facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Attract Veenendaal

Attract Veenendaal

Info

Jouw droombaan nog steeds niet gevonden? Attract Veenendaal zorgt voor jouw bestemming. Dankzij een groot netwerk met potentiële werkgevers kun jij jouw talent laten zien. Kom langs!

Geschiedenis

Jouw droombaan nog steeds niet gevonden? Attract Veenendaal zorgt voor jouw bestemming. Dankzij een groot netwerk met potentiële werkgevers kun jij jouw talent laten zien. Dan zijn er drie winnaars: jij, je nieuwe werkgever en wij als uitzendbureau. Heb je als werkgever vragen over werk? Attract weet (bijna) álles over werk. Kom langs of bel. Ons team helpt je graag!



"Het uitzendbureau van Veenendaal en omgeving"
Adres: Scheepjeshof 124, 3901CX Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-745785
Stad: Veenendaal
Route: Scheepjeshof 124
Postcode: 3901CX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:15
Woensdag: 08:45 - 17:15
Donderdag: 08:45 - 17:15
Vrijdag: 08:45 - 17:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WerkTalent Veenendaal WerkTalent Veenendaal 16 meter Perfect geholpen aan een nieuwe uitdagende baan! Geweldig.
Introbouw Groep Introbouw Groep 796 meter Een bedrijf wat niet van afspraken nakomen weet, maar wel iedere keer een dag vrij ne...
Viavia Personeelsdiensten B.V. Viavia Personeelsdiensten B.V. 804 meter ViaVia Personeelsdiensten bemiddelt in banen op elk niveau, voor korte en lange duur....
Vakantiewerk Veenendaal Ede Vakantiewerk Veenendaal Ede 1 km Geen geld, wel vakantie? Kom werken als vakantiekracht in de bouw, logistiek, produc...
Actief Werkt Veenendaal Actief Werkt Veenendaal 2 km Solliciteren heeft geen zin. Reageren doen ze toch niet. Kennis van mij heeft in 2017...
UCV UCV 2 km U.C.V Uitzendbureau dat iedereen een kans geeft om te werken. De Service en dienstver...
Solide intermediair Veenendaal Solide intermediair Veenendaal 2 km De solide schakel in arbeidsbemiddeling in de regio Veenendaal.
Zorgwaarts Zorgwaarts 3 km Zorgwaarts is uitzender en detacheerder in de zorg- en welzijnssector.
DeGraaf Veenendaal DeGraaf Veenendaal 3 km Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Een technische functie die zowel staat ...
Recensies
Ben om 12:00 binnen gelopen en werdt geholpen daar vriendelijke mensen. Om 16:00 mijn eerste sollicitatie en de volgende ochtend had ik officieel een nieuwe baan. Ging super snel!
Super behandeld Ik had mijn sollicitatie bij een bedrijf elders dan waar ik zou gaan werken. En aangezien ik geen rijbewijs heb hadden ze me naar het bedrijf toegebracht en weer thuis afgezet.
Door de erg goede taakomschrijving van de baan en door de zeer goed omschrijven van de bedrijfscultuur was ik direct gespitst op het werk waar ik voor ging. De consulente acteerde heel snel en adequaat. Ik ben direct na haar telefoontje naar het kantoor gegaan.De procedures bij werving en selectie verliepen zeer vlot en na 2 dagen zat ik aan tafel bij het bedrijf. Het klikte goed over en weer. Ook mocht ik op de betreffende afdeling alvast kennismaken met de toekomstige collega's. In middels heb ik de proefdag meegewerkt naar tevredenheid van het bedrijf en van mijzelf. Conclusie; Je moet het zelf waarmaken in je gesprek, attitude enzovoort, maar de eerste kennismaking is voor de sollicitant de vacature. Deze is, zeker in mijn geval, zeer bepalend geweest voor het verdienen van deze baan. De werkwijze van de medewerkers van Attract was de boost naar het verkrijgen van de baan. De consulente heeft haarfijn waargenomen dat deze baan voor mij moest zijn. Alle lof van mij voor Attrack Uitzendbureau Veenendaal. Rob
Bij Attract Veenendaal werken 3 aardige dames, ik werd hartelijk ontvangen. Ik werd snel gevonden door ze. Dinsdagavond heb ik mijn CV op internet gezet, de volgende dag had ik Bianca aan de lijn. Ze wilde persoonlijk kennis maken en had een interessante vacature voor mij. Ik ben vrij snel op gesprek geweest bij het bedrijf en binnen 1 week had ik een andere baan. Dit uitzendbureau wil graag mensen persoonlijk spreken, zodat ze ook de juiste mensen op de goede plaats krijgen.
Super fijn. Loop er woensdag naar binnen. En binnen 1 week heb ik een leuke uitdagende baan met contract gekregen. Ik zie een leuke toekomst tegemoet. Bedankt voor de baan waar ik over 3 weken aan de slag kan!!
Wat een super leuk en vriendelijk personeel. Had contact opgenomen en het is dat ik zelf niet kon anders was ik gelijk welkom. Binnen een week na eerste contact een super leuke nieuwe baan te pakken. Luisteren erg goed naar je wensen! Zeker een aanrader als je snel leuk werk zoekt!
Heel blij met de keuze om voor attract te kiezen! Een super leuke baan dankzij de hulp en het echt goed luisteren naar wat je voorkeur wel en niet heeft :
Super vriendelijk personeel helpen je graag en doen er alles aan om een baan voor je te vinden. Nu werd ik woensdag ochtend gebeld om op gesprek te komen eenmaal daar kreeg ik een kopje thee die ik uit eindelijk niet heb aangeraakt want zo snel ging het allemaal. Ik kon gelijk door op sollicitatie gesprek en binnen een uur was ik aangenomen en kan ik gaan starten bij een super leuk bedrijf. Bedankt voor jullie snelle actie!
Super fijne mensen 2 dagen geleden daar gekomen voor een baan en nu vandaag heb ik een baan door de mensen van attract
Vorig jaar hebben jullie voor mijn zoon gezorgd dat hij vakantiewerk kreeg. Ook dit jaar benaderen jullie hem voor vakantie werk bij het zelfde bedrijf. maar jullie hebben er voor gezorgd dat hij een baan heb gekregen bij het bedrijf waar hij ook vakantie werk heb gedaan. jullie halen alles uit de kast om een juiste baan te vinden wat bij de persoon past. Tobias had geen vervoer om op gesprek te gaan. Maar was voor jullie geen probleem om even mee te rijden. Op en top hoe jullie omgaan met jullie klanten om een baan te vinden. Dank je wel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid