en mooi verzorgd kinder pretpark. Met leuke verkeerd attracties, waar je ook je kinder rijbewijs kunt halen. Voor de echte durfals ook een grotere achtbaan en voor de kleinere durfals en minder achtbaan. En dat allemaal voor een intree prijs, inclusief snacks en drinken. Jammer alleen dat er op het buiten plein heb wespen vangers waren, hierdoor was buiten eten of drinken onmogelijk.
Het is een park dat je als "gedateerd" zou kunnen bestempelen. Maar juist dat maakt de sfeer heel ontspannen. Onze drie dochter 10, 7 en 4 konden allemaal hun gang gaan. Leuk achtbaantje, springkussen, botsauto's, glijbanen, spookhuis, verkeerspark...Groot voordeel is dat de entree prijs inclusief buffet en drank is. Dus je zit nooit om je natje en je droogje verlegen. Patatje, kroketje, frikandel, broodje hamburger, limo, water, waterijsjes zijn na entree vrij beschikbaar. Het is geen pretpark met uitgebreide attracties, maar wij zagen het als een superdeluxe uitgebreide speeltuin met veel faciliteiten. Wij hebben een heerlijke dag gehad, en zouden er zeker weer heen gaan.
Nostalgie! Als klein meisje zelf regelmatig het 'oude park' bezocht. Vandaag de introductie voor onze 2.5 jarige dochter. Wat een heerlijke dag! Attracties zijn perfect voor de kleintjes en het park is goed verzorgd. Het all-inclusive concept is goed neergezet, heerlijke frietjes en suikervrije limonade. Top voor een dagje uit! En zeg zou zelf; waar vind je tegenwoordig nog voor deze prijzen een park wat er zo verzorgd bij ligt! En spur is als een nieuw vriendje omarmt! :
Mooi park om de dag door te brengen met jongen kinderen. Voor de mensen met kinderen met gluten intolerantie of allergie, vraag ernaar en je krijgt apart gebakken frituur. Ik ben erg gevoelig voor gluten, maar heb géén last gehad van het eten, top!
Super leuke dag gehad met kinderen en kleinkinderen Leuk park Vond het 1 minpuntje hebben maar 1 drinken punt. Was zeer warm en dan mis ik meer waterpunten hoeven geen kraampjes te zijn maar kan ook een afdak met een drinken apparaat en een vuilnisemmer en bekers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid